bluesattack Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Για μενα καλυτερα που δεν ειχε χρονικες αναφορες περα της μικρασιατικης καταστροφης.Ε καθε φορα το ιδιο πραγμα , , σκηνες απο την κατοχη , τον εμφυλιο κλπ.Αυτες τις ειχε και το Ρεμπετκο 2
Edel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, bluesattack είπε Για μενα καλυτερα που δεν ειχε χρονικες αναφορες περα της μικρασιατικης καταστροφης.Ε καθε φορα το ιδιο πραγμα , , σκηνες απο την κατοχη , τον εμφυλιο κλπ.Αυτες τις ειχε και το Ρεμπετκο Ναι γι αυτό όμως το ρεμπέτικο θεωρείται σταθμός πλέον 😜 Τα χε όλα μέσα. 1
xp-user Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις 3/1/2020 στις 1:33 ΠΜ, Sethiros είπε Η εξαιρετική παράσταση του Πέτρου Ζούλια με τη Νένα Μεντή βασίστηκε στο ήδη υπάρχον βιβλίο ''Η γιαγιά μου η Ευτυχία'' από τη Ρέα Μανέλη, εγγονή της Παπαγιαννοπούλου, πρόσωπο που υπάρχει κανονικότατα και στη ταινία και εν πολλοίς από αυτό το βιβλίο πάρθηκαν πάμπολλες σκηνές και για την κινηματογραφική μεταφορά. Η ταινία κατά τη γνώμη μου ήταν καλή, όχι κάτι το εξαιρετικό αλλά είχε μερικές δυνατές σκηνές. Εκτός των άλλων μου άρεσε πολύ και ο Δαδακαρίδης. Για όσους γνώριζαν την εξέλιξη της ζωής της Παπαγιαννοπούλου δεν είχε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη ή σασπένς. Σίγουρα η ταινία μπορεί να χαρακτηριστεί ''αποστασιοποιημένη'' από δρώμενα και καταστάσεις, ωστόσο είναι μια καλογυρισμένη βιογραφία που μπορεί να δώσει έναυσμα σε ένα πλατύ κοινό να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της στιχουργού όπως συνέβη και με την κοπέλα μου, η οποία ελάχιστα γνώριζε. Ο Λουκάς τύγχανε να είναι και λίγο ''καρικατούρα'' στη πραγματικότητα όπως πολλοί άνθρωποι ετεροφυλόφιλοι ή ομοφυλόφιλοι. Άλλωστε η ταινία πραγματεύεται μια εποχή που το να είσαι ομοφυλόφιλος ήταν ποινικά κολάσιμο (έως το 1951). Ευτυχώς οι απόψεις των φιλελεύθερων (!) και των ανθρωπιστών επικράτησαν και θα ντισνεοποιήσουμε (sic) και τα όνειρα σας ακόμα αν χρειαστεί προκειμένου να απολαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι ελεύθερα τον έρωτα τους. Το εχω στη συλλογή μου.Πολυ καλό βιβλίο.Αν το πετύχετε πουθενά αγοράστε το. 1
geogr13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και το ξεκινησα εγω ας γραψω 2 λογια.. Θα συμφωνησω με τους φιλους που λενε οτι μετα το "Τανγκο των Χριστουγεννων" ειναι η καλυτερη Ελληνικη ταινια.. Θα συμφωνησω οτι ηθελα περισσοτερες αναφορες στην πολιτικη και πολιτειακη κατασταση.. Θα συμφωνησω οτι η Γκιουλωνη ειναι ενα κλικ πανω απ την Καραμπετη αν και περιμενα το αντιθετο.. Θα προτιμουσα να ακουγαμε τα αυθεντικα τραγουδια.. Αισθανθηκα οτι μου ελειψαν 2-3 τραγουδια.. Λογικα θα τα ξεχασαν.. Θα ηθελα σκηνη ή σκηνες με τον Καζαντζιδη (μεγαλος σταθμος της Ευτυχιας παρα οτι τσακωθηκαν στο τελος).. Πηγα και την ειδα πριν τα Χριστουγεννα και η αιθουσα ηταν ασφυκτικά γεματη κατι που λεει οτι ο κοσμος ΔΙΨΑΕΙ για καλες Ελληνικες παραγωγες.. Την παρασταση με την κυρια Μεντη δεν την ειχα δει (δεν μου πολυ αρεσει το θεατρο) οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη και να κανω συγκρισεις.. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από geogr13 1
panosno1com Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ποσταρω μετα απο 2 -3 μηνες , συμφωνω με τον απονπανω, ελεγε στο preview ηθοποιος σε ρολο εκπληξη για τον Στελιο και δεν ειδα καπου παρα μονο να χορευουν ακουγωντας τον. Πολυ ωραια ταινία και λιγο συγκινητική προς το τελος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα