Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kirileman είπε

Σήμερα ήρθε τελικά ο τεχνικός της Wind και ενεργοποιήθηκε η οπτική. Καρφωτό 202/21, δυστυχώς η Wind δε δίνει παραπάνω, παρά μόνο στο δικό της, ιδιόκτητο δίκτυο.

Σε ποιο δίκτυο σε ενεργοποίησαν ?? Cosmote ?? 

5 ώρες πριν, Thresh είπε

To 2o.

Δεν είναι δυνατόν να χάσει τόσους πελάτες από την στιγμή που το ποσοστό του πληθυσμού που έχει σχεδιάσει να καλύψει τα επόμενα χρόνια είναι το 30-40%.

Στη χειρότερη πιστεύω ότι θα αρχίσει να δίνει κι από δίκτυο Cosmote όταν ξεκινήσει επιτέλους το Giga Voucher πρόγραμμα επιδότησης.

Λογικά όχι με ίδιες τιμές, αλλά με ένα καπέλο για να καλύπτει το "ενοίκιο" προς Cosmote.

Καλά μην τρελαίνεστε με τις ταχύτητες .. δεν νομίζω ότι υπάρχει παραπάνω από ένα 10% συνδρομητών που ενδιαφέρεται να πάει σε σύνδεση πάνω από 200.. καλά με τις τιμές του ΟΤΕ ούτε 2%

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, tounion said:

Καλά μην τρελαίνεστε με τις ταχύτητες .. δεν νομίζω ότι υπάρχει παραπάνω από ένα 10% συνδρομητών που ενδιαφέρεται να πάει σε σύνδεση πάνω από 200.. καλά με τις τιμές του ΟΤΕ ούτε 2%

Αν υποθέσουμε (θεωρητικά) ότι δίνει τα 500Mbps έως 35-36 ευρώ η Nova από δίκτυο άλλων, γιατί να επιλέξει κάποιος Cosmote 100Mbps με 33? 

Μπορεί να μην τα χρειάζεται κάποιος, αλλά αν η διαφορά τιμής για 5x ταχύτητα  είναι τόσο μικρή, δεν αξίζει να πάει στο χαμηλότερο πακέτο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tounion είπε

Σε ποιο δίκτυο σε ενεργοποίησαν ?? Cosmote ?? 

Wind (σε περιοχή της Cosmote). Περιμένω 1-2 μέρες για να ενεργοποιηθεί και το voice, ακόμα είναι νεκρό.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thresh είπε

Αν υποθέσουμε (θεωρητικά) ότι δίνει τα 500Mbps έως 35-36 ευρώ η Nova από δίκτυο άλλων, γιατί να επιλέξει κάποιος Cosmote 100Mbps με 33? 

Μπορεί να μην τα χρειάζεται κάποιος, αλλά αν η διαφορά τιμής για 5x ταχύτητα  είναι τόσο μικρή, δεν αξίζει να πάει στο χαμηλότερο πακέτο.

και πάλι αν δεν το χρησιμοποιείς επαγγελματικά δεν κερδίζεις τίποτα με το 500αρι, τουλάχιστον με την υπάρχουσα τεχνολογία. Μπορεί σε 5-10 χρόνια να έχουμε το 100αρι όπως έχουμε σήμερα την 24αρα. Αλλά τώρα θεωρώ τα 100 ή 200 κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Κρίμα να δίνεις 50-60 ευρώ τον χρόνο για αχρείαστη ταχύτητα. Γνώμη μου πάντα :) 

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Gkostas2007 said:

και πάλι αν δεν το χρησιμοποιείς επαγγελματικά δεν κερδίζεις τίποτα με το 500αρι, τουλάχιστον με την υπάρχουσα τεχνολογία. Μπορεί σε 5-10 χρόνια να έχουμε το 100αρι όπως έχουμε σήμερα την 24αρα. Αλλά τώρα θεωρώ τα 100 ή 200 κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Κρίμα να δίνεις 50-60 ευρώ τον χρόνο για αχρείαστη ταχύτητα. Γνώμη μου πάντα :) 

Κερδίζεις χρόνο σε όλα τα downloads για μόλις (υποθετικά) 2-3 ευρώ το μήνα διαφορά...τίποτα.

Ο οποίος χρόνος μπορεί να σου γλυτώνει ρεύμα αξίας μεγαλύτερης από αυτά τα 2-3 ευρώ, ανάλογα τον όγκο δεδομένων που κατεβάζει κάποιος. 

Χώρια βέβαια και το 5πλάσιο upload, αξιοπρεπές 50αρι αντί για μίζερο 10αρι που είχαμε έτσι κι αλλιώς με VDSL.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα γραφεία ειναι μονόδρομος. Θέλεις να μιλάνε 2-3 σε webex

για τα σπίτια

Πρέπει να παίξεις παιχνίδια για να καταλάβεις τι φταίει.

Ετσι λένε. Παίξε κάτι με 1 γίγα και με 100 και δες τη διαφορά.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, coyote2 said:

Πρέπει να παίξεις παιχνίδια για να καταλάβεις τι φταίει.

Ετσι λένε. Παίξε κάτι με 1 γίγα και με 100 και δες τη διαφορά.

Στο latency δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε FTTH 100Μbps και 1000Mbps. Μόνο στο κατέβασμα του παιχνιδιού ή των patches. 😛

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Αξιζει και για οικιακη χρηση και σου εξηγω.Αυτη τη στιγμη εχω 200/20ftth με 31 ευρω,ο μονος λογος για τη παραπανω ταχυτητα ειναι τα μεγαλα downloads που κανω σε παιχνιδια.Πχ κατεβαζω 40-60Gb αλλα μπορει να κατεβασω και 80-90gb.Οπως καταλαβαινεις εαν με 5 ευρω παραπανω μπορω να εχω 500/50 μου λυνει τα χερια εαν σε 30 λεπτα εχει κατεβει το παιχνιδι...

Τωρα εαν παμε σε καποιον που εχει μεγαλη οικογενεια πχ δυο παιδια κτλ καταλαβαινεις οτι ανετα τον βολευει το 500/50 ιδιαιτερα για το αυξημενο upload.

• Like 1
Δημοσ.

Παιχταραδες μου καλησπερα, εκανα αιτηση στην Nova για την 500 γραμμη και μου ειπαν οτι θα ερθει τεχνικος να μου συνδεσει οπτικες ινες απο την πολυκατοικια στο σπιτι. Ξερουμε περιπου ποσο καιρο θα παρει αυτο(ρωταω γιατι προς το παρων ειμαι με υποτιθεμενη 50αρα και περιμενω πως και πως μεγαλυτερη ταχυτητα)

Δημοσ.

Από περιέργεια, το κόστος εγκατάστασης σε πολυκατοικία που δεν έχει περασμένη ίνα (αυτό που έπαιζε επιδότηση με το sfbb) πόσο είναι?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο κόστος. Μόνο ότι χρεώνει ο εκάστοτε πάροχος για ενεργοποίηση (σε κάποιους είναι δωρεάν ακόμα και αυτό).

Δημοσ.

Άρα το συνεργείο που θα περάσει ίνα από το πεζοδρόμιο στους ορόφους και το να φτάσει μέχρι το OTN είναι μέσα στο κόστος ενεργοποίησης του παρόχου, όπου και αν υπάρχει. Thanks

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Χθες εκανα ανανεωση της γραμμης μου απο 200Mbps (fiber) σε 1 Gbit στην Nova καθως εδινα 29€ για 200αρα και τωρα εβγαλε 33€ για 1 gbit. Η ταχυτητα ανεβηκε την ιδια μερα απο 206 που ειχα σε 560mbps. Ειχαν πει οτι θα μου στειλουν μνμ οταν ενεργοποιηθεί. Εγω μνμ δεν εχω λαβει ακομα, και στην εφαρμογη της nova φαινετε οτι ειμαι στο 200αρι πακετο ακομα.. Ξερει κανεις τι γινεται ?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...