Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα μικρό σπιτάκι προκάτ, παράδειγμα 30m2. Ας μου πεί κάποιος την όλη διαδικασία,..γνωρίζω μέχρι το σημείο οτι για αρχη χρειάζομαι ένα οικόπεδο το οποίο να χτίζεις...απο εκεί και πέρα?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Ακριβως τα ιδια με τα κανονικα...εκτος αν παρανόμως την δηλωσεις αποθηκη 

Δες κ το familyhouse com gr που πεταγεται συνεχεια σε διαφημισεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα γλυτώσεις χρήματα μάλλον χρόνο και  άγχος γιατί τα βασικά θα έρθουν έτοιμα και θα τοποθετηθούν αμέσως.

Από εκεί και πέρα θα πρότεινα κανονική κατασκευή γιατί θα μπορείς να βλέπεις τα υλικά που κατασκευάζεται.Το άλλο είναι σαν το καρπούζι που δεν ξέρεις τι έχει μέσα.:D

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kage είπε

Ακριβως τα ιδια με τα κανονικα...εκτος αν παρανόμως την δηλωσεις αποθηκη 

Δες κ το familyhouse com gr που πεταγεται συνεχεια σε διαφημισεις...

Απάτη, την πάτησε φίλος με αυτούς... 

Δημοσ.
Στις 11/10/2019 στις 8:57 ΜΜ, markoliaz είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα μικρό σπιτάκι προκάτ, παράδειγμα 30m2. Ας μου πεί κάποιος την όλη διαδικασία,..γνωρίζω μέχρι το σημείο οτι για αρχη χρειάζομαι ένα οικόπεδο το οποίο να χτίζεις...απο εκεί και πέρα?

ευχαριστω.

Η ερώτηση ποια είναι ακριβώς;

Για αρχή πες που θες να το βάλεις...

Σε περιοχές με συνεχή δόμηση (δηλαδή τα κτίρια είναι κολλημένα το ένα με το άλλο) δε νομίζω να υφίσταται καν η έννοια του προκάτ 

Δημοσ.

εχω δει ενα προκατ στον κοφινα που μαρεσει ενα μικρο, το οποιο λεει 16000Ε, ωραια, εγω μετα τι αλλα εξοδα θα εχω? το σπιτι αυτο ποσο θα φτασει μαζι με μεταφορα, με φπα, με περιφραξεις και με τα παντα γενικα ωστε να ειναι σπιτι....για αρχη αυτο...και μετα ας πουμε και για το οικοπεδο...ωστε να δω ποσο θα παει ενα τελικο ποσο...περιοχες λουτσα, ραφηνα,,εδω στην φυση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε και γιατί δεν πας από εκεί να ρωτήσεις;

Πολύ πιθανόν να σου δώσουν τιμή κομπλέ 

Btw εφόσον δε ξέρεις σε τι οικόπεδο θα το βάλεις πως θα υπολογίσει κάποιος το κόστος για την περίφραξη;

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, markoliaz είπε

εχω δει ενα προκατ στον κοφινα που μαρεσει ενα μικρο, το οποιο λεει 16000Ε, ωραια, εγω μετα τι αλλα εξοδα θα εχω? το σπιτι αυτο ποσο θα φτασει μαζι με μεταφορα, με φπα, με περιφραξεις και με τα παντα γενικα ωστε να ειναι σπιτι....για αρχη αυτο...και μετα ας πουμε και για το οικοπεδο...ωστε να δω ποσο θα παει ενα τελικο ποσο...περιοχες λουτσα, ραφηνα,,εδω στην φυση.

Στη τιμή περιλαμβάνει και τη άδεια δόμησης για το κτίριο ;

Για τη περίφραξη (έστω με συρματόπλεγμα και μπετόν) θα χρειαστείς άδεια μικρής κλίμακας (Ελ 400€).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/10/2019 στις 11:18 ΜΜ, mihanikos1 είπε

Λέγοντας την πάτησε τι εννοείς; σε ποιότητα; σε κόστος; 

Άλλα συμφώνησαν, άλλα έκαναν, κατασκευαστικα λάθη, κοροϊδία γενικότερα και έφτασε σε σημείο να το τελειώσει με άλλον κατασκευαστή. 

Μου έκανε εντύπωση που μου έλεγε ότι έχουν ολόκληρο τιμ δικηγόρων... 

Επεξ/σία από jp7rgv
Δημοσ.

θέλεις οπωσδήποτε δικό σου (έμπιστο) μηχανικό.

πρέπει να εξετάσει το οικόπεδο, αν μπορείς να χτίσεις και πόσο.

πρέπει να σου βγάλει άδεια.

πρέπει να ελέγξει αυτά που σου λέει ο πωλητής του προκάτ ότι γίνονται.

το πρόστιμο για αυθαίρετη κατασκευή βαρύνει τον ιδιοκτήτη όχι τον πωλητή.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...