Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν στο σημείο απο το οποίο μπει στο οικόπεδο έχει κολώνα, θα έρθει εναέρια μέσα, αλλιώς θα σκάψουν τον κήπο και θα περάσουν σπιραλ μέσα απο το οποίο θα έρθει η οπτική.

Θα τα συζητήσετε με τον μηχανικό ναι. Αν θες παίζει, έχει κι επιπλέον 2 ευρώ το μήνα έκπτωση για 24 μηνές, αν οχι πάλι δωρεάν θα γίνει ειδικά για τόσο μικρή απόσταση που είπες.

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχθες ηρθαν και σε εμενα για να δουν πως θα περασουν την γραμμη , το αρχικο σχεδιο ηταν οτι θα επαιρνα απεναντι απο την κολωνα ομως η κολωνα με το σκάψιμο που ειχαν κανει εχει 4 μετρα απόσταση,ετσι θα δωσουν στον οτε νεο σχεδιο που θα σκαψουν την υπαρχουσα γραμμη και θα την φερουν απεναντι και σε εμενα , μου ειπε να κανω υπομονη αρα καλα σαραντα :P  :P

Δημοσ.

γνωρίζει κάποιος πόσο διαρκεί η αποδέσμευση voucher κουπονιού και ακύρωση αίτησης από την κοσμοτέ?

έχει 10 ημέρες που έχω προβεί σε αυτή την κατάσταση και δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη 

Δημοσ.

Ας πω και  εγω την εμπειρια μου απο την εγκατασταση πριν λιγες μερες απο νοβα. Τα παιδια που ηρθαν αψογα εκαναν εξαιρετικη δουλεια, με ρωτησαν σε ποιο σημειο του σπιτιου ηθελα να μπει το μπριζακι. Οι επιλογες ηταν δυο ειτε αριστερα απο εναν μικρο διαδρομο οπως μπαινεις στο σπιτι ειτε αριστερα, μικρη αποσταση σαν συνολο γυρω στα 2 μετρα.Εκτος σπιτιου αλλα και εντος δεν φαινεται απολυτως τιποτα.Η διαδικασια απο την στιγμη που ξεκινησαν κρατησε γυρω στη μιση ωρα. Οσον αφορα την ταχυτητα προφανως ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με την απλη 24αρα που ειχα πριν(τωρα 200αρα).

Δημοσ.

καλημέρα. να κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Θέλω να κάνω αίτηση για αλλαγή της γραμμής σε οπτική ίνα, υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου, με έχουν παρει πολλές φορές τηλέφωνο για προσφορά/αλλαγή.

Θέλω πριν κάνω την αίτηση να περάσω τις οπτικές ίνες που χρειάζομαι από το σημείο εισόδου στο οικόπεδό μου μέχρι το διαμέρισμά μου ( είναι 2 οροφοδιαμερίσματα, οπότε θα ετοιμάσω τις οπτικές και για τα 2 διαμερίσματα) για να μην μπλέκω με τα συνεργεία που απ' ότι έχω δει, θελουν να μπουν εύκολα και γρήγορα στο διαμέρισμά σου και να κλείσουν τη δουλειά.

Υπάρχει ήδη διαδρομή έτοιμη με κανάλια/σωληνώσεις κτλ.

Αγοράζοντας καλώδια οπτικών ινών και σωστών προδιαγραφών, χωρίς τα φισάκια στις άκρες των καλωδίων, μπορώ να ζητήσω απ' το συνεργείο που θα έρθει να βάλει κατανεμητή στο σπίτι και να περασει τις οπτικές, να κάνει τον τερματισμό των υπάρχοντων οπτικών ινών ή θα πρέπει να φέρω άλλο συνεργείο νωρίτερα να κάνει τον τερματισμό και να βάλει τα φισάκια SC/SC?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...