Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με speedport plus και γω (και πιο πισω ενα nokia ont), όντως το wifi του μερικες στιγμες τα πινει ασχημα. Βασικα εμενα σε ακυρες στιγμες και για απροσδιοριστη χρονική διάρκεια χάνει τα 5Ghz. Μένουν μόνο τα 2,4Ghz. Είτε συνέρχεται μόνο του, είτε μετά απο το επανεκκίνηση. Στο ενσύρματο κανένα θέμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους!
Ήρθε η στιγμή που ήρθε και σε εμένα η οπτική και θα ξεκινήσω αίτηση κλπ. 
Ερώτηση! Υπάρχει κάποιος που έχει παρακάμψει το Speedport με mikrotik; Δε με ενδιαφέρει το VOIP, θέλω μόνο να πέσει η σύνδεση στο mikrotik όπως πχ κάναμε με PPPOE στις VDSL. Επίσης γνωρίζει κανείς αν δίνουν static IPv6 όπως κάνει η Forthnet;

Kalhspera paidia.

Loipon egw exw tin eksis istoria.

- ηθελα οπτικη ινα 100ρα fiber to the home
- εκανα εκδοση κουπονιου οταν μπορουσα ακομα και το εχω
- εκανα αιτηση για να ερθουν να κανουν εργασιες
- μεχρι να τελειωσουν οι εργασιες ενεργοποησα 24ρα στην κοσμοτε
- τωρα συνδεθηκε η οπτικη ινα και ενεργοποιηθηκε απο την κοσμοτε
- δεν μ εχει ερθει ακομα νεος λογαριασμος. μ ειχαν πει στο παρελθον νομιζω καπου στα 28
- ηρθε μια κοπελα της Wind εξω απο το σπιτι μου και μου ειπε οτι μπορω να παρω με 26 ευυρω Wind 200ra.
- εκανα την αιτηση μαζι της.
- μου ειπε οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να πληρώσω το πρόστιμο της κοσμοτε και οταν με παρουν τηλεφωνο να τους πω ενα ποιηματακι και να σβήσουν τα στοιχεία μου. ( ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ???- ξερεις κανεις τιποτα??? )
- παιρνω την κοσμοτε τηλεφωνο για να δω τι λογαριασμο εχω εκει και ποσο πληρώνω και μου λένε οτι τα κουπονια εχουν σταματήσει να ισχουν και οτι ο λογαριασμος μου ειναι στα 42 ευρώ ( ο οποιος δεν εχει εκδοθεί ακόμα βέβαια )

εχει κανεις αποψη για το τι ισχυει και τι οχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Άγγελος Τόδρι said:

- μου ειπε οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να πληρώσω το πρόστιμο της κοσμοτε και οταν με παρουν τηλεφωνο να τους πω ενα ποιηματακι και να σβήσουν τα στοιχεία μου. ( ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ???- ξερεις κανεις τιποτα??? )

Δεν ισχύει, κλασικό ψέμα των πωλητών της Wind. Κρίμα που έκανες αίτηση σε μια εταιρεία που συνεργάζεται με απατεώνες και πέτυχε το ψέμα τους 😕

Επεξ/σία από infin1tyGR

11 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Δεν ισχύει, κλασικό ψέμα των πωλητών της Wind. Κρίμα που έκανες αίτηση σε μια εταιρεία που συνεργάζεται με απατεώνες και πέτυχε το ψέμα τους 😕

Τουλαχιστον οι τιμες τους ειναι λογικες και δε μας κλέβουν 🤷🏻‍♂️

εχει παρει κανεις Legit την εκπτωση απο το κουπονι; να τηνδ ει στο λογαριασμο του; γιατι το συμβολαιο λεει αλλη τιμη απο την τελικη που βγαινει μαζι με το κουπονι. ++ οτι η cosmote Μ ειπε σημερα στο τηλεφωνο οτι τα κουπονια δεν ισχυουν πλέον

παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο την SFBB και μου ειπαν οτι επειδη τα κονδυλια εχουν λήξει κάποιοι πάροχοι δεν αναγνωρίζουν την έκπτωση στα τιμολόγια.

Με λίγα λόγια άλλο να το κάνατατε έκδοση και άλλο να το έχετε χρησιμοποιήσει στον λογαριασμό σας.

Δεν μου έχει έρθει ακόμα νέος λογαριασμός cosmote. Μολις ερθει θα σας ενημερώσω. Λογικά η έκπτωση πήγε άπατη.

Στις 3/11/2022 στις 5:57 ΜΜ, infin1tyGR είπε

Ενώ η Cosmote δεν έχει πωλητες που λένε ψέματα πάνε με το σταυρό στο χέρι !! 

Επίσης κάπως την έχει δει τον τελευταίο καιρό το χαϊδεμένο παιδί ( cosmote ) και βαράει στο ψάχνω με τις τιμές που δίνει. 

6 ώρες πριν, Twoface είπε

Επίσης κάπως την έχει δει τον τελευταίο καιρό το χαϊδεμένο παιδί ( cosmote ) και βαράει στο ψάχνω με τις τιμές που δίνει. 

Ισχύει αλλά δυστυχώς όμως στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει...

Στις 4/11/2022 στις 10:59 ΠΜ, Άγγελος Τόδρι είπε

παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο την SFBB και μου ειπαν οτι επειδη τα κονδυλια εχουν λήξει κάποιοι πάροχοι δεν αναγνωρίζουν την έκπτωση στα τιμολόγια.

Με λίγα λόγια άλλο να το κάνατατε έκδοση και άλλο να το έχετε χρησιμοποιήσει στον λογαριασμό σας.

Δεν μου έχει έρθει ακόμα νέος λογαριασμός cosmote. Μολις ερθει θα σας ενημερώσω. Λογικά η έκπτωση πήγε άπατη.

Όταν έκανες αίτηση για fiber δεν έστειλες και το κουπόνι μαζί; Έχει περάσει καιρός που έκανα αίτηση για fiber,  αλλά θυμάμαι ότι τα είχα στείλει όλα μαζί, κατόπιν συνεννόησης μαζί τους φυσικά. Άρα πως γίνεται να μην το δεχτούν; Εμένα τα αφαιρούν κανονικά μέχρι τώρα.

• Moderators
4 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Όταν έκανες αίτηση για fiber δεν έστειλες και το κουπόνι μαζί; Έχει περάσει καιρός που έκανα αίτηση για fiber,  αλλά θυμάμαι ότι τα είχα στείλει όλα μαζί, κατόπιν συνεννόησης μαζί τους φυσικά. Άρα πως γίνεται να μην το δεχτούν; Εμένα τα αφαιρούν κανονικά μέχρι τώρα.

Για κάποιο λόγο πλέον δεχοντουσαν το κουπόνι (άσχετα αν το είχες στείλει) μόλις γινόταν η ενεργοποίηση της οπτικής ίνας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες σε FTTH όταν κάνω μέτρηση χωρίς Ethernet (μέσω WiFi δλδ), είναι λογικό να υπάρχει υψηλό Jitter (πάνω απο 100 ή 300 msec)? Η ταχύτητα είναι οκ (για 100αρα σύνδεση στο 97 περίπου, το ping στο 4 και η απώλεια πακέτων 0.4%).

Σε σύνολο 20 μετρήσεων μου έβγαλε ΜΟ 177msec (συνήθως έπιανε κοντά στα 150, αλλά 2 φορές έπιασε 300+ και 1 φορά 5).

Επεξ/σία από Gkostas2007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...