Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stafaf είπε

Σωστά, γιατί αν από 0-80% η μπαταρία βράζει, (που θα βράζει) δεν υπάρχει θέμα διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Παιχνίδι εντυπωσιασμού που για να παιχτεί είναι απαραίτητοι οι beta testers. 

Οι υπάρχουσες μπαταρίες μπορούν να δεχτούν στο κύκλο φόρτισης τους πολλά περισσότερα watt από τα 65W χωρίς προβλήματα σε δεδομένες στιγμές.

Το πρόβλημα μέχρι σήμερα δεν ήταν στα στοιχεία των μπαταριών εξ'ολοκλήρου αλλά στον αποτυχημένο (μέχρι τώρα) έλεγχο της φόρτισης ώστε να εκμεταλλευτεί τις ιδιότητες των στοιχείων. 
Υπάρχουν ολόκληρες δημοσίευσης πως η στοχευμένη αυξομείωση της έντασης/τάσης φόρτισης προκαλούν μέχρι και αύξηση του κύκλου ζωής στις μπαταρίες , σε σύγκριση με την σταθερή τάση / ένταση φόρτιση. 

Οπότε για να βάζουν εν δυνάμει 65W peak φόρτισης σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω από εσένα ή εμένα με το επιχείρημα "θα βράζει" /beta testers / κινήσεις εντυπωσιασμού. 

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Ελλάδα έχει κανένας oppo? Εγώ δεν ξέρω κανέναν και επίσης service αν χαλάσει τι γίνεται το στέλνεις Κίνα, την B20? Θα την προτιμήσω μόνο όταν γίνει επιπέδου Xiaomi και Huawei και έχει επίσημες αντιπροσωπείες στην Ευρώπη 

Επεξ/σία από kotsos1983
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stafaf είπε

Σωστά, γιατί αν από 0-80% η μπαταρία βράζει, (που θα βράζει) δεν υπάρχει θέμα διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Παιχνίδι εντυπωσιασμού που για να παιχτεί είναι απαραίτητοι οι beta testers. 

Δεν "βράζει" η μπαταρία. Αυτό είναι το ζητούμενο εξάλλου. Η μπαταρία καταστρέφεται από τη θερμότητα και η θερμότητα με τη σειρά της είναι απώλειες ενέργειας κατά τη φόρτιση.

Καμία όμως από τις σύγχρονες μεθόδους φόρτισης των μπαταριών ιόντων λιθίου δεν έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται μεγαλύτερη θερμοκρασία στη μπαταρία απ' ότι με μεθόδους που εφαρμόζονταν δέκα χρόνια πριν. Άρα δεν τίθεται κανένα θέμα με τη μείωση του αριθμού των κύκλων φόρτισης. Κάποιες έρευνες μάλιστα ισχυρίζονται και αύξηση των κύκλων φόρτισης. Γενικά, έχουμε να κάνουμε με πολύ πιο αποδοτικές μεθόδους φόρτισης, που επιτρέπουν πολύ μεγαλύτερα ρεύματα, καθώς μειώνουν σημαντικά τις απώλειες με τη μορφή θερμότητας.

Επεξ/σία από jimex
Δημοσ.
9 ώρες πριν, pcos είπε

τι 65W? το λαπτοπ μοθ φορτιζει με 20W.

η μπαταρια παει για RIP

Στα πρώτα των 50W είχαν ισχυριστεί ότι η μπαταρία δεν υπερθερμαίνεται κατά τη διάρκεια της φόρτισης, οπότε δεν ανέμεναν προβλήματα... Ο χρόνος θα δείξει.

Εγώ πάντως πήρα το Mi A3 (4.000 Mah) που υποστηρίζει 18W, αλλά ακόμα το φορτίζω με το stock 10W φορτιστή και θέλει περίπου 2 ώρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AtiX είπε

Αυτή τη μουρμούρα από κάποιους για τα νέα που αφορούν κινητά που δεν θα έρθουν στην Ελλάδα δεν την καταλαβαίνω...

Χώρια από το ότι αν δεν σε ενδιαφέρει μια είδηση δεν την διαβάζεις, είναι κακό να ξέρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω και να συγκρίνεις με το τι αγοράζεις εδω και πόσο???

Μα αυτο λεμε ειναι ανουσιο αυτο το πραγμα, γιατι ειδικα αν μιλαμε για αγορες απο Κινα μερια,αλλες τιμες πωλουνται εκει τα κινητα και αλλες(προφανως ακριβοτερες)σε Ευρωπαικες χωρες.

Limited edition του Oppo του θεματος 450ευρω. Limited McLaren edition του Oneplus 7T Pro με τα ιδια specs(θυγατρικη της Oppo η Oneplus)850ευρω.

Το αλλο αστειο της υποθεσης ειναι οτι ενω ανεβαινουν ειδησεις για τετοιες κυκλοφοριες κινητων,ολως τυχαιως δεν ανεβαινει ποτε καμια ειδηση που να αφορα πχ τι γινεται με αυτα τα κινητα στο κομματι της υποστηριξης και των updates.

Τελος τι να την κανεις την συγκριση απο την στιγμη που ουτως ή αλλως στην Ελλαδα μονο Xiaomi,Samsung, Huawei και MLS πωλουνται?

8 ώρες πριν, Billator είπε

Εγώ global έκδοση αγορασμένο από amazon uk πάντως έχω 2 χρόνια εγγύηση και όταν το γύρισα για service λόγω κάποιου flickering το είχα σε 15 μέρες πίσω.

Ειναι ομως πωλητης το ιδιο το amazon?Μπηκα τωρα στο Αγγλικο amazon Και βλεπω το Oppo 10x και εχει 2 ακυρους πωλητες.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07SV3JP2Z?pf_rd_p=330fbd82-d4fe-42e5-9c16-d4b886747c64&pf_rd_r=A51TEJSVXB6WF3XQPX3

Προφανως αν παιζει το ενδεχομενο που λες(δεν το εχει αναφερει καποιος αλλος),ειναι οντως πολυ θετικο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα αυτο λεμε ειναι ανουσιο αυτο το πραγμα, γιατι ειδικα αν μιλαμε για αγορες απο Κινα μερια,αλλες τιμες πωλουνται εκει τα κινητα και αλλες(προφανως ακριβοτερες)σε Ευρωπαικες χωρες.

Limited edition του Oppo του θεματος 450ευρω. Limited McLaren edition του Oneplus 7T Pro με τα ιδια specs(θυγατρικη της Oppo η Oneplus)850ευρω.

Το αλλο αστειο της υποθεσης ειναι οτι ενω ανεβαινουν ειδησεις για τετοιες κυκλοφοριες κινητων,ολως τυχαιως δεν ανεβαινει ποτε καμια ειδηση που να αφορα πχ τι γινεται με αυτα τα κινητα στο κομματι της υποστηριξης και των updates.

Τελος τι να την κανεις την συγκριση απο την στιγμη που ουτως ή αλλως στην Ελλαδα μονο Xiaomi,Samsung, Huawei και MLS πωλουνται?

Κοίτα να δεις τώρα που και μόνο που κάνεις την σύγκριση στην δεύτερη παράγραφο μου αποδεικνύεις την χρησιμότητα αυτών των ειδήσεων...

Όσο για τα υπόλοιπα... πουθενά στον κόσμο δεν έχω διαβάσει ειδήσεις που να κριτικάρουν εταιρίες για την υποστήριξη κλπ κλπ... Για αυτό υπάρχουν τα reviews και δόξα το θεό υπάρχουν τέτοια...

Για το τέλος κρατάω βέβαια το καλύτερο... αναφέρεις την Xiaomi η οποία είναι το καλύτερο παράδειγμα για μια εταιρία που έγινε πρώτα γνωστή και μετά ήρθε και στα μέρη μας...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειναι ομως πωλητης το ιδιο το amazon?Μπηκα τωρα στο Αγγλικο amazon Και βλεπω το Oppo 10x και εχει 2 ακυρους πωλητες.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07SV3JP2Z?pf_rd_p=330fbd82-d4fe-42e5-9c16-d4b886747c64&pf_rd_r=A51TEJSVXB6WF3XQPX3

Προφανως αν παιζει το ενδεχομενο που λες(δεν το εχει αναφερει καποιος αλλος),ειναι οντως πολυ θετικο.

Ναι stock Amazon ήταν, όταν το πήρα για όλα τα μοντέλα που έχει εδώ ήταν prime: 
https://www.amazon.co.uk/stores/page/B014BCA3-A895-4934-BFD5-08A9B88E2C95?ingress=2&visitId=1cbee541-6697-4e68-8c50-7fa0eadafdb7&ref_=bl_dp_s_web_1750855031

Το amazon είχε και το δικό του στοκ είχε αγοραστεί σε prime προσφορά..
Τώρα σε κάποια έχει και σε κάποια όχι στοκ, δεν γνωρίζω το γιατί λείπουν και κάποια μοντέλα μάλιστα. Αλλά η εγγύηση ήταν μπόμπα μιας και εγώ μίλησα μόνο με amazon και εκείνοι το έστειλαν στην επίσημη αντιπροσωπία. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όσο για τα υπόλοιπα... πουθενά στον κόσμο δεν έχω διαβάσει ειδήσεις που να κριτικάρουν εταιρίες για την υποστήριξη κλπ κλπ... Για αυτό υπάρχουν τα reviews και δόξα το θεό υπάρχουν τέτοια...

Για το τέλος κρατάω βέβαια το καλύτερο... αναφέρεις την Xiaomi η οποία είναι το καλύτερο παράδειγμα για μια εταιρία που έγινε πρώτα γνωστή και μετά ήρθε και στα μέρη μας...

Εγω σου λεω οτι στην πραξη οποιος θελει αυτα τα specs,θα αγορασει Oneplus και οχι Oppo που η Oneplus εκτος των αλλων εχει και πιο ελαφρυ skin,και απο υποστηριξη σε updates ειναι πολυ δυνατη(για την Oppo και τα Updates δεν ακουγονται τα καλυτερα λογια)και στο κομματι της εγγυησης ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.

Στην περιπτωση της Oppo μονο αν το φερει το Amazon που λεει ο συμφορουμιτης παραπανω αξιζουν.Και παλι βεβαια αμφιβαλλω παρα πολυ οτι το amazon θα το πουλησει το εν λογω Oppo(αν το φερει)στα 384ευρω που γραφει στο αρθρο.

Δημοσ.

Πρωην κατοχος OPPO f1f εξαιρετικο τηλεφωνο, στιβαρη κατασκευη, αψογη καμερα (για εμενα) ,λεπτο και γενικα πολυ στιλατο. 

Το εδωσα στον πατερα μου μονο και μονο γιατι δεν συνεχισε να αναβθμιζεται το λειτουργικο μετα το android 6 ή 7 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

ίδια spec;; να δώσω 850€ για OP χωρίς sd, fm radio , 3.5 jack για κορόιδα ψάχνουν.  Ναι συμφωνώ το oppo απευθύνετε στην κινέζική αγορά  είναι δύσκολο να το αγοράσουμε, πολλά τα λεφτά για να μην έχεις εγγύηση και χωρίς Β20.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, jimakos00 είπε

Εντάξει, μπορεί να είναι ωραίο κινητό, αλλά ανακάλυψαν τώρα καινούργιο πράμα για να δουλεύουν τον κόσμο.

Λες και τα Hz ανανέωσης της οθόνης παίζουν ρόλο στην εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα κινητό.

Να μιλήσουμε για μια τηλεόραση να πω ναι, αλλά για μια οθονίτσα 5-6 ιντσών...

Όσοι έχουν δει 90ΗΖ ή και 120ΗΖ λένε ότι παίζουν ρόλο. Και μεγάλο.

Επεξ/σία από panathatube
Δημοσ.
14 ώρες πριν, jimakos00 είπε

Εντάξει, μπορεί να είναι ωραίο κινητό, αλλά ανακάλυψαν τώρα καινούργιο πράμα για να δουλεύουν τον κόσμο.

Λες και τα Hz ανανέωσης της οθόνης παίζουν ρόλο στην εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα κινητό.

Να μιλήσουμε για μια τηλεόραση να πω ναι, αλλά για μια οθονίτσα 5-6 ιντσών...

Παίζουν απίστευτα πολύ ρόλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...