Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, coyote2 είπε

restart sto ONT δεν έχω κάνει ποτέ.... ένα χρόνο τώρα

να σου πω την αλήθεια δε το σκέφτηκα.....

κάνε βέβαια μόνο του όταν κόβεται το ρεύμα

Και γω restart ONT και ρούτερ. Απλά δεν πειράζω ποτέ ρυθμίσεις κλπ με factory reset 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε μία, δύο μέρες θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου ως fiber ote 100mbps. Ερώτηση στην οπτική ίνα απώλειες έχουμε ή όχι? Αν ναι μέχρι πόσο? 

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν καθόλου απώλειες. Φυσικά θα πρέπει να έχεις Gigabit κάρτα δικτύου στον υπολογιστή σου για να δεις 100 στο speedtest.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας ειμαι με wind εδω και καιρο και επειδη αλλαξα χωρο που καθομαι στο σπίτι μου θα ηθελα να μεταφερω το ρουτερ αλλου και θα ηθελα κανω αγορα μεγαλύτερου καλωδιου οπτικης ινας συγκεκριμένα αυτού που συνδεεται με το ont! Πιο καλωδιο ακριβώς πρέπει να παω σε αγορα; Τι ονομασια εχει; 

Ευχαριστώ και καλη χρονιά σε ολους! 

• Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε

Καλησπέρα σας ειμαι με wind εδω και καιρο και επειδη αλλαξα χωρο που καθομαι στο σπίτι μου θα ηθελα να μεταφερω το ρουτερ αλλου και θα ηθελα κανω αγορα μεγαλύτερου καλωδιου οπτικης ινας συγκεκριμένα αυτού που συνδεεται με το ont! Πιο καλωδιο ακριβώς πρέπει να παω σε αγορα; Τι ονομασια εχει; 

Η wind δεν έχει ξεχωριστό ont?

Επειδή το καλώδιο της οπτικής είναι πολύ ευαίσθητο καλύτερα να παίξεις με μεγαλύτερο καλώδιο ethernet πάρα καλώδιο οπτικής ίνας

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ γιατί θα προκαλέσεις βλάβη στο υπάρχων δίκτυο. Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών της Nova να σε δώσουν κόστος επέκτασης. Είναι ειδικευμένα άτομα αυτοί που περνάνε τα δίκτυα τις οπτικής ίνα δλδ εγκατάσταση της γραμμής, συγκολλητές της οπτικής και να έρθει άτομο της nova στον χώρο σου (πιθανόν). Κάνε ότι σε είπε ο φίλος ποιο πάνω.  

Δημοσ.
4 hours ago, Klaudio_97 said:

Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεσαι Patchcord με άκρα SC/APC-SC/APC και στις δυο μεριές. Αν και το πιο εύκολο είναι το μακρύτερο καλώδιο δικτύου όπως ήδη αναφέρθηκε. Αφήνεις το ONT κοντά στο οπτικό πριζάκι και μεταφέρεις μόνο το CPE στο σημείο που θες. Εκτός αν έχεις 2 σε 1 εξοπλισμό, οπότε κοιτάς για Patchcord...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αίτηση από το Σεπτέμβριο , Παρασκευή έγινε η κάθετη στην πολυκατοικία. 

απο την εμπειρία σας ποσό καιρό έχουμε ακόμα μπροστά μας; Περιοχή Άγιος Νικόλαος/Κάτω πατησια , wind και ο πάροχος και ο εργολάβος της περιοχής 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε

απο την εμπειρία σας ποσό καιρό έχουμε ακόμα μπροστά μας; Περιοχή Άγιος Νικόλαος/Κάτω πατησια , wind και ο πάροχος και ο εργολάβος της περιοχής 

Ιδια περιοχη ειμαστε.Πλατεια Παφου εγω.Αν εχουν βαλει αυτοκολλητακια με νουμερα στα μικρα κουτια σε καθε οροφο θα σου στειλουν πολυ συντομα εξοπλισμο και ραντεβου για συνδεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ήρθε τελικά ο τεχνικός της Wind και ενεργοποιήθηκε η οπτική. Καρφωτό 202/21, δυστυχώς η Wind δε δίνει παραπάνω, παρά μόνο στο δικό της, ιδιόκτητο δίκτυο.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Ανάλογα το φόρτο εργασίας των συνεργείων μπορεί βδομάδα μπορεί και κάνα μήνα

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, kirileman said:

Σήμερα ήρθε τελικά ο τεχνικός της Wind και ενεργοποιήθηκε η οπτική. Καρφωτό 202/21, δυστυχώς η Wind δε δίνει παραπάνω, παρά μόνο στο δικό της, ιδιόκτητο δίκτυο.

Soon TM

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, nyne said:

Ξερουμε κατι η το λεμε με βαση τη κοινη λογικη?

To 2o.

Δεν είναι δυνατόν να χάσει τόσους πελάτες από την στιγμή που το ποσοστό του πληθυσμού που έχει σχεδιάσει να καλύψει τα επόμενα χρόνια είναι το 30-40%.

Στη χειρότερη πιστεύω ότι θα αρχίσει να δίνει κι από δίκτυο Cosmote όταν ξεκινήσει επιτέλους το Giga Voucher πρόγραμμα επιδότησης.

Λογικά όχι με ίδιες τιμές, αλλά με ένα καπέλο για να καλύπτει το "ενοίκιο" προς Cosmote.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο πιστευω και εγω,αν και η νοβα ειναι λιγο αργη στο να δινει νεες ταχυτητες(πχ δεν εδωσε ποτε 200 σε vdsl οσο ειχα).Σε υποδομη οτε ειμαι και εγω ελπιζω να μας δωσει 500&1gbps σε λογικες τιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...