markoliaz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα μικρό σπιτάκι προκάτ, παράδειγμα 30m2. Ας μου πεί κάποιος την όλη διαδικασία,..γνωρίζω μέχρι το σημείο οτι για αρχη χρειάζομαι ένα οικόπεδο το οποίο να χτίζεις...απο εκεί και πέρα? ευχαριστω.
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Ακριβως τα ιδια με τα κανονικα...εκτος αν παρανόμως την δηλωσεις αποθηκη Δες κ το familyhouse com gr που πεταγεται συνεχεια σε διαφημισεις...
papoys1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θα γλυτώσεις χρήματα μάλλον χρόνο και άγχος γιατί τα βασικά θα έρθουν έτοιμα και θα τοποθετηθούν αμέσως. Από εκεί και πέρα θα πρότεινα κανονική κατασκευή γιατί θα μπορείς να βλέπεις τα υλικά που κατασκευάζεται.Το άλλο είναι σαν το καρπούζι που δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από papoys1 2
jp7rgv Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 23 ώρες πριν, kage είπε Ακριβως τα ιδια με τα κανονικα...εκτος αν παρανόμως την δηλωσεις αποθηκη Δες κ το familyhouse com gr που πεταγεται συνεχεια σε διαφημισεις... Απάτη, την πάτησε φίλος με αυτούς...
GordaTurta Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 α ρε τι σας εκανε η κριση....σας τρελανε
mihanikos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, jp7rgv είπε Απάτη, την πάτησε φίλος με αυτούς... Λέγοντας την πάτησε τι εννοείς; σε ποιότητα; σε κόστος;
AristidisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στις 11/10/2019 στις 8:57 ΜΜ, markoliaz είπε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα μικρό σπιτάκι προκάτ, παράδειγμα 30m2. Ας μου πεί κάποιος την όλη διαδικασία,..γνωρίζω μέχρι το σημείο οτι για αρχη χρειάζομαι ένα οικόπεδο το οποίο να χτίζεις...απο εκεί και πέρα? ευχαριστω. Η ερώτηση ποια είναι ακριβώς; Για αρχή πες που θες να το βάλεις... Σε περιοχές με συνεχή δόμηση (δηλαδή τα κτίρια είναι κολλημένα το ένα με το άλλο) δε νομίζω να υφίσταται καν η έννοια του προκάτ
markoliaz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 εχω δει ενα προκατ στον κοφινα που μαρεσει ενα μικρο, το οποιο λεει 16000Ε, ωραια, εγω μετα τι αλλα εξοδα θα εχω? το σπιτι αυτο ποσο θα φτασει μαζι με μεταφορα, με φπα, με περιφραξεις και με τα παντα γενικα ωστε να ειναι σπιτι....για αρχη αυτο...και μετα ας πουμε και για το οικοπεδο...ωστε να δω ποσο θα παει ενα τελικο ποσο...περιοχες λουτσα, ραφηνα,,εδω στην φυση.
AristidisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε και γιατί δεν πας από εκεί να ρωτήσεις; Πολύ πιθανόν να σου δώσουν τιμή κομπλέ Btw εφόσον δε ξέρεις σε τι οικόπεδο θα το βάλεις πως θα υπολογίσει κάποιος το κόστος για την περίφραξη; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από AristidisZ
meletis_m Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, markoliaz είπε εχω δει ενα προκατ στον κοφινα που μαρεσει ενα μικρο, το οποιο λεει 16000Ε, ωραια, εγω μετα τι αλλα εξοδα θα εχω? το σπιτι αυτο ποσο θα φτασει μαζι με μεταφορα, με φπα, με περιφραξεις και με τα παντα γενικα ωστε να ειναι σπιτι....για αρχη αυτο...και μετα ας πουμε και για το οικοπεδο...ωστε να δω ποσο θα παει ενα τελικο ποσο...περιοχες λουτσα, ραφηνα,,εδω στην φυση. Στη τιμή περιλαμβάνει και τη άδεια δόμησης για το κτίριο ; Για τη περίφραξη (έστω με συρματόπλεγμα και μπετόν) θα χρειαστείς άδεια μικρής κλίμακας (Ελ 400€).
jp7rgv Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/10/2019 στις 11:18 ΜΜ, mihanikos1 είπε Λέγοντας την πάτησε τι εννοείς; σε ποιότητα; σε κόστος; Άλλα συμφώνησαν, άλλα έκαναν, κατασκευαστικα λάθη, κοροϊδία γενικότερα και έφτασε σε σημείο να το τελειώσει με άλλον κατασκευαστή. Μου έκανε εντύπωση που μου έλεγε ότι έχουν ολόκληρο τιμ δικηγόρων... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από jp7rgv
aleks123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 θέλεις οπωσδήποτε δικό σου (έμπιστο) μηχανικό. πρέπει να εξετάσει το οικόπεδο, αν μπορείς να χτίσεις και πόσο. πρέπει να σου βγάλει άδεια. πρέπει να ελέγξει αυτά που σου λέει ο πωλητής του προκάτ ότι γίνονται. το πρόστιμο για αυθαίρετη κατασκευή βαρύνει τον ιδιοκτήτη όχι τον πωλητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις