Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Xdanger said:

Το εξηγείς λίγο αυτό, πως γίνεται μπαίνω smart readiness επιλέγω εγκαταστάτη και μετά κάνω αίτηση σε πάροχο και επειδή βλέπουν πως έχει γίνει η εγκατάσταση μειώνουν το πάγιο?

Μιλάς με τον πάροχο (Cosmote/Voda μόνο) και ζητάς Smart Readiness κάνουν αυτοι την διαδικασία κι απλά υπογράφεις. Προφανώς η πολυκατοικία δεν πρέπει να διαθέτει ήδη κάθετη εγκατάσταση.

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, georgeole είπε

Βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι, αν δεν το έχουν ήδη κάνει: Ποιος ο λόγος που θέλετε να περάσει εξωτερικά η ίνα; Δεν το κρίνω, προς Θεού, από απλή περιέργεια ρωτάω.

Προσωπικά με ενδιαφέρει περισότερο να είναι όμορφο το σπίτι μου και να μην βλέπω καναλάκια η καλώδια στο κλιμακοστάσιο παρά να κερδίσω μερικά Mbps. Αν δεχόντουσαν να περάσει εξωτερικά, δεν θα φαινόταν τίποτα. Επειδή όμως έχω δει δουλειές εργολάβων σε άλλα σπίτια όταν η ίνα περνάει απο το κλιμακοστάσιο, δεν έχω καμία διάθεση να κάνουν το ίδιο στο δικό μου. 

Δημοσ.
Στις 21/1/2025 στις 5:43 ΜΜ, georgeole είπε

Βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι, αν δεν το έχουν ήδη κάνει: Ποιος ο λόγος που θέλετε να περάσει εξωτερικά η ίνα; Δεν το κρίνω, προς Θεού, από απλή περιέργεια ρωτάω.

Στην περίπτωσή μου ο λόγος είναι τόσο αισθητικός, όσο και πρακτικός. Για το πρώτο τα είπε και ο φίλος από πάνω. Για το δεύτερο έχω το πρόβλημα ότι το κλιμακοστάσιο (άρα και η είσοδος για το διαμέρισμα) είναι στην άκρη του κτηρίου, όπου και μπαίνει η αναμονή (floorBox), ενώ εγώ θέλω/χρειάζομαι το router στο κέντρο του ορόφου, όπου και έχω ήδη την υπάρχουσα σύνδεση.

Τα περιγράφω και λίγο πιο αναλυτικά εδώ:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...