Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Φτιάχνω το θέμα αν κάποιος είχε παρόμοιο θέμα με την διασύνδεση οπτικής.

Στορι:

Βγαίνει διαθεσιμότητα στη περιοχή τέλη Νοεμβρίου

Κάνω αίτηση 3/12 (πρώτος στη πολυκατοικία)

Ο πάροχος του δικτύου της περιοχής τέλη Δεκεμβρίου περνάει την εγκατάσταση στη πολυκατοικία με αναμονές σε όλους τους ορόφους (cosmote).

Άρχισαν να συνδέουν τους όροφους όσοι είχαν κάνει αίτηση (όσοι είχαν cosmote μετά απο 2-3 μέρες με την εγκατάσταση στη πολυκατοικία) αρχές Ιανουαρίου.

Εγώ και ένας γείτονας με NOVA αναμονή να μας κλείσουν ραντεβού...επιμονή στα τηλέφωνα κλπ αλλά τίποτα, ολο θα σας καλέσουμε.

Εν τέλη αρχές Φεβρουαρίου ο γείτονας με τη NOVA συνδέθηκε! Περάσανε και τον συνδέσανε...εμένα τίποτα!

Πολλά τηλέφωνα και chat, μια να λένε φταιεί ο ΟΤΕ γιατι δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες μία να λένε έχει παραδόσει ο ΟΤΕ από ότι βλέπουμε στο σύστημα θα ενημερώσουμε τον τεχνικό να σας καλέσει για ραντεβού! εναλλαξ αυτές οι απαντήσεις απο μέσα Ιανουαρίου!

Να τους λέω πως γίνεται; αφου έχετε συνδέσει πελάτη σας στην ίδια πολυκατοικία με εμένα! Ξανά απάντηση το προωθούμε στο αρμόδιο τμήμα να σας καλέσει..και φυσικά κανείς δεν καλεί !

Έχει τύχει σε κανέναν; τι άλλο μπορώ να κάνω; δεν βγάζω άκρη ούτε παίρνω ουσιαστική απάντηση

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ποιον οροφο εισαι?Μηπως εισαι σε δυσκολο,μακρινο σημειο στον διαδρομο απο εκει που βρισκεται το σχετικο ''κουτακι'' της  οπτικης?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, benign είπε

Σε ποιον οροφο εισαι?Μηπως εισαι σε δυσκολο,μακρινο σημειο στον διαδρομο απο εκει που βρισκεται το σχετικο ''κουτακι'' της  οπτικης?

Καλημέρα!

όλοι οι όροφοι είναι ίδιοι και τα κουτιά σε όλους τους ορόφους στο ίδιο σημείο ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...