Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

optikes-ines2.JPG

gg-1000x750.jpg

Τα σκαψίματα έχουν γίνει; Για τι εργασίες μιλάς;

Τα σημάδια με το σπρέι είναι για να μην κόψουν υπάρχουσες υποδομές.

Στις 12/3/2025 στις 6:29 ΠΜ, panosvo είπε

Καλημέρα, μετά τις εργασίες του εργολάβου στον δρόμο για τις κεντρικές γραμμές ακόμη στο σύστημα δεν φαίνεται διαθεσιμότητα. Στο πεζοδρόμιο έχει σημάνσεις με κόκκινο Φ.Α. και Φ. ΟΤΕ Α., ξέρει κανείς τι σημαίνουν;

φοτεα.jpg

φα.jpg

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι έχουν γίνει οι εργασίες, απλά πέρασαν και νέα άσφαλτο από πάνω και δεν φαίνονται οι γραμμές των σκαψιμάτων, ώστε να δω μέχρι που έσκαψαν. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Από όταν τελειώσουν όπως στις φωτό σας, πόσο καιρό χρειάζεται για να έχουμε ίντερνετ ;

Δημοσ.
  Στις 12/3/2025 στις 7:08 ΠΜ, panosvo είπε

Ναι έχουν γίνει οι εργασίες, απλά πέρασαν και νέα άσφαλτο από πάνω και δεν φαίνονται οι γραμμές των σκαψιμάτων, ώστε να δω μέχρι που έσκαψαν. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Της πολυκατοικίας το δίκτυο;

Δημοσ.

μου φαινεται αυτές οι εργασίες είναι για τις εγκαταστάσεις σωληνώσεων/οπτικών ινών μέχρι τη διασταύρωση, όπου στη συνέχεια μάλλον κάπου θα σκαψουν πάλι, θα εγκαταστήσουν ΚΑΦΑΟ για τη διανομή. Από το ΚΑΦΑΟ και μετά προς τους τελικούς χρήστες μάλλον θα αργήσουν οι εγκαταστάσεις αν κατάλαβα καλά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 19/2/2025 στις 8:56 ΜΜ, Jethro είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Φτιάχνω το θέμα αν κάποιος είχε παρόμοιο θέμα με την διασύνδεση οπτικής.

Στορι:

Βγαίνει διαθεσιμότητα στη περιοχή τέλη Νοεμβρίου

Κάνω αίτηση 3/12 (πρώτος στη πολυκατοικία)

Ο πάροχος του δικτύου της περιοχής τέλη Δεκεμβρίου περνάει την εγκατάσταση στη πολυκατοικία με αναμονές σε όλους τους ορόφους (cosmote).

Άρχισαν να συνδέουν τους όροφους όσοι είχαν κάνει αίτηση (όσοι είχαν cosmote μετά απο 2-3 μέρες με την εγκατάσταση στη πολυκατοικία) αρχές Ιανουαρίου.

Εγώ και ένας γείτονας με NOVA αναμονή να μας κλείσουν ραντεβού...επιμονή στα τηλέφωνα κλπ αλλά τίποτα, ολο θα σας καλέσουμε.

Εν τέλη αρχές Φεβρουαρίου ο γείτονας με τη NOVA συνδέθηκε! Περάσανε και τον συνδέσανε...εμένα τίποτα!

Πολλά τηλέφωνα και chat, μια να λένε φταιεί ο ΟΤΕ γιατι δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες μία να λένε έχει παραδόσει ο ΟΤΕ από ότι βλέπουμε στο σύστημα θα ενημερώσουμε τον τεχνικό να σας καλέσει για ραντεβού! εναλλαξ αυτές οι απαντήσεις απο μέσα Ιανουαρίου!

Να τους λέω πως γίνεται; αφου έχετε συνδέσει πελάτη σας στην ίδια πολυκατοικία με εμένα! Ξανά απάντηση το προωθούμε στο αρμόδιο τμήμα να σας καλέσει..και φυσικά κανείς δεν καλεί !

Έχει τύχει σε κανέναν; τι άλλο μπορώ να κάνω; δεν βγάζω άκρη ούτε παίρνω ουσιαστική απάντηση

Επέκταση  

update για την περίπτωση μου, όντως φταίει ο ΟΤΕ, δεν ολοκλήρωσε κάποιες ρυθμίσεις για τον όροφο μου. Ύστερα απο καταγγελία, ήρθε συνεργείο στο άσχετο καταμεσήμερο χωρίς ενημέρωση και προφανώς έλειπα - ούτε με κάλεσαν μήπως έβρισκα γείτονα να τους ανοίξει (αν ήρθαν) και απλά έλαβα ενα SMS και μια κλήση με αυτοματοποιημένο μήνυμα από τον ΟΤΕ ότι δεν είχαν πρόσβαση στο κτίριο. 

Δεν υπάρχει κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να τους βρω (του τεχνικού γραφείου του ΟΤΕ) μπας και βγάλω άκρη.

Γνωρίζει κανείς κάποιο τηλέφωνο ; γιατί το τηλέφωνο που με κάλεσε είναι απλά αυτόματο μήνυμα δεν σε συνδέει σε κάποιον εκπρόσωπο 

Επεξ/σία από Jethro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ολους! Καναμε αιτηση για το Gigabit Ολα ωραια ολα καλα. Και ερχεται σημερα ο εργολαβος για να βαλει το κουτι και στα χαρτια του έχει φωτογραφιες απο το διπλα σπιτι (Εχουμε τον ιδιο αριθμο σπιτιου με το απεναντι και δεν μας ενημερωσαν ποτε οτι θα ερθουν για να φωτογραφησουν τον χωρο). Στα χαρτια που ειχε μαζι του ηταν τα στοιχεια μου(ονομα τηλεφωνο) αλλα φωτογραφιες του απεναντι.Τον ρωτησα λοιπον και  μου είπε να μιλησω με την Cosmote για να δω που ειναι το μπερδεμα ενω αυτος πηγε στο διπλα σπιτι και εκανε κανονικα την εγκατασταση. Η Cosmote μου ειπε οτι θα το διερευνησει αλλα ποσο ακομα θα περιμενουμε? Ξερει κανεις εαν μπορω να απευθυνθώ καπου αλλου για να παρω απαντησεις ή να περιμενω την cosmote? 

Επεξ/σία από DarkGamerGR_
Δημοσ.
  Στις 6/3/2025 στις 4:27 ΠΜ, logo15 είπε

Ευχαριστώ. Τα γνωρίζω όλα αυτα. Πιο πολύ έχω νευριάσει με την όλη κατάσταση είναι η αλήθεια. Δεν θα είχα θέμα να μου πουν ότι "κοίτα δεν ξέρουμε, ίσως σε 3-4 μήνες 🤷🏻‍♂️" παρά να με έχουν στον αέρα και να μου έχουν πει ότι θα έχω μέχρι την τάδε ημερομηνία.

έκανα αίτηση και έδωσα το voucher απο 30/1 και ακόμα 18/3 δεν 'εχει γίνει καν έλεγχος στο κτήριο. Μίλησα χθες με τον άνθρωπο που ειχαμε κανει την αιτηση/συμβολαιο και ελεγε κανονικα θα επρεπε να έχουν έρθει και ίσως λογω φόρτου εργασίας εχουν καθυστερησει και κατι τετοια. Μου ειχε πει τοτε οτι θα παρει 1,5 με 2 μηνες η διαδικασια και ακομα είμαστε στο 0.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 18/3/2025 στις 1:03 ΜΜ, vagelisav είπε

έκανα αίτηση και έδωσα το voucher απο 30/1 και ακόμα 18/3 δεν 'εχει γίνει καν έλεγχος στο κτήριο. Μίλησα χθες με τον άνθρωπο που ειχαμε κανει την αιτηση/συμβολαιο και ελεγε κανονικα θα επρεπε να έχουν έρθει και ίσως λογω φόρτου εργασίας εχουν καθυστερησει και κατι τετοια. Μου ειχε πει τοτε οτι θα παρει 1,5 με 2 μηνες η διαδικασια και ακομα είμαστε στο 0.

Εμένα μου κάνανε εγκατάσταση κτίριο που κανονικά είναι δεύτερη φαση. Δεν έχει περάσει οπτική απ' έξω ενώ έχει περάσει σε όλα τα άλλα στενά και στο δικό μου πέρα από 20 μέτρα μπροστά μου.

Οι τεχνικοί στους δρόμους λένε θα περάσουν κάποια στιγμη. Έστειλα καταγγελία και μου είπαν ότι δεν ξέρουν και ότι έχει παρέλθει η ημερομηνία προθεσμίας κατασκευης και ότι δεν ξερουν και ότι θα πάρει όσο πάρει και να περιμένω.

Ετοιμάζομαι να στείλω καταγγελία τώρα στο ΕΕΤΤ μαζί με την απάντηση τους όπως έκανα και στην γουιντ πριν μερικά χρόνια που έκανε ίδιες μαλακίες. Θα περάσει η ιναλαν πρώτη και άντε γειά !

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Σε εμένα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της κάθετης (από τη United Fiber) από τις 04/03/2025 και φαίνεται και στο ΧΕΔΜ ότι η σύνδεση του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί, αλλά η Cosmote ακόμα να έρθει να μου περάσει την οριζόντια. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο, και αν ναι, υπάρχει κανένα τηλέφωνο να μιλήσω με τους τεχνικούς, γιατί στο 13888 μου λένε συνέχεια ότι (και καλά) έκαναν κλιμάκωση και σύντομα θα με καλέσουν για ραντεβού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει εγκατάσταση κουτί τoυ ΟΤΕ στον όροφο έξω από το διαμέρισμα μου, κάνοντας αίτηση στη vodafone με βαουτσερ πόσο χρόνο θα κάνουν να έρθουν για αυτοψία και εγκατάσταση οπτικής εντός της οικίας; Η οπτική είναι ήδη ενεργή στο επάνω όροφο !

Επεξ/σία από adsl2+
Δημοσ.
  Στις 22/3/2025 στις 2:55 ΜΜ, MitsosMitsaras είπε

Σε εμένα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της κάθετης (από τη United Fiber) από τις 04/03/2025 και φαίνεται και στο ΧΕΔΜ ότι η σύνδεση του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί, αλλά η Cosmote ακόμα να έρθει να μου περάσει την οριζόντια. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο, και αν ναι, υπάρχει κανένα τηλέφωνο να μιλήσω με τους τεχνικούς, γιατί στο 13888 μου λένε συνέχεια ότι (και καλά) έκαναν κλιμάκωση και σύντομα θα με καλέσουν για ραντεβού.

Ρώτα και στο 21 0633 3991. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε περιοχή που είχαν βάλει κορδέλες μόνο, χωρίς έντυπα, ξεκίνησαν προχθές να σκάβουν διάφορα σημεία έξω από κάποια σπίτια, ενδεχομένως για να έρθουν αργότερα να περάσουν τις οπτικές αφού κάνουν τις μεγαλύτερες οδικές τομές.

Το ερώτημα μου είναι που μπορώ να μάθω ποιος πάροχος έχει το έργο και αν τελικά οι δρόμοι που θα περάσουν έχουν γίνει πρώτα υπόδειξη από το δήμο ή από την εταιρεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...