Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Όπως έχω πει σε άλλο νήμα, δεν είναι σίγουρο ότι θα δεχτούν, 2 διαφορετικά συνεργεία Θεσσαλονίκη δεν δεκτηκαν να περάσουν ίνα από σωλήνα χωνευτο γιατί δεν τους επιτρέπουν μια και περιορίζει την πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης

Θεσσαλονίκη σε νέα πολυκατοικία μια χαρά το δέχτηκαν χωρίς να πουν τίποτα. Συνεργείο Vodafone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα

εχω 200 της wind ro laptop συνδεση με καλωδιο σε ρουτερ μου δειχνει 193  [καλο] μολις αποσυνδεσω και χρησιμοποιησω wifi πεφτω στα 40 μηπως φταιει που ειναι 10ετιας το λαπτοπ με windows 7 [δεν σηκωνει 10  ] η θελει αλλαγη καρτας δικτυου σε giga οπως ειπε καποιος φιλος εδω? η κμμια ιδεα ? προς ενημερωση το smartphone με wifi και με  speedtest δειχνει 193

ευχαριστω

Στις 18/1/2023 στις 7:53 ΜΜ, Marios2410 είπε

Καλησπέρα!!

Χθες εκανα ανανεωση της γραμμης μου απο 200Mbps (fiber) σε 1 Gbit στην Nova καθως εδινα 29€ για 200αρα και τωρα εβγαλε 33€ για 1 gbit. Η ταχυτητα ανεβηκε την ιδια μερα απο 206 που ειχα σε 560mbps. Ειχαν πει οτι θα μου στειλουν μνμ οταν ενεργοποιηθεί. Εγω μνμ δεν εχω λαβει ακομα, και στην εφαρμογη της nova φαινετε οτι ειμαι στο 200αρι πακετο ακομα.. Ξερει κανεις τι γινεται ?? 

Ιδιόκτητο της Wind; σε ποια περιοχή;

Στις 17/1/2023 στις 5:37 ΜΜ, Thresh είπε

Αν υποθέσουμε (θεωρητικά) ότι δίνει τα 500Mbps έως 35-36 ευρώ η Nova από δίκτυο άλλων, γιατί να επιλέξει κάποιος Cosmote 100Mbps με 33? 

Μπορεί να μην τα χρειάζεται κάποιος, αλλά αν η διαφορά τιμής για 5x ταχύτητα  είναι τόσο μικρή, δεν αξίζει να πάει στο χαμηλότερο πακέτο.

Αν οι τιμές ήταν χαμηλότερες, θα είχε μια βάση να πας σε μεγαλύτερη σύνδεση για να πληρώνεις κάτι παραπάνω.. τώρα που έχουμε από τους ακριβοτερους παρόχους στην Ευρώπη, εγώ προσωπικά δεν τους χαριζω τίποτα.. Nova VDSL 100 με 26€ και μια χαρά 

• Super Moderators
3 minutes ago, tounion said:

Αν οι τιμές ήταν χαμηλότερες, θα είχε μια βάση να πας σε μεγαλύτερη σύνδεση για να πληρώνεις κάτι παραπάνω.. τώρα που έχουμε από τους ακριβοτερους παρόχους στην Ευρώπη, εγώ προσωπικά δεν τους χαριζω τίποτα.. Nova VDSL 100 με 26€ και μια χαρά 

Συγκρίνουμε FTTH τιμές, δεν έχει νόημα να βάζουμε μέσα VDSL.

• Super Moderators
53 minutes ago, tounion said:

Καλά χαλάρωσε, ίδια τιμή δίνουν και το FTTH

Αν όμως είσαι σε περιοχή με FTTH "Wind" όπου έχεις την δυνατότητα να βάλεις Nova 500Mbps με 26 ευρώ/μήνα, θα επιλέξεις 100αρα VDSL με τα ίδια ή 1-2 ευρώ φτηνότερα επειδή δεν έχεις ανάγκη πάνω από 100Mbps?

• Like 1

Λαρισα κεντρο.

Στις 22/1/2023 στις 5:03 ΜΜ, ChrisN.S. είπε

Ιδιόκτητο της Wind; σε ποια περιοχή;

Λαρισα κεντρο αδερφε

5 ώρες πριν, Thresh είπε

Αν όμως είσαι σε περιοχή με FTTH "Wind" όπου έχεις την δυνατότητα να βάλεις Nova 500Mbps με 26 ευρώ/μήνα, θα επιλέξεις 100αρα VDSL με τα ίδια ή 1-2 ευρώ φτηνότερα επειδή δεν έχεις ανάγκη πάνω από 100Mbps?

Εχει με 33€  1Gbps οποτε δεν το ψαχνεις καν για κατι λιγοτερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12/05/2022 12:08 τηλεφωνικη επικοινωνια με εκπροσωπο του ΟΤΕ και καταχωρηση παραγγελιας την ιδια στιγμη 200αρα (χωρις κουπονι καθως δεν προλαβα)
12/05/2022 12:27 αποστολη απο μεριας τους τα απαραιτητα εγγραφα με mail προς συμπληρωση
12/05/2022 12:35 επιστροφη μεσω mail τα εγγραφα συμπληρωμενα
13/05/2022 09:41 SMS οτι παρελαβαν τα αρχεια

16/05/2022 14:50 SMS με tracking number οτι η αποστολη εχει ξεκινησει με ελτα κουριερ (εξοπλισμος)
18/05/2022 13:30 Παρελαβα απο courier τον εξοπλισμο

31/05/2022 18:20 Ελαβα κληση απο εργολαβο για ραντεβου.

01/06/2022 11:00 Ραντεβου με τον εργολαβο και υπογραφες.

01/07/2022 09:00 Κληση απο εργολαβο για ραντεβου τοποθετησης

05/07/2022 15:20 Τελος εργασιων τοποθετησης ινας στην πολυκατοικια (οχι στο διαμερισμα)
11/07 2022 10:00 Ελεγχος απο τεχνικο για σωστη τοποθετηση και μετρησεις.

Aλλεπαλληλα τηλεφωνηματα απο πλευρας μου προς το τεχνικο τμημα. Καμια απαντηση. Σε ερωτηση να μιλησω με καποιον πιο υπευθυνο ξερω γω, δεν με καλεσαν ποτε πισω.

06/10/2022 Καταγγελια μεσω ΕΕΤΤ για την ολη καθυστερηση και την μηδαμινη (κυριολεκτικα) επικοινωνια απο πλευρας ΟΤΕ

29/11/2022 Aπαντηση καταγγελιας απο ΟΤΕ και προσφορα 2 μηνων δωρεαν. Καμια απαντηση περι διεκπαιρεωσης της τοποθετησης.

11/01/2023 Ενημερωση για ραντεβου απο ΟΤΕ.

11/01/2023 Επικοινωνια με εξυπηρετηση ΟΤΕ με αιτημα πιθανη προσφορα και ενημερωση αντιπροσφορας. Δεν με πηραν ποτε xD

Περιοχη: Ραφηνα
Παροχος: Οτε
Οπτικη Ινα στην περιοχη απο Νοva.

Mεσα σε ολα αυτα να πω οτι εφυγα απο τον ΟΤΕ καθως δεν εμεινα ικανοποιημενος απο την ολη κατασταση και τον τιμοκαταλογο τους. Εκανα αιτηση για Νοva 1000 στα 33ε, καθως γειτονας και ενοικος της πολυκατοικιας εποφεληθηκε απο την τοποθετηση στην πολυκατοικια και εβαλε 1000αρι. Υπεγραψε αρχες Δεκεμβρη και ενεργοποιηθηκε 10 Γεναρη. Μια συμβουλη απο εμενα, τωρα που ειναι αρχη και ολοι τρεχουν να βαλουν, βαλτε ινα απο τον παροχο της περιοχης σας. 

16/01/2023 Υπογραφη συμβολαιου στην Νοβα για νεα γραμμη (η παλια θα κρατηθει ως απλη γραμμη)

21/01/2023 Ενημερωση μεσω sms για σταδιο 2 και επιθεωρηση κτιριου.

Δεν ελπιζω πολλα, μονο το οτι εβαλε ο γειτονας.... 

Επεξ/σία από Theo_Mich

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Theo_Mich είπε

12/05/2022 12:08 τηλεφωνικη επικοινωνια με εκπροσωπο του ΟΤΕ και καταχωρηση παραγγελιας την ιδια στιγμη 200αρα (χωρις κουπονι καθως δεν προλαβα)
12/05/2022 12:27 αποστολη απο μεριας τους τα απαραιτητα εγγραφα με mail προς συμπληρωση
12/05/2022 12:35 επιστροφη μεσω mail τα εγγραφα συμπληρωμενα
13/
05/2022 09:41 SMS οτι παρελαβαν τα αρχεια

16/05/2022 14:50 SMS με tracking number οτι η αποστολη εχει ξεκινησει με ελτα κουριερ (εξοπλισμος)
18/05/2022 13:30 Παρελαβα απο courier τον εξοπλισμο

31/05/2022 18:20 Ελαβα κληση απο εργολαβο για ραντεβου.

01/06/2022 11:00 Ραντεβου με τον εργολαβο και υπογραφες.

01/07/2022 09:00 Κληση απο εργολαβο για ραντεβου τοποθετησης

05/07/2022 15:20 Τελος εργασιων τοποθετησης ινας στην πολυκατοικια (οχι στο διαμερισμα)
11/07 2022 10:00 Ελεγχος απο τεχνικο για σωστη τοποθετηση και μετρησεις.

Aλλεπαλληλα τηλεφωνηματα απο πλευρας μου προς το τεχνικο τμημα. Καμια απαντηση. Σε ερωτηση να μιλησω με καποιον πιο υπευθυνο ξερω γω, δεν με καλεσαν ποτε πισω.

06/10/2022 Καταγγελια μεσω ΕΕΤΤ για την ολη καθυστερηση και την μηδαμινη (κυριολεκτικα) επικοινωνια απο πλευρας ΟΤΕ

29/11/2022 Aπαντηση καταγγελιας απο ΟΤΕ και προσφορα 2 μηνων δωρεαν. Καμια απαντηση περι διεκπαιρεωσης της τοποθετησης.

11/01/2023 Ενημερωση για ραντεβου απο ΟΤΕ.

11/01/2023 Επικοινωνια με εξυπηρετηση ΟΤΕ με αιτημα πιθανη προσφορα και ενημερωση αντιπροσφορας. Δεν με πηραν ποτε xD

Περιοχη: Ραφηνα
Παροχος: Οτε
Οπτικη Ινα στην περιοχη απο Νοva.

Mεσα σε ολα αυτα να πω οτι εφυγα απο τον ΟΤΕ καθως δεν εμεινα ικανοποιημενος απο την ολη κατασταση και τον τιμοκαταλογο τους. Εκανα αιτηση για Νοva 1000 στα 33ε, καθως γειτονας και ενοικος της πολυκατοικιας εποφεληθηκε απο την τοποθετηση στην πολυκατοικια και εβαλε 1000αρι. Υπεγραψε αρχες Δεκεμβρη και ενεργοποιηθηκε 10 Γεναρη. Μια συμβουλη απο εμενα, τωρα που ειναι αρχη και ολοι τρεχουν να βαλουν, βαλτε ινα απο τον παροχο της περιοχης σας. 

16/01/2023 Υπογραφη συμβολαιου στην Νοβα για νεα γραμμη (η παλια θα κρατηθει ως απλη γραμμη)

21/01/2023 Ενημερωση μεσω sms για σταδιο 2 και επιθεωρηση κτιριου.

Δεν ελπιζω πολλα, μονο το οτι εβαλε ο γειτονας.... 

Συγγνώμη για το offtopic, αλλά με αφορμή το παραπάνω post, μπορείτε παρακαλώ όταν κάνετε επικόλληση να την κάνετε δίχως μορφοποίηση;

Ναι, πολύ ωραίο το dark mode που χρησιμοποιείς και σου αρέσει, αλλά πονάνε τα μάτια μας για όσους δεν το χρησιμοποιούμε. Παραθέτω πως βλέπουμε το εν λόγω post όσοι δεν έχουμε dark mode.
image.png.0855de042924eab425578b07f950871b.png

Δεν ξέρω, ας επιλειφθεί κάποιος mod για την κατάσταση.

Ontopic. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου. Σε περίπτωση γνωστού στο Μπλε λιμανάκι, στάθηκε αρκετά πιο τυχερός με Cosmote.

Επεξ/σία από jumaru99
  • Like 1

14 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Συγγνώμη για το offtopic, αλλά με αφορμή το παραπάνω post, μπορείτε παρακαλώ όταν κάνετε επικόλληση να την κάνετε δίχως μορφοποίηση;

Ωραιος δεν το ειχα παρατηρησει!

15 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Ναι, πολύ ωραίο το dark mode που χρησιμοποιείς και σου αρέσει, αλλά πονάνε τα μάτια μας για όσους δεν το χρησιμοποιούμε.

Αυτο παλι ηταν αχρειαστο. Καλημερα.

14 ώρες πριν, Marios2410 είπε

Λαρισα κεντρο.

Λαρισα κεντρο αδερφε

Εχει με 33€  1Gbps οποτε δεν το ψαχνεις καν για κατι λιγοτερο. 

Marios2410, πόσο καιρό πήρε να σε συνδέσουν; Μένουμε στην ίδια περιοχή και από τον Αύγουστο ακόμα παλεύω να με συνδέσουν. έχουν κάνει όλη την υποδομή στην πολυκατοικία. έχω αιτηθεί 500/50 με 26€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kfran είπε

Marios2410, πόσο καιρό πήρε να σε συνδέσουν; Μένουμε στην ίδια περιοχή και από τον Αύγουστο ακόμα παλεύω να με συνδέσουν. έχουν κάνει όλη την υποδομή στην πολυκατοικία. έχω αιτηθεί 500/50 με 26€

Άστο φίλε πίκρα… έκαναν 4 μήνες ακριβώς.. τους άφησα χωρίς να τους πολύ ενοχλώ και τους έκανα καταγγελία μόλις συνδέθηκα.. πήρα 4 μήνες δωρεάν πάγια. 

Επεξ/σία από Marios2410

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας σε κάτι

Έχω κάνει αίτηση για fiber to home (200αρα στα 33€ με επιδότηση για δύο χρόνια) από τις 4 Αυγούστου στην cosmote λόγω του ότι βρίσκομαι σε δίκτυο της wind μόλις προχθές τελείωσαν την εγκατάσταση και έκαναν και τις μετρήσεις και είναι οκ... Επειδή δεν έχει γίνει ακόμα η ενεργοποίηση μπορώ να διακόψω την αίτηση χωρίς να τους πληρώσω κάτι.. στα 33 ευρώ δίνει η wind το 1 gbps και σκέφτομαι να το κάνω. θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από σας το έχει βάλει και λειτουργεί σωστά; Και δεύτερον αν θα έχω πρόβλημα με τα torrent με την wind;

Εννοείται ότι όλο αυτό τον καιρό έχω ρίξει άπειρους τσακωμούς με την cosmote και παρόλη την ταλαιπωρία δεν θέλουν να κατεβάσουν την τιμή ή στα ίδια λεφτά να μου αλλάξουν πακέτο... Το ζητάει ο οργανισμός τους μου φαίνεται

Επεξ/σία από yiannis35

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...