Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, ICE-T said:

περιμένω να μου ενεργοποίησει η cosmote την υπηρεσία,όλα περασμένα μέχρι το σπίτι,το gpon τα πάντα ,πρώτος στην καμπίνα αλλά φώς δεν είχε η γραμμή ο τεχνικός πήγε ήρθε να δεί μήπως έφταιγε τίποτα όλα δουλεύουν μέχρι το σπίτι εκτός της καμπίνας,από το πρωί με τρολλαρει κανονικά η εταιρεία είναι κουρασμένα εδώ τα παληκάρια και βαριουνται να την ενεργοποιήσουν σήμερα 😂, φταίω εγώ μετά που βρίζω τις κορυφαίες υπηρεσίες τής cosmote που προσφέρει στην περιοχή μου,την κανονική γραμμή μου την έχουν κόψει εδώ και μία εβδομάδα.Εκεί βιάζονταν να την απενεργοποιήσουν για να ενεργοποιηθεί και καλά η οπτική, εντάξει τι να πεις , only in Greece 😂.

Είναι τι θα σου κάτσει ρε γμτ και πόσο "φόρτο" έχουν οι τεχνικοί/συνεργεία της περιοχής. Τέλη του 2023 που δεν ήταν περίοδος με ενεργό voucher, σε μια αραιοκατοικημένη βέβαια περιοχή (Πεντέλη) ήρθαν όλα τα συνεργεία κι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση (μονοκατοικία) αυθημερόν, 10 μέρες μετά την "αυτοψία" και 3 βδομάδες μετά την αίτηση.

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι τι θα σου κάτσει ρε γμτ και πόσο "φόρτο" έχουν οι τεχνικοί/συνεργεία της περιοχής. Τέλη του 2023 που δεν ήταν περίοδος με ενεργό voucher, σε μια αραιοκατοικημένη βέβαια περιοχή (Πεντέλη) ήρθαν όλα τα συνεργεία κι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση (μονοκατοικία) αυθημερόν, 10 μέρες μετά την "αυτοψία" και 3 βδομάδες μετά την αίτηση.

είναι δυνατόν να μην έχουν ενεργη.την καμπίνα? Αφού υποτίθεται τα συνεργεία μιλάνε,τι στο καλό λένε μεταξύ τους? Δηλαδή πόσο κόπος είναι να ενεργοποιηθεί από τα κεντρικά η γραμμή,να την αποδέσμευσουν την vdsl ήξεραν χωρίς να ειδοποιήσουν και χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Την περασμένη Τετάρτη, ήρθε ο μηχανικός της Nova (United Fiber) για την αυτοψία στο κτίριο. Τώρα σε πόσες μέρες περίπου θα έρθει το συνεργείο να περάσει την κάθετη. Έχει κάνει κανείς πρόσφατα αίτηση στην περιοχή της Λάρισας ώστε να μου πει κάποια δικιά του εμπειρία; Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από MitsosMitsaras
  • Super Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, ICE-T said:

είναι δυνατόν να μην έχουν ενεργη.την καμπίνα? Αφού υποτίθεται τα συνεργεία μιλάνε,τι στο καλό λένε μεταξύ τους? Δηλαδή πόσο κόπος είναι να ενεργοποιηθεί από τα κεντρικά η γραμμή,να την αποδέσμευσουν την vdsl ήξεραν χωρίς να ειδοποιήσουν και χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

H καμπίνα δεν έχει ενεργό εξοπλισμό, μόνο splitting/διασυνδέσεις κάνουν μέσα, ούτε καν παροχή ρεύματος δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

H καμπίνα δεν έχει ενεργό εξοπλισμό, μόνο splitting/διασυνδέσεις κάνουν μέσα, ούτε καν παροχή ρεύματος δεν χρειάζεται.

Ισχύει αυτό αλλά όχι για όλες. Ανάλογα την περιοχή, υπάρχουν ελάχιστες καμπίνες με ενεργό εξοπλισμό που έχουν κεντρικό ρόλο και μέσω αυτών συνδέονται αριθμός άλλων παθητικών με το δίκτυο του παρόχου. Στην δικιά μας περιοχή υπάρχει 1 ενεργή και 4 παθητικές. 

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, jkoukos said:

Ισχύει αυτό αλλά όχι για όλες. Ανάλογα την περιοχή, υπάρχουν ελάχιστες καμπίνες με ενεργό εξοπλισμό που έχουν κεντρικό ρόλο και μέσω αυτών συνδέονται αριθμός άλλων παθητικών με το δίκτυο του παρόχου. Στην δικιά μας περιοχή υπάρχει 1 ενεργή και 4 παθητικές. 

Περιοχή ΟΤΕ?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, jkoukos είπε

Η καμπίνα παραμένει ανενεργή, ήρθε τεχνικός υποτίθεται για την ενεργοποίηση και ήταν νεκρή, είχαν δώσει λάθος στοιχεία καμπίνας 😂, χειρότερα δεν γίνεται ούτε σε κομωδια δεν γίνονται αυτά .

• Like 1
Δημοσ.

Χαιδαρι αιτηση για οπτικη 3 ιανουαριου , τους πηρα σημερα και μου ειπαν οτι στις 23 εδωσαν την  εντολη στον εργολάβο , 20 μερες μετα δηλαδή  και να περιμενω τηλεφωνο .  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Χαιδαρι αιτηση για οπτικη 3 ιανουαριου , τους πηρα σημερα και μου ειπαν οτι στις 23 εδωσαν την  εντολη στον εργολάβο , 20 μερες μετα δηλαδή  και να περιμενω τηλεφωνο .  

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα με την cosmote, μάλλον δεν έχει αρκετά συνεργεία,δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και πολλά άλλα,αν σου κάτσουν και συνεργεία εγκατάστασης και ενεργοποίησης όπως τα δικά μου την έβαζες .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλαλαβα , ασε που ειμαι σiγουρος οτι θα εχουμε και καβγαδες οταν ερθουν με το θεμα πως θα την φερουν στο σπιτι και μετα πως θα την πανε στο διαμερισμα :( , λογο οτι την γραμμη την εχουν παει απέναντί και η κολώνα που λενε να την φερουν σε εμενα ειναι μεσα στο σπιτι του αλλου :P  :P θα πεσει γελιο με κλαμα μαζι :D 

Επεξ/σία από darkman
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, darkman είπε

Καλαλαβα , ασε που ειμαι σiγουρος οτι θα εχουμε και καβγαδες οταν ερθουν με το θεμα πως θα την φερουν στο σπιτι και μετα πως θα την πανε στο διαμερισμα :( , λογο οτι την γραμμη την εχουν παει απέναντί και η κολώνα που λενε να την φερουν σε εμενα ειναι μεσα στο σπιτι του αλλου :P  :P θα πεσει γελιο με κλαμα μαζι :D 

Πρίν λίγο μου τηλεφώνησαν για να έρθουν να την ενεργοποιήσουν και σε 5 λεπτά με ξαναπήραν και μου είπαν ότι ίσως δεν θα μπορέσουν 😂 επειδή είμαι ο πρώτος πελάτης που θα συνδεθεί και ίσως χρειαστούν κάτι ρυθμίσεις να την ενεργοποιήσουν από κέντρο 😂😂 ευτυχώς το πρωί έκανα καταγγελία, τους εκραξα στο Facebook από εχτές και περιμένω να σχολασουν κάποιον τουλάχιστον από την υπηρεσία της περιοχής ειδανικα τον προϊστάμενο,θα είναι ο 5 που θα φύγει από την περιοχή όσοι έρχονται εδώ ξεκινάν ιδανικά και μετά από λίγο κάτι γίνεται και χαλάνε 😂

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν πρόκειται να παίξει η οπτική φιάσκο όλο ήταν από τα κεντρικά μέχρι την καμπίνα κάτι δεν έχει ολοκληρωθεί κάποιο κεντρικό καλώδιο 😂😂 πρέπει να είμαι ο μοναδικός με τοποθετημένη οπτική με άγνωστη ημερομηνία ενεργοποίησης που αυτό σημαίνει ότι μπορεί και το Πάσχα.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ίσως χαζή ερώτηση:

Έχω προσέξει ότι στο κουτάκι οπτικής πρίζας Huawei που έχω από την Cosmote (νόμιζω λέγεται ΟΤΟ), η θύρα για το βύσμα που συνδέεται στην άλλη άκρη με το ONT δεν είναι σταθερή, αλλά μπορεί να μετακινηθεί μπρος-πίσω.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τον λόγο;

spacer.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...