Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι λόγω της αύξησης των 3 ευρώ τον Αύγουστο.

για πιο λόγο οι αυξήσεις, στο κάτω κάτω, επιδότηση από το κράτος έχουν πάρει για τις οπτικές ίνες, καταχρηστική είναι η οποιαδήποτε αύξηση στις υπηρεσίες ίντερνετ, έπρεπε να έχουν πέσει τουλάχιστον 30% κάτω οι τιμές, εκτός αν βρισκόμαστε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, νομίζω έχουμε τίς ακριβότερες χρεώσεις μακράν σχέση με μηνιαίο εισόδημα . Εκτός αν μπήκε στο χρηματιστήριο το ίντερνετ όπως το ρεύμα 😂.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, ICE-T said:

για πιο λόγο οι αυξήσεις

Από την στιγμή που έγιναν μόνο στα πακέτα που επιδοτούνται, ξεκάθαρα για να μασήσουν από το voucher.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Από την στιγμή που έγιναν μόνο στα πακέτα που επιδοτούνται, ξεκάθαρα για να μασήσουν από το voucher.

Δυστυχώς διαχρονικά τα κόμματα δεν υποστηρίζουν ποτέ τον πολίτη, αφήνουν μόνιμα παράθυρα για παραβάσεις στις εταιρείες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, ICE-T said:

Δυστυχώς διαχρονικά τα κόμματα δεν υποστηρίζουν ποτέ τον πολίτη, αφήνουν μόνιμα παράθυρα για παραβάσεις στις εταιρείες.

Καλώς ή κακώς δεν απαγορεύονται οι αυξήσεις τιμών. 

Δημοσ.

Παρήγγειλα 300άρα Cosmote μετά την έκδοση gigabit voucher. Αναλαμβάνουν οριζόνια-κάθετη καλωδίωση χωρίς επιβάρυνση σωστά; Μην μου έρθει λογαριασμός για 15 διαμερίσματα και τραβάω τα μαλλιά μου 😶
Να προχωρήσω και σε smart readiness;

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, kSiS said:

Να προχωρήσω και σε smart readiness;

Προχώρα, δίνουν -2  ευρώ στο πάγιο για 2 χρόνια.

Δημοσ.

Άκουσα και το κορυφαίο από την cosmote σε επικοινωνία που ειχα σήμερα, ότι δεν βρίσκουν την κατοικία μου ότι έχει διαθεσιμότητα, καλά τους λέω εγώ πως έβγαλα το voucher αφού φαίνεται ξεκάθαρα η τέλεια στο κτίριο με την διαθεσιμότητα,εμάς δεν φαίνεται μου απαντούν 😂😂από τέτοια τζιμανια φαντάζομαι  μπαίνουν πολλές γραμμές στον πάγο και αργούν παρά πολύ η ολοκλήρωση της αίτησης και της μετάβασης σε οπτική ίνα.

Δημοσ.

Πρόσφατα αναβάθμισα τη γραμμή μου σε 200 Mbps οπότε δε μπορώ να αιτηθώ για το κουπόνι - καθότι δεν πρέπει η υπάρχουσα ταχύτητα να ξεπερνάει τα 100 Mbps σε download.  

Ίσως εάν στην πορεία του προγράμματος τους περισσέψουν κουπόνια και μου δώσουν τη δυνατότητα να πάρω ένα, θα ξανααναβαθμίσω στα 500 :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως να έχει απαντηθεί το ερώτημα αλλά θα το κάνω γιατί δύσκολα θα διαβάσω πισω 200 σελίδες σχόλια. Είμαι ενοικιαστής, σε οικογενειακή πολυκατοικία με συνολικά 4 διαμερίσματα. Εκτός από το ένα που μένω εγώ στα άλλα δύο μένουν η σπιτονοικοκυρά μου και η κόρη της ενώ το 4ο είναι άδειο. Θέλω να βάλω οπτική ίνα και θα γίνει αρχική εγκατάσταση στο κτίριο. Μπορεί να αρνηθεί η σπιτονοικοκυρά μου να κάνω την εγκατάσταση? Νομικά εννοώ. Ξέρουμε ποιος νόμος ρυθμίζει αυτά τα πράγματα?

Επεξ/σία από ovidius80
Δημοσ.

Αν έστω και ένας ιδιοκτήτης μιας οικοδομής επιθυμεί σύνδεση με το δίκτυο οπτικών ινών, η εγκατάσταση αργά ή γρήγορα θα γίνει. Δεν τίθεται θέμα πλειοψηφίας σε αυτό.

Οι ενοικιαστές πρέπει να απευθυνθούν στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για σύμφωνη γνώμη, ειδάλλως δεν έχουν λόγο στα θέματα της οικοδομής.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ovidius80 είπε

Ίσως να έχει απαντηθεί το ερώτημα αλλά θα το κάνω γιατί δύσκολα θα διαβάσω πισω 200 σελίδες σχόλια. Είμαι ενοικιαστής, σε οικογενειακή πολυκατοικία με συνολικά 4 διαμερίσματα. Εκτός από το ένα που μένω εγώ στα άλλα δύο μένουν η σπιτονοικοκυρά μου και η κόρη της ενώ το 4ο είναι άδειο. Θέλω να βάλω οπτική ίνα και θα γίνει αρχική εγκατάσταση στο κτίριο. Μπορεί να αρνηθεί η σπιτονοικοκυρά μου να κάνω την εγκατάσταση? Νομικά εννοώ. Ξέρουμε ποιος νόμος ρυθμίζει αυτά τα πράγματα?

Εκτός του ότι ο φίλος μας ο jkoukos έχει δίκιο, σκέψου θετικά: Ο στόχος ΔΕΝ είναι να αντιπαρατεθείς με τη σπιτονοικοκυρά, αλλά να την πείσεις για την πολλαπλή χρησιμότητα της οπτικής ίνας, από την οποία πρώτα η ίδια θα ωφεληθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Αν έστω και ένας ιδιοκτήτης μιας οικοδομής επιθυμεί σύνδεση με το δίκτυο οπτικών ινών, η εγκατάσταση αργά ή γρήγορα θα γίνει. Δεν τίθεται θέμα πλειοψηφίας σε αυτό.

Οι ενοικιαστές πρέπει να απευθυνθούν στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για σύμφωνη γνώμη, ειδάλλως δεν έχουν λόγο στα θέματα της οικοδομής.

47 λεπτά πριν, georgeole είπε

Εκτός του ότι ο φίλος μας ο jkoukos έχει δίκιο, σκέψου θετικά: Ο στόχος ΔΕΝ είναι να αντιπαρατεθείς με τη σπιτονοικοκυρά, αλλά να την πείσεις για την πολλαπλή χρησιμότητα της οπτικής ίνας, από την οποία πρώτα η ίδια θα ωφεληθεί.

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Δυστυχώς η πολυκατοικία είναι ιδιόκτητη όλη από αυτές τις 2 όπως εξήγησα. Το πρόβλημα μου είναι πως να εξηγήσω σε μια γυναίκα 70+ ετών την χρησιμότητα της οπτικής ίνας? Το μόνο που βλέπει μπροστάτης είναι:
1. Θα μου χαλάσει η όψη της οικοδομής
2. Θα μου λερώσουν για να τα βάλουν,
3. Δεν θέλω να βλέπω τα καναλάκια και τα κουτιά που αναπόφευκτα θα μπουν στην πολυκατοικία
4. Θα μου χαλάσουν τα κάγκελα της σκάλας κλπ
Συνεπώς έψαχνα να βρω κάποιο νομικό έρεισμα ώστε να πείσω την κόρη ότι πρέπει να με αφήσουν για να πείσει μετά την μάνα. Δεν έχω καμία πρόθεση να αντιπαρατεθώ μαζί τους. Από ότι φαίνεται δυστυχώς θα μείνω με την VDSL.

Επεξ/σία από ovidius80
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ανάφερε ότι προσθέτει αξία στο ακίνητο και πως σε μερικά χρόνια μπορεί να κάνει "switch off" το χαλκό ο ΟΤΕ και να χρεώνει την εγκατάσταση οπτικής ενώ τώρα είναι δωρεάν...

Δύσκολα τα πράγματα γενικότερα σε τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς. :(

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ανάφερε ότι προσθέτει αξία στο ακίνητο και πως σε μερικά χρόνια μπορεί να κάνει "switch off" το χαλκό ο ΟΤΕ και να χρεώνει την εγκατάσταση οπτικής ενώ τώρα είναι δωρεάν...

Δύσκολα τα πράγματα γενικότερα σε τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς. :(

Ναι αυτό ήδη είναι δοκιμασμένο και αποτυχημένο. Καλώδια έξω από τους τοίχους μειώνουν την αξία και όσο για το switch off ούτε καν καταλαβαίνει τι είναι αυτό κλπ. Τέλος πάντων. Μάλλον ατύχησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...