Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα τον επομενο μηνα ληγει το συμβολαιο μου με την cosmote που εχω οπτικη ινα 100 mbps και πληρωνω 29 ευρω

Εχω προταση απο την nova για 200 mbps,3 μηνες δωρεαν παγιο στα 27 ευρω επειδη εχω ηδη και nova tv

Σημερα μου εκαναν προσφορα και στην cosmote η να μεινω στα 100 με 29 ευρω και 3 μηνες δωρεαν παγιο και δωροεπιταγη 150 ευρω στον Γερμανο η να παω στα 200 mbps με 33 ευρω και ολα τα παραπανω που αναφερω και για τα 100

Τι προτεινεται να κανω?αξιζει η 200αρα για 4 ευρω πιο πανω?

Να παω nova η να μεινω στην cosmote?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

και πάλι αν δεν το χρησιμοποιείς επαγγελματικά δεν κερδίζεις τίποτα με το 500αρι, τουλάχιστον με την υπάρχουσα τεχνολογία. Μπορεί σε 5-10 χρόνια να έχουμε το 100αρι όπως έχουμε σήμερα την 24αρα. Αλλά τώρα θεωρώ τα 100 ή 200 κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Κρίμα να δίνεις 50-60 ευρώ τον χρόνο για αχρείαστη ταχύτητα. Γνώμη μου πάντα :) 

Το ιδανικο θα ηταν να τα μοιραζες σε διαμερισματα.

1gbps δια 4 πχ ειναι τσαμπα.

10 ώρες πριν, mike0402 είπε

Καλησπερα τον επομενο μηνα ληγει το συμβολαιο μου με την cosmote που εχω οπτικη ινα 100 mbps και πληρωνω 29 ευρω

Εχω προταση απο την nova για 200 mbps,3 μηνες δωρεαν παγιο στα 27 ευρω επειδη εχω ηδη και nova tv

Σημερα μου εκαναν προσφορα και στην cosmote η να μεινω στα 100 με 29 ευρω και 3 μηνες δωρεαν παγιο και δωροεπιταγη 150 ευρω στον Γερμανο η να παω στα 200 mbps με 33 ευρω και ολα τα παραπανω που αναφερω και για τα 100

Τι προτεινεται να κανω?αξιζει η 200αρα για 4 ευρω πιο πανω?

Να παω nova η να μεινω στην cosmote?

με τα δωρα που σου δίνει η κοσμοτέ βγαίνει πιο φτηνο το μηνιαίο παγιο σε σχεση με τη nova

Ερώτηση: έχω vdsl nova στα 100mbit, πρόσφατα έχουν σκάψει έξω από το σπίτι μου για ινες και βλέπω από το site της commote ότι υπάρχει δυνατότητα fiber. Θα μπορώ να βάλω fiber με nova ή είναι αποκλειστικά του δικτύου της Cosmote ?

Καλησπέρα σε όλους.

Σε πολυκατοικια, με ήδη εγκατεστημένο FTTH Cosmote (σε άλλα διαμερίσματα), σκέφτομαι να βάλω 100Mbps Vodafone FTTH (28€).

- Από την στιγμή που υπάρχει κουτί στο κτήριο, αν και άλλης εταιρείας από αυτή που θέλω, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένω λιγότερο, μόνο να περαστεί οπτική μέσα στο διαμέρισμά μου και να γίνει η ενεργοποίηση..Σωστά?

[Δεν κάνει κάποιο δώρο σε μήνες η Vodafone και μου είπαν επίσης θα πληρώσω την εγκατάσταση (50€). Απλά το αναφέρω γιατί μου φάνηκε περίεργο.]

• Like 1

• Super Moderators
25 minutes ago, GrigM said:

σκέφτομαι να βάλω 100Mbps Vodafone FTTH (28€).

Vodafone Giga Fiber < Σταθερή & Internet | Vodafone.gr

Αξίζει για +2 ευρώ να μην πας σε 200Mbps?

26 minutes ago, GrigM said:

.Σωστά?

Yeap

• Thanks 1

30 λεπτά πριν, Thresh είπε

Vodafone Giga Fiber < Σταθερή & Internet | Vodafone.gr

Αξίζει για +2 ευρώ να μην πας σε 200Mbps?

Yeap

ok με επεισες. 😁 200Mbps it is then.

Δεν έχώ ιδέα από σύγχρονη Vodafone (μόνο πριν 12-14 χρόνια που είχα το πακέτο με τα 2 ή 4Mbps). Μακάρι να μην κάνει πάνω από 20 μέρες για να γίνει η σύνδεση.

• Super Moderators
9 minutes ago, GrigM said:

Δεν έχώ ιδέα από σύγχρονη Vodafone (μόνο πριν 12-14 χρόνια που είχα το πακέτο με τα 2 ή 4Mbps). Μακάρι να μην κάνει πάνω από 20 μέρες για να γίνει η σύνδεση.

Κάτω από 20 μέρες μου φαίνεται δύσκολο να σου πω την αλήθεια. :(

• Like 1
  • Sad 1

1 ώρα πριν, GrigM είπε

20 ημέρες έκανε σε εμένα σε ένα σπίτι που πήγα να βάλω αλλά η επικοινωνία ήταν επεισοδιακή. Μου είπαν ότι θα μου δώσουν HUAWEI router (κάτι που δεν έχει καν η βοντα) και κάτι άλλες ασάφειες. Εφόσον είναι εγκατάσταση κοσμοτε, στη θέση σου θα πήγαινα εκεί. Πιο ακριβή αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης, καθώς αναμένουμε το gigabit voucher, πιθανότατα το 300αρι κοσμοτε θα βγαίνει σε καλή τιμή (αν ξεκινήσεις με 100αρι και αναβαθμίσεις) 

50 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε

20 ημέρες έκανε σε εμένα σε ένα σπίτι που πήγα να βάλω αλλά η επικοινωνία ήταν επεισοδιακή. Μου είπαν ότι θα μου δώσουν HUAWEI router (κάτι που δεν έχει καν η βοντα) και κάτι άλλες ασάφειες. Εφόσον είναι εγκατάσταση κοσμοτε, στη θέση σου θα πήγαινα εκεί. Πιο ακριβή αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης, καθώς αναμένουμε το gigabit voucher, πιθανότατα το 300αρι κοσμοτε θα βγαίνει σε καλή τιμή (αν ξεκινήσεις με 100αρι και αναβαθμίσεις) 

Στη τελική, το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι να ερθουν. Μετά, η εγκατάσταση, από τη στιγμή που υπάρχει κουτί, θεωρώ θα είναι τσακ-μπαμ.

Ειναι αρκετά πιο ακριβή και χωρίς λόγο η Cosmote, οπότε δεν θα της κάνω τη χάρη.

Σκέφτομαι κιόλας, πως από τη στιγμή που μιλάμε για FTTH, δεν είναι ότι θα έχω διακοπές ή άλλα προβλήματα ώστε να τους χρειάζομαι και να ψάχνω άτομο να μιλήσω στα κέντρα.

Αν ήταν απλό Fiber ή VDSL, τότε θα το σκεφτόμουν.

Τώρα για το voucher, παντού βλέπω άρθρα, αλλά όλα είναι μηνών και έχουν μείνει στο "θα" (Ελλαδάρα).

Νομίζω τα 30€ για 200Mbps είναι ό,τι πρέπει.

53 λεπτά πριν, GrigM είπε

Στη τελική, το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι να ερθουν. Μετά, η εγκατάσταση, από τη στιγμή που υπάρχει κουτί, θεωρώ θα είναι τσακ-μπαμ.

Ειναι αρκετά πιο ακριβή και χωρίς λόγο η Cosmote, οπότε δεν θα της κάνω τη χάρη.

Σκέφτομαι κιόλας, πως από τη στιγμή που μιλάμε για FTTH, δεν είναι ότι θα έχω διακοπές ή άλλα προβλήματα ώστε να τους χρειάζομαι και να ψάχνω άτομο να μιλήσω στα κέντρα.

Αν ήταν απλό Fiber ή VDSL, τότε θα το σκεφτόμουν.

Τώρα για το voucher, παντού βλέπω άρθρα, αλλά όλα είναι μηνών και έχουν μείνει στο "θα" (Ελλαδάρα).

Νομίζω τα 30€ για 200Mbps είναι ό,τι πρέπει.

Είναι χωρίς αμφιβολία καλή προσφορά το 200αρι στα 30. Θεωρητικά, δεν θα έχεις θέμα καθώς είναι οπτική ίνα. Στην σκέψη όμως μελλοντικής βλάβης και θέλοντας να διατηρήσω την ψυχική μου ηρεμία σε υγιή επίπεδα, πήγα Cosmote (εκ πείρας το αναφέρω). Είναι πράγματι κλέψιμο αλλά...

• Like 1

12 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε

Είναι χωρίς αμφιβολία καλή προσφορά το 200αρι στα 30. Θεωρητικά, δεν θα έχεις θέμα καθώς είναι οπτική ίνα. Στην σκέψη όμως μελλοντικής βλάβης και θέλοντας να διατηρήσω την ψυχική μου ηρεμία σε υγιή επίπεδα, πήγα Cosmote (εκ πείρας το αναφέρω). Είναι πράγματι κλέψιμο αλλά...

Όλα μια σαλάτα φίλε. 

Απ’την εξυπηρέτηση μου έδωσαν διαθεσιμότητα σε 100 και 200 FTTH  

Στο κατάστημα που πήγα να δηλωσω ενδιαφέρον και να μην μπλέκω με τηλέφωνα και email, μου λένε δεν είναι διαθέσιμες ακόμα οι γραμμές στη περιοχή μου. 

Ξανα από την αρχή τώρα αναζητηση.

12 λεπτά πριν, GrigM είπε

Όλα μια σαλάτα φίλε. 

Απ’την εξυπηρέτηση μου έδωσαν διαθεσιμότητα σε 100 και 200 FTTH  

Στο κατάστημα που πήγα να δηλωσω ενδιαφέρον και να μην μπλέκω με τηλέφωνα και email, μου λένε δεν είναι διαθέσιμες ακόμα οι γραμμές στη περιοχή μου. 

Ξανα από την αρχή τώρα αναζητηση.

Ευκαιρία για περισυλλογή (η αναμονή) και μετάβαση στην κοσμοτε 😆

Βάζουν την οπτική και οι αθεόφοβοι με βάζουν με το έτσι θέλω σε cgnat. Υποψιάζομαι ότι το κάνουν σε όλους. 3 τηλέφωνα. Η 1η υπάλληλος ό,τι να' ναι, δείτε βιντεάκια στο nova.gr. Η 2η, ναι έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα, σε 1 με 1μιση ώρα θα έχει διορθωθεί. Πέρασαν 4 ώρες και τίποτα. Η 3η μου το έφτιαξε σε 5 λεπτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...