Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tasvar είπε

Δεν το ήξερα καν οτι μπορεί να γίνει. Οπότε οπτική κανονικά.

Όπου θες μπορεί να μπει. Εφόσον υπάρχει utp κάτω μπορεί να μπει εκεί η πρίζα της ίνας και το ont. Και πάνω στο Ont θα μπει το utp σου από την είσοδο που θα δώσει ίντερνετ στο σπίτι σου.
 γενικά δεν είναι σωστή και αξιόπιστη επιλογή. Ελπίζω να μην έχετε και τα ρουτερ στην είσοδο, γιατί τα έχω δει και αυτά…!!

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα μεσω του Cosmote App εκανα αιτημα για αναβαθμιση απο 500 σε 1000. Μολις μου εστειλαν το συμβολαιο, προσεξα πως με κρατανε με το Speedport. Μπορω να απαιτησω για Fritzbox;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Karanikolis είπε

Όπου θες μπορεί να μπει. Εφόσον υπάρχει utp κάτω μπορεί να μπει εκεί η πρίζα της ίνας και το ont. Και πάνω στο Ont θα μπει το utp σου από την είσοδο που θα δώσει ίντερνετ στο σπίτι σου.
 γενικά δεν είναι σωστή και αξιόπιστη επιλογή. Ελπίζω να μην έχετε και τα ρουτερ στην είσοδο, γιατί τα έχω δει και αυτά…!!

Τα διαμερίσματα είναι τρία. 

Από κάθε διαμέρισμα πηγαίνει ένα καλώδιο utp κάτω στην είσοδο που είναι οι συνδέσεις του ΟΤΕ.

Κάθε διαμέρισμα έχει δικό του ρούτερ μέσα στο διαμέρισμα. 

Οπότε θα ζητήσω ίνα στο διαμέρισμα να είμαστε ήσυχοι. 

Για το voucher να κάνω αίτηση, ή να ρωτήσω στον πάροχο πρώτα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xatzz είπε

Σημερα μεσω του Cosmote App εκανα αιτημα για αναβαθμιση απο 500 σε 1000. Μολις μου εστειλαν το συμβολαιο, προσεξα πως με κρατανε με το Speedport. Μπορω να απαιτησω για Fritzbox;

Ζήτησα αναβάθμιση από vdsl 200 σε fiber 1gbit και με κρατάνε και εμένα με το Speedport, λόγω ύπαρξης Internet Backup me usb modem, και το fritzbox που δινουν δεν έχει usb.
Φυσικά και μπορείς να το ζητήσεις αφού ούτως η άλλως αυτή τη συσκευή διαφημίζουν στις συνδέσεις 1gbit.

Δημοσ.
On 03/01/2025 at 21:50, panakos_thess said:

Περιμενω να ερθει το Fritz να παιξω Qos αυτην ειναι η γραμμη τωρα

Screenshot_1.png

Πήγες Cosmote τελικά ρέι. 'Μεγιά'

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...