Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ακόμα σε αναζήτηση για οθόνη(μεταχειρισμένη-καινούργιοα) με τα παραπάνω χαρακτηριστικά μιας και βλέπω 100 οθόνες να παίζουν σε τιμές 160-220€ καινούργιες ποια θεωρείται από προσωπική εμπειρία καλύτερη? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Είμαι ακόμα σε αναζήτηση για οθόνη(μεταχειρισμένη-καινούργιοα) με τα παραπάνω χαρακτηριστικά μιας και βλέπω 100 οθόνες να παίζουν σε τιμές 160-220€ καινούργιες ποια θεωρείται από προσωπική εμπειρία καλύτερη? 

εγω περιμενω να φερουν αυτη
https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/27g2u-bk
βγαινει και σε 24"
γενικα περιμενα καιρο προσιτες ips/1080p/144hz monitors

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Από που την παρήγγειλες όμως? 

δεν την εχω παραγγείλει ακομα 
περιμενω να την φερουν τα μαγαζια στην Ελλαδα
αλλα 99% θα παω στο 27" /144hz μοντελο 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

δεν την εχω παραγγείλει ακομα 
περιμενω να την φερουν τα μαγαζια στην Ελλαδα
αλλα 99% θα παω στο 27" /144hz μοντελο 

Τώρα το είδα λίγο καλύτερα είναι πρωί ακόμα 😅 ναι γενικά φαίνεται άριστη καινσε φόρουμ που διάβασα άντε να δούμε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Τώρα το είδα λίγο καλύτερα είναι πρωί ακόμα 😅 ναι γενικά φαίνεται άριστη καινσε φόρουμ που διάβασα άντε να δούμε 

περίμενα πολύ καιρό σου λέω για οικονομικά IPS/1080p/144hz monitor 
ελπιζω να βγει καλο 
τα TN τα σιχαίνομαι
τα VA ειναι meh....
το target μου στα games είναι τα 60fps ( 75 με freesync) αλλά μερικές φόρες θέλω να παίξω κάποιο ανταγωνιστικο online game πχ, csgo/apex και τα 60-75 δεν είναι αρκετά...
και δεν θελω να χασω τα χρωματα του IPS panel  

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/10/2019 στις 7:04 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

περίμενα πολύ καιρό σου λέω για οικονομικά IPS/1080p/144hz monitor 
ελπιζω να βγει καλο 
τα TN τα σιχαίνομαι
τα VA ειναι meh....
το target μου στα games είναι τα 60fps ( 75 με freesync) αλλά μερικές φόρες θέλω να παίξω κάποιο ανταγωνιστικο online game πχ, csgo/apex και τα 60-75 δεν είναι αρκετά...
και δεν θελω να χασω τα χρωματα του IPS panel  

Αδερφέ απο εξω που μπορουμε να τη βρούμε; γιατι βιαζεται ενας να πάρει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

Αδερφέ απο εξω που μπορουμε να τη βρούμε; γιατι βιαζεται ενας να πάρει

δεν έχω ιδέα φίλε
γενικά δεν παραγγέλνω απέξω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LaMereda είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι διαθέσιμη για παραγγελία και στο msystems: https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=28732

Στα 209€, διαθέσιμη σε 1 εβδομάδα.

Σχετικό είναι γιατί η παραλαβή είναι 25/10 που είναι Παρασκευή μετά μεσολαβεί 28η Οκτωβρίου οπότε 29/30 θα το στείλουν και μην ξεχνάμε τα 25€ μεταφορικά που ζητάνε. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Σχετικό είναι γιατί η παραλαβή είναι 25/10 που είναι Παρασκευή μετά μεσολαβεί 28η Οκτωβρίου οπότε 29/30 θα το στείλουν και μην ξεχνάμε τα 25€ μεταφορικά που ζητάνε. 

Εντάξει και έτσι να γίνει στις 3-4 ημέρες δεν κολλάς, τουλάχιστον αγοράζεις από έμπιστο κατάστημα. Μπορείς να επιλέξεις αποστολή με μεταφορική εταιρία με 5-10€. Σε 1-2 ημέρες σου την φέρνουν, όπως και το Courier.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LaMereda είπε

Εντάξει και έτσι να γίνει στις 3-4 ημέρες δεν κολλάς, τουλάχιστον αγοράζεις από έμπιστο κατάστημα. Μπορείς να επιλέξεις αποστολή με μεταφορική εταιρία με 5-10€. Σε 1-2 ημέρες σου την φέρνουν, όπως και το Courier.

Πριν χρόνια είχα επιλέξει αυτή την μεταφορική από το πλαίσιο για τον υπολογιστή του αδερφού μου κομμάτι κομμάτι τα μισά κουτιά ήρθαν λες και παίζανε ποδόσφαιρο. Ο καθένας τις επιλογές του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...