aghahowa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Το έχω εδώ και λίγες ώρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι αν αξίζει να βάλω custom ROM. Εχει κανείς άποψη και ίσως να προτείνει κάποια ROM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, aghahowa είπε Το έχω εδώ και λίγες ώρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι αν αξίζει να βάλω custom ROM. Εχει κανείς άποψη και ίσως να προτείνει κάποια ROM. Havoc, Lineage os, και γενικά οποία έχει developer που να ασχολείται δες στο xda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Διονύσης1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 '' Μετά από λίγη ώρα βέβαια η θερμοκρασία της είχε “χτυπήσει κόκκινο” αλλά αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο '' . Αυτό ισχύει παιδιά ; Επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο pocophone, αλλά το f1 έχει υδρόψυξη αν δεν κάνω λάθος. Οπότε δεν νομίζω να ανεβάζει τόσο θερμοκρασία. Αν έχει δουλέψει κάποιος και τα 2 κινητά ας απαντήσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Την ίδια ψύξει έχουν ποια υδρόψυξη βρε αρχηγέ ενα σίδερο με λίγο υγρό είναι δεν είναι υπολογιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Διονύσης1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό ρωτάω ρε τρελέ. Άρα το ίδιο συμβαίνει και με το ποκο αν και έχει '' υδρόψυξη '' Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Διονύσης1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Διονύσης1 είπε Αυτό ρωτάω ρε τρελέ. Άρα το ίδιο συμβαίνει και με το ποκο αν και έχει '' υδρόψυξη '' Όλα είναι θέμα software πχ εγώ στο mi 8 έχω σε surfing /fb/κλπ 31 βαθμούς και σε gaming καμιά φορά maximum 38. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Βαλτε το GCAM και ξανα δοκιμαστε νυχτερινή photo. Θα σας φύγει η μασέλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Στα του ήχου περιέχει ανάλυση ldac η συσκευή ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Έχει έρθει αναβάθμιση σε κανέναν σε miui 11?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, alex19871987 είπε Έχει έρθει αναβάθμιση σε κανέναν σε miui 11?? Οσοι έχουν την global , όχι,αλλά μέχρι το τέλους του μήνα θα την λάβουν Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από paiktaras69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Στις 16/11/2019 στις 9:35 ΜΜ, paiktaras69 είπε Οσοι έχουν την global , όχι,αλλά μέχρι το τέλους του μήνα θα την λάβουν Εμένα ακόμα δεν ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Akalas είπε Εμένα ακόμα δεν ήρθε άλλαξε χώρα και βάλε Ελβετία και ψάξε μετά πάλι για αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε άλλαξε χώρα και βάλε Ελβετία και ψάξε μετά πάλι για αναβάθμιση Που να αλλάξω χώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Akalas είπε Που να αλλάξω χώρα? ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/περιοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/περιοχή Είσαι γαματος ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα