Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Angeldust είπε

Vodafone FTTH 200

image.jpeg.5a6bf8f644c068e5f702a571f50a7c76.jpeg

Μπορείτε να επισυνάψετε ένα speedtest? Γενικότερα ευχαριστημένος; Τι Ρουτερ σας έδωσαν; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα παιδια!! Δεν ξερω αν ειναι το σωστο νημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε υι ακυρωτικα εχω για μια γραμμη wind double play που ληγει του χρονου τον Σεπτεμβριο... θελω να βαλω οπτικη ινα αλλα η wind δεν μου την προσφερει γτ ειμαι ηδη συνδρομητης της

• Moderators
19 ώρες πριν, desiro είπε

Καλημερα παιδια!! Δεν ξερω αν ειναι το σωστο νημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε υι ακυρωτικα εχω για μια γραμμη wind double play που ληγει του χρονου τον Σεπτεμβριο... θελω να βαλω οπτικη ινα αλλα η wind δεν μου την προσφερει γτ ειμαι ηδη συνδρομητης της

Υπάρχει στη περιοχή σου δίκτυο ftth?

• Moderators
5 ώρες πριν, desiro είπε

Αρα τι κανουμε? χαχα

Αν δεν δίνει ακόμα η wind, η κάνεις υπομονή μήπως και δώσει κάποια στιγμή, είτε πας στην εταιρία που έκανε την εγκατάσταση στην οικοδομή σου

Καλησπέρα, έχω 100αρα σύνδεση FTTH Cosmote και ενώ εδώ και μήνες είναι καρφί 100/10, τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω ότι η ταχύτητα στο download πέφτει στο 60 (χωρίς να βλέπω ή κατεβάζω τίποτα), ενώ στο upload είναι καρφί στο 10. Με το που κάνω επανεκκίνηση στο router φτιάχνει και το download και επιστρέφω στο 100/10.

Έχει κανένας ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

• Moderators
2 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Καλησπέρα, έχω 100αρα σύνδεση FTTH Cosmote και ενώ εδώ και μήνες είναι καρφί 100/10, τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω ότι η ταχύτητα στο download πέφτει στο 60 (χωρίς να βλέπω ή κατεβάζω τίποτα), ενώ στο upload είναι καρφί στο 10. Με το που κάνω επανεκκίνηση στο router φτιάχνει και το download και επιστρέφω στο 100/10.

Από που το βλέπεις αυτό? Speed test? Η κατέβασμα αρχείου? Και μιλάμε για κατέβασμα αρχείου από που κατεβάζεις

6 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Σε τι Router?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Από που το βλέπεις αυτό? Speed test? Η κατέβασμα αρχείου? Και μιλάμε για κατέβασμα αρχείου από που κατεβάζεις

Κατέβασμα αρχείου από torrent, που αφού είδα χαμηλή ταχύτητα, έβαλα να δω 4Κ βίντεο στο YouTube και είδα ότι κ αυτό κολλούσε και ετσι έτρεξα speed test. Γενικά παραξενευτηκα γιατί ξέρω ότι στο FTTH η σύνδεση είτε θα παίζει, είτε δεν θα παίζει. Δεν υπάρχει δλδ απώλεια ταχύτητας.

2 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Σε τι Router?

Στο κλασσικό της Cosmote το μαύρο κ γμτ δεν έχω και 2ο ρούτερ να τσεκαρα αν φταίει αυτό 

Επεξ/σία από Gkostas2007

10 hours ago, Gkostas2007 said:

Το έχω  παρατηρήσει και εγώ. Ένα restart το ONT (Nokia) και επανέρχονται όλα. Όσες φορές μίλησα με Cosmote μου είπαν ότι δεν βλέπουν πρόβλημα. Εϊχα το SpeedPort Plus και τώρα το ZTE H1600. Το άλλαξα μήπως έφταιγε το router αλλά τελικά δεν έφταιγε. Από την Cosmote λένε να κλείσουμε ραντεβού με τεχνικό και μήπως κάτι χάλασε στις ενώσεις της οπτικής ίνας. Αυτό μπορεί να μου το κάνει 1 ανά 2 βδομάδες οπότε δεν θεωρώ πως είναι αυτό που αναφέρουν. Πληροφορική έχω σπουδάσει και ασχολούμαι εδώ και χρόνια οπότε μπορώ να κρίνω λίγο παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...