Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Ευκαιρία για περισυλλογή (η αναμονή) και μετάβαση στην κοσμοτε 😆

Έτοιμος ήμουν, αλλά με κάλεσαν να μου πουν ότι έγινε λάθος και η υπάλληλος δεν ήταν σωστά ενημερωμένη. 

Από αύριο ξεκινάνε διαδικασίες και βλέπουμε. 

Εδώ θα είμαστε να κλαίμε, ή και να γελάμε, όλοι μαζί. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
2 hours ago, kirileman said:

Βάζουν την οπτική και οι αθεόφοβοι με βάζουν με το έτσι θέλω σε cgnat. Υποψιάζομαι ότι το κάνουν σε όλους. 3 τηλέφωνα. Η 1η υπάλληλος ό,τι να' ναι, δείτε βιντεάκια στο nova.gr. Η 2η, ναι έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα, σε 1 με 1μιση ώρα θα έχει διορθωθεί. Πέρασαν 4 ώρες και τίποτα. Η 3η μου το έφτιαξε σε 5 λεπτά.

Λογικό, "νέα σύνδεση", άρα θα πρέπει να ξαναπάρεις τηλέφωνο για "έχω κάμερες". Στην VDSL είχε γίνει η αλλαγή εντός 2-3 λεπτών.

• Like 1

8 ώρες πριν, Thresh είπε

Λογικό, "νέα σύνδεση", άρα θα πρέπει να ξαναπάρεις τηλέφωνο για "έχω κάμερες"

Δεν έχω εγώ κάμερες σπίτι; Τη μία μάλιστα την έχω ονομάσει greek-team και μου έγραφε connectable: no. 🙃

12 ώρες πριν, kirileman είπε

Βάζουν την οπτική και οι αθεόφοβοι με βάζουν με το έτσι θέλω σε cgnat. Υποψιάζομαι ότι το κάνουν σε όλους. 3 τηλέφωνα. Η 1η υπάλληλος ό,τι να' ναι, δείτε βιντεάκια στο nova.gr. Η 2η, ναι έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα, σε 1 με 1μιση ώρα θα έχει διορθωθεί. Πέρασαν 4 ώρες και τίποτα. Η 3η μου το έφτιαξε σε 5 λεπτά.

νόμιζα ότι όλοι έτσι είμαστε.

Έχεις κάποια υπηρεσία και το άλλαξες?

15 λεπτά πριν, coyote2 είπε

νόμιζα ότι όλοι έτσι είμαστε.

Έχεις κάποια υπηρεσία και το άλλαξες?

Δεν κατάλαβα. Νόμιζες ότι όλοι είμαστε σε cgnat ή το αντίθετο;

11 λεπτά πριν, coyote2 είπε

οτι ειμαστε σε cgnat

Μάλλον ναι, δεν το ήξερα. Όταν είχα πρωτοβάλει vdsl στη Wind, δεν με είχαν βάλει, το έκαναν πρώτη φορά αρκετά χρόνια αργότερα. Τώρα η οπτική ήρθε πακέτο με cgnat.

Με έβγαλαν από cgnat με αίτημα μέσω chat από την εφαρμογή (ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που συνδέεται) εντός 3 λεπτών. Απλά ζήτησα να με βγάλουν επειδή έχω dyndns για local VPN

Ερώτηση: Μένω σε περιοχή που δεν έχει σκαφτεί για οπτικές ίνες.. βάσει sfbb βλέπω ότι περνάει στο κεντρικό δρόμο στο 1χλμ περίπου. Επειδή χτίζω όροφο στο σπίτι που μένω σκέφτομαι να ετοιμάσω την υποδομή για αργότερα που θα περάσουν τις οπτικές ίνες. Γενικά η ταχύτητα που έχω αυτή την στιγμή είναι τραγική (13mbps-Cosmote).. Αν έχει χτίσει κάποιος μπορεί να με συμβουλέψει στο τι πρέπει να προβλέψω (τοίχους-καλώδια κλπ), ή και ακόμα να βελτιώσω την υπάρχουσα ταχύτητα. 

Αν νομίζεις ότι θα έρθει η οπτική ίνα ένα Φ16 να σου βάλει ο ηλκτρολόγος μέχρι εκεί που θα θέλεις τον ρουτερ ωστε να περάσουν την ίνα χωρίς κανάλι....

Τώρα μέρα στο σπίτι από δωμάτιο στο ρουτερ με CAT 6 ή τα 7 κάποιες μπρίζες νομίζω θα εισαι ΟΚ

• Moderators
9 ώρες πριν, coyote2 είπε

Αν νομίζεις ότι θα έρθει η οπτική ίνα ένα Φ16 να σου βάλει ο ηλκτρολόγος μέχρι εκεί που θα θέλεις τον ρουτερ ωστε να περάσουν την ίνα χωρίς κανάλι....

Τώρα μέρα στο σπίτι από δωμάτιο στο ρουτερ με CAT 6 ή τα 7 κάποιες μπρίζες νομίζω θα εισαι ΟΚ

Όπως έχω πει σε άλλο νήμα, δεν είναι σίγουρο ότι θα δεχτούν, 2 διαφορετικά συνεργεία Θεσσαλονίκη δεν δεκτηκαν να περάσουν ίνα από σωλήνα χωνευτο γιατί δεν τους επιτρέπουν μια και περιορίζει την πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μέσα στο σπίτι μου?

Νομίζω ότι σε αυτή τη χώρα πρέπει να σοβαρευτούμε κάποτε με τα συνεργεία.

Δηλαδή τα καλώδια του ΟΤΕ που ήταν χωμένα μέσα στους τοίχους πως τα ελέγχανε?

Επεξ/σία από coyote2

• Moderators
4 ώρες πριν, coyote2 είπε

μέσα στο σπίτι μου?

Νομίζω ότι σε αυτή τη χώρα πρέπει να σοβαρευτούμε κάποτε με τα συνεργεία.

Δηλαδή τα καλώδια του ΟΤΕ που ήταν χωμένα μέσα στους τοίχους πως τα ελέγχανε?

Νέα τεχνολογία, κάποια στιγμή θα δεχτούν υποθέτω να το περνάνε μέσα από έτοιμη εγκατάσταση, ή ακόμα να δέχονται να χρησιμοποιούν και υπάρχουσα εγκατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...