Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, georgeole είπε

Νέα ενημέρωση: Η Cosmote το χρησιμοποιεί αυτό γιατί τη βολεύει γραφειοκρατικά, ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι απαραίτητο, Ξαναπάρε την Cosmote και κοίτα να επιμείνεις μέχρι να πετύχεις τον υπάλληλο που θα δείξει κατανόηση και θα σε εξυπηρετήσει. Ή, ακόμα καλύτερα, αν είσαι κοντά σε κάποιο κατάστημα, πήγαινε μήπως και βγάλεις εκεί άκρη από κάποιον σοβαρό και φιλότιμο υπάλληλο.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Οι τιμες αυτες ειναι μεγαλύτερες απο τα οικιακα πακετα

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Klaudio_97 said:

Οι τιμες αυτες ειναι μεγαλύτερες απο τα οικιακα πακετα

Σχεδόν πάντα τα επαγγελματικά είναι πιο ψηλά σε τιμή από τα οικιακά. Σε όλους τους παρόχους νομίζω. Έχουν βέβαια έξτρα παροχές όπως static IP, email κ.α. 

Παρόλα αυτά, άμα δεν τις χρειάζεσαι αυτές τις παροχές, νομίζω ότι μπορείς να βάλεις και απλό οικιακό στην επιχείρηση (έχω διαβάσει σε άλλο φορουμ ότι πολλοι το κάνουν), αλλά δεν ξέρω άμα υπάρχει κάποιο νομικό/φορολογικό θέμα. Αμα κάποιος το ξέρει καλύτερα ας απαντήσει.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, georgeole είπε

Νέα ενημέρωση: Η Cosmote το χρησιμοποιεί αυτό γιατί τη βολεύει γραφειοκρατικά, ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι απαραίτητο, Ξαναπάρε την Cosmote και κοίτα να επιμείνεις μέχρι να πετύχεις τον υπάλληλο που θα δείξει κατανόηση και θα σε εξυπηρετήσει. Ή, ακόμα καλύτερα, αν είσαι κοντά σε κάποιο κατάστημα, πήγαινε μήπως και βγάλεις εκεί άκρη από κάποιον σοβαρό και φιλότιμο υπάλληλο.

Πήρα δυο φορές και μου είπαν τα ίδια. Και στο κατάστημα το ίδιο μου είπαν. Και όλο αυτό επειδή την εγκατάσταση FTTH που έχω στην τωρινή μου οικία, την έχει κάνει η Vodafone... Δηλαδή δεν μπορεί ο πάροχος σου απλά να μεταφέρει την γραμμή στην οποία έχεις συμβόλαιο σε νέα κατοικία χωρίς να γίνει όλο αυτή η διαδικασία εν έτει 2023; 

Επεξ/σία από -WISE-
  • Super Moderators
Δημοσ.

On 27/07/2023 at 11:16, georgeole said:

Η εγκατάσταση της οπτικής ίνας από το δρόμο στην πολυκατοικία είναι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ επιδοτούμενη,

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο

Επιδότηση έγραψα; Έχεις δίκιο. Είναι νομίζω η δεύτερη φορά που κάνω το ίδιο ακριβώς λάθος!

ΥΓ "Το γέρικο άλογο κι αν στολίζεται, στον ανήφορο γνωρίζεται!!!"😁

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, georgeole said:

Επιδότηση έγραψα; Έχεις δίκιο. Είναι νομίζω η δεύτερη φορά που κάνω το ίδιο ακριβώς λάθος!

ΥΓ "Το γέρικο άλογο κι αν στολίζεται, στον ανήφορο γνωρίζεται!!!"😁

Ούτε επιχορήγηση αν εννοείς αυτό, απλά την απορροφούν οι πάροχοι προς το παρόν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ούτε επιχορήγηση αν εννοείς αυτό, απλά την απορροφούν οι πάροχοι προς το παρόν.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν έκανα λάθος στις τρεις βασικές λέξεις: ¨ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ"!😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω μια απιστευτη και ωραια εμπειρια που εχουμε με την wind ( nova ) στο καταστημα μας καναμε αιτηση για 200αρα οπτικη ινα τον οκτωμβριο, εγινε σκαψιμο τον απριλιο, εγκατασταση οπτικης ινας στην πολυκατοικια απο την Cosmote τον μαιο, και εγκατασταση οπτικης ινας στο καταστημα τελη ιουνιου. Ο τεχνικος της nova εβαλε την οπτικη ινα σε λαθος floor box με αποτελεσμα το σημα της οπτικης που φτανει μεχρι το ont να ειναι νεκρο! Ηρθαν τεχνικοι και απο nova & cosmote 4-5 φορες και απλα εβγαζαν φωτογραφιες. μεχρι εχθες δεν ειχαμε καμια ενημερωση και δεν ειχε ερθει κανενας αλλος τεχνικος για να κανει την εγκατασταση σωστα! Τους καλεσα εχθες και τους εξηγησα τι γινεται απο την αρχη και τους ειπα οτι η υπομονη εχει φτασει στα ορια της και οτι εαν δεν ερθει τεχνικος σημερα η αυριο θα κανουμε αιτηση στην cosmote για οπτικη ινα. Ο ανθρωπος απο την τεχνικη υποστηριξει μου ειπε πως θα ενημερωσει τον τεχνικο που μας εχει αναλαβει να ερθει να κανει την εγκατασταση σημερα ( δηλ εχθες ) δεν ηρθε κανενας δεν μας καλεσε κανενας και σημερα μας εφεραν παλι router & ont 🤣 τους καλεσα ξανα σημερα για να τους πω οτι αν δεν ερθουν και σημερα θα κανουμε την αιτηση στην cosmote μου ειπα θα με καλεσουν απο το τμημα FTTH.

Ακομα περιμενω...🤣

Επεξ/σία από Klaudio_97
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/7/2023 στις 5:39 ΜΜ, harderos είπε

ΟΤΕ η 100άρα είναι 8 ευρώ παραπάνω τι νόημα έχει;

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αν δεν σου κάτσει κάποια στραβή μια χαρά θα είσαι και με τον άλλο πάροχο. Αλλιώς, στην σπάνια περίπτωση που θα γίνει κάτι καλή υπομονή.

Στις 31/7/2023 στις 4:07 ΜΜ, -WISE- είπε

Πήρα δυο φορές και μου είπαν τα ίδια. Και στο κατάστημα το ίδιο μου είπαν. Και όλο αυτό επειδή την εγκατάσταση FTTH που έχω στην τωρινή μου οικία, την έχει κάνει η Vodafone... Δηλαδή δεν μπορεί ο πάροχος σου απλά να μεταφέρει την γραμμή στην οποία έχεις συμβόλαιο σε νέα κατοικία χωρίς να γίνει όλο αυτή η διαδικασία εν έτει 2023; 

Μπορεί. Σε αίτηση πριν από 2 χρόνια περίπου τα ίδια μου έκαναν, ήθελαν σώνει και καλά να μου βάλουν ADSL για 1-2 μήνες. "Μα αλλιώς μπορεί να μην έχετε internet για μισό μήνα όσο γίνεται η μετάβαση". Τους λέω ok, δεν με πειράζει. Η μετάβαση έγινε προφανώς ομαλά - όταν έγινε η εγκατάσταση 2 μήνες αργότερα χάθηκε η σύνδεση στο χαλκό και άμεσα είχα οπτική ίνα.

Τώρα αν δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις με την αίτηση για οπτική ίνα απευθείας, τι να πω...

Επεξ/σία από Engimek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/07/2023 at 22:55, johnnyman said:

σπιτονοικοκυρα

Πες της θα αποκτήσει "άλλη" αξία και αγοραστική δύναμη το διαμέρισμα του μετά. Βρες τρόπο να περάσει το δίκαιο δικό σου. Πιθανότατα αν όχι σίγουρα κάποια κακιασμενη θα ναι. Και γω νοικιάζω σπίτι και ποτέ δεν έχω πρήξει ενοικιαζόμενο εφόσον μια αναβάθμιση στο σπίτι εσωτερικά ή εξωτερικά θα ωφελησει εκείνον για πιο άνετη διαμονή ή το ακίνητο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Πες της θα αποκτήσει "άλλη" αξία και αγοραστική δύναμη το διαμέρισμα του μετά. Βρες τρόπο να περάσει το δίκαιο δικό σου. Πιθανότατα αν όχι σίγουρα κάποια κακιασμενη θα ναι. Και γω νοικιάζω σπίτι και ποτέ δεν έχω πρήξει ενοικιαζόμενο εφόσον μια αναβάθμιση στο σπίτι εσωτερικά ή εξωτερικά θα ωφελησει εκείνον για πιο άνετη διαμονή ή το ακίνητο.

Καλημέρα.

Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου...

Εδώ να φανταστείς μου είπε ότι είναι κακό για την υγεία...

Γιατί νομίζεις τα βάζουν δωρεάν. 

Δράμα η κατάσταση...

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα.

Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου...

Εδώ να φανταστείς μου είπες ότι είναι καρκινωμα. 

Γιατί νομίζεις τα βάζουν δωρεάν. 

Δράμα η κατάσταση...

Αχ, καλέ μου φίλε, είναι γνωστό ότι: «Οι τοίχοι έχουν αυτιά και τα αυτιά μας τοίχους...»😐

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση. Εχουν σκαψει εδω και καιρο μπροστα στο σπιτι μου για να βαλουν οπτικη και σημερα ηρθε μια κοπελα για να μας ρωτησει που θα βολεψει να ερθουν οι τεχνικοι να εγκαταστησουν/ καρφωσουν στον εξω τοιχο τον καινουργιο κατανεμητη. Επειδη εχω δει στο Ιντερνετ φωτογραφιες τρομου με καλωδια να κρεμονται απο ταβανια, μπαλκονια κτλ και δεν θα ηθελα να γινει το σπιτι μου σαν τσαντιρι, τα καλωδια που περναν απο εξω προς τα μεσα υπαρχει καποια συννενοηση με τον ιδιοκτητη απο τους τεχνικους για το που θα τραβηξουν καλωδια προς τα μεσα ή πρωτα υπογραφεις συμβολαιο και μετα κανουν την εγκατασταση οπως τους βολευει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...