bill tse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΓΕΙΑ ΣΑΣ .!ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ WINDOWS 7 x64 ΣΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ x32 ΑΠΟ ΤΟ BIOS ΧΩΡIΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ FORMAT TO PC?? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από bill tse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΟΧΙ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 -Ποιος ο λογος να το κανεις αυτο δεν μπορω να καταλαβω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, bill tse είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ .!ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ WINDOWS 7 x64 ΣΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ x32 ΑΠΟ ΤΟ BIOS ΧΩΡIΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ FORMAT TO PC?? Ορίστε;;; Θα ήθελα να το δω και εγώ αυτό αν το καταφέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 το bios δεν έχει καμία σχέση με το λειτουργικό σύστημα ενός Η/Υ, είναι το πρώτο κομμάτι ώστε να μπορεί το hardware να επικοινωνήσει μεταξύ τους και να προχωρήσει στο φόρτωμα του λειτουργικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα