Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Εμένα το θέμα Gaming οθόνη σταματάει στο όνομα BENQ ZOWIE 24" XL2411P (144Hz) η τιμή της ξεκινάει από τα 197,60 ευρώ στο skroutz.gr δεν είναι τυχαίο που την επιλέγουν στο ESports η καλύτερη Gaming οθόνη κατά την προσωπική μου άποψη Αν έχεις κάρτα γραφικών NVIDIA (όπως εγώ που έχω την Zotac Nvidia RTX 2070 Amp Extreme) την συνδέεις με DP (Display Port) και απολαμβάνεις το παιχνίδι σου
radiohead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, ikorolis είπε Εμένα το θέμα Gaming οθόνη σταματάει στο όνομα BENQ ZOWIE 24" XL2411P (144Hz) η τιμή της ξεκινάει από τα 197,60 ευρώ στο skroutz.gr δεν είναι τυχαίο που την επιλέγουν στο ESports η καλύτερη Gaming οθόνη κατά την προσωπική μου άποψη Αν έχεις κάρτα γραφικών NVIDIA (όπως εγώ που έχω την Zotac Nvidia RTX 2070 Amp Extreme) την συνδέεις με DP (Display Port) και απολαμβάνεις το παιχνίδι σου Η xg2402 είναι η καλύτερη 144hz 1080p. Από τη στιγμή που βγήκε η aoc 24g2u περνάει σε δεύτερη μοίρα και αυτή. Τι εννοείς αν έχεις nvidia; Με radeon που έχει freesync δλδ δεν θα απολαμβάνει παιχνίδι; Χαχαχχαχα ρε τι γέλιο που έχετε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, radiohead είπε Η xg2402 είναι η καλύτερη 144hz 1080p. Από τη στιγμή που βγήκε η aoc 24g2u περνάει σε δεύτερη μοίρα και αυτή. Τι εννοείς αν έχεις nvidia; Με radeon που έχει freesync δλδ δεν θα απολαμβάνει παιχνίδι; Χαχαχχαχα ρε τι γέλιο που έχετε. θα παραβλέψω το "ειρωνικό ύφος/γέλιο" της απάντησης σου φίλε μου και θα σου απαντήσω ως σωστός συνομιλητής σε μια σωστή και σοβαρή συζήτηση σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν ξέρω τι λες για κάρτες γραφικών (κόκκινης) AMD και Freesync ή για κάρτες γραφικών (πράσινης) NVIDIA και G-Sync δεν με απασχολούν αυτά... κάρτες γραφικών της (κόκκινης) AMD προς το παρών τις αποφεύγω μετά από τέσσερις (αποτυχημένες) αγορές της σειράς 4.xx και 5.xx οι οποίες εκ του εργοστασίου (ψυχρή κόλληση / προβληματικό εξάρτημα) ήταν προβληματικές αν και διαφορετική μάρκα και πλέον τις αποφεύγω.για το λόγο ότι δεν γουστάρω να μπαίνω σε διαδικασία RMA με την εταιρεία ή με το κατάστημα (θα μου πεις συμβαίνει...ναι αλλά τέσσερις φορές από διαφορετικά επώνυμα ελληνικά καταστήματα και διαφορετικές μάρκες/μοντέλα) πάει πολύ... την κάρτα γραφικών που πήρα την πήρα βασισμένος σε συστήματα φίλων/γνωστών που παίζουν παιχνίδια και ασχολούνται με streaming την οποία αγόρασα από επώνυμο ελληνικό κατάστημα την έβαλα στο σύστημα κατέβασα τους οδηγούς και δουλεύει απροβλημάτιστα την Gaming Οθόνη (Monitor) το πήρα βασισμένος σε φίλους/γνωστούς που την έχουν και παίζουν παιχνίδια και ασχολούνται με streaming όπως και όλο το σύστημα της υπογραφής μου είναι βασισμένο σε συστήματα που έχουν ήδη φίλοι/γνωστοί μου και ασχολούνται με παιχνίδια και με streaming (ίδια ενδιαφέροντα και χρήση με εμένα) μιλάω ως κάτοχος της BENQ ZOWIE XL2411P 24" την οποία θεωρώ το καλύτερο Gaming Monitor η οποία σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών Zotac Nvidia RTX 2070 Amp Extreme που επίσης θεωρώ από τις καλύτερες της αγοράς Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από ikorolis
radiohead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, ikorolis είπε θα παραβλέψω το "ειρωνικό ύφος/γέλιο" της απάντησης σου φίλε μου και θα σου απαντήσω ως σωστός συνομιλητής σε μια σωστή και σοβαρή συζήτηση σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν ξέρω τι λες για κάρτες γραφικών (κόκκινης) AMD και Freesync ή για κάρτες γραφικών (πράσινης) NVIDIA και G-Sync δεν με απασχολούν αυτά... κάρτες γραφικών της (κόκκινης) AMD προς το παρών τις αποφεύγω μετά από τέσσερις (αποτυχημένες) αγορές της σειράς 4.xx και 5.xx οι οποίες εκ του εργοστασίου (ψυχρή κόλληση / προβληματικό εξάρτημα) ήταν προβληματικές αν και διαφορετική μάρκα και πλέον τις αποφεύγω.για το λόγο ότι δεν γουστάρω να μπαίνω σε διαδικασία RMA με την εταιρεία ή με το κατάστημα (θα μου πεις συμβαίνει...ναι αλλά τέσσερις φορές από διαφορετικά επώνυμα ελληνικά καταστήματα και διαφορετικές μάρκες/μοντέλα) πάει πολύ... την κάρτα γραφικών που πήρα την πήρα βασισμένος σε συστήματα φίλων/γνωστών που παίζουν παιχνίδια και ασχολούνται με streaming την οποία αγόρασα από επώνυμο ελληνικό κατάστημα την έβαλα στο σύστημα κατέβασα τους οδηγούς και δουλεύει απροβλημάτιστα την Gaming Οθόνη (Monitor) το πήρα βασισμένος σε φίλους/γνωστούς που την έχουν και παίζουν παιχνίδια και ασχολούνται με streaming όπως και όλο το σύστημα της υπογραφής μου είναι βασισμένο σε συστήματα που έχουν ήδη φίλοι/γνωστοί μου και ασχολούνται με παιχνίδια και με streaming (ίδια ενδιαφέροντα και χρήση με εμένα) μιλάω ως κάτοχος της BENQ ZOWIE XL2411P 24" την οποία θεωρώ το καλύτερο Gaming Monitor η οποία σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών Zotac Nvidia RTX 2070 Amp Extreme που επίσης θεωρώ από τις καλύτερες της αγοράς Με συγχωρείς δεν ήταν απαξίωση στο πρόσωπο σου, αλλά στα λεγόμενα σου. Εφόσον τα έχεις ξεπεράσει λοιπόν, χωρίς καμμία διάθεση ειρωνίας, μάθε ότι το xg2402 είναι καλύτερη επιλογή σε tn. Η 5700xt σε custom υλοποίηση και σε συνδιασμό με freesync μόνιτορ, πιο λογική, πιο συμφέρουσα και καλύτερη επιλογή από την κάρτα γραφικών σου. Επικαλούμαι site το οποίο είναι πιο δημοφιλές και από τους γνωστούς και από τους φίλους σου και μάλιστα σε ένα από τα παιχνίδια που αρέσκεται ο thread starter https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_rx_5700_xt_gaming_x_review,14.html Τέλος από τα λεγόμενα σου, συμπεραινω ότι έπεσες σε προβληματικό προϊόν επώνυμης μάρκας που φτιάχνει υλικό και για την κόκκινη και για την πράσινη οπότε έχεις θέμα με την εκάστοτε εταιρια όχι με την amd. Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Δεν θα συνεχίσω, μπορεί ο καθένας να ψάξει και να κάνει την επιλογή του.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, radiohead είπε Με συγχωρείς δεν ήταν απαξίωση στο πρόσωπο σου, αλλά στα λεγόμενα σου. Εφόσον τα έχεις ξεπεράσει λοιπόν, χωρίς καμμία διάθεση ειρωνίας, μάθε ότι το xg2402 είναι καλύτερη επιλογή σε tn. Η 5700xt σε custom υλοποίηση και σε συνδιασμό με freesync μόνιτορ, πιο λογική, πιο συμφέρουσα και καλύτερη επιλογή από την κάρτα γραφικών σου. Επικαλούμαι site το οποίο είναι πιο δημοφιλές και από τους γνωστούς και από τους φίλους σου και μάλιστα σε ένα από τα παιχνίδια που αρέσκεται ο thread starter https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_rx_5700_xt_gaming_x_review,14.html Τέλος από τα λεγόμενα σου, συμπεραινω ότι έπεσες σε προβληματικό προϊόν επώνυμης μάρκας που φτιάχνει υλικό και για την κόκκινη και για την πράσινη οπότε έχεις θέμα με την εκάστοτε εταιρια όχι με την amd. Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Δεν θα συνεχίσω, μπορεί ο καθένας να ψάξει και να κάνει την επιλογή του. κανένα πρόβλημα λάθος κατανόηση από μένα να με συγχωρείς καλά κάνεις και το λες (προσωπικά θα μου επιτρέψεις να έχω περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό μου μιας και τα έχω και τα χρησιμοποιώ όπως και στους φίλους/γνωστούς μου που τα χρησιμοποιούν και τα δουλεύουν για παιχνίδια και streaming) ότι αφορά την BENQ ZOWIE XL2411P θα εμπιστευτώ την άποψη και γνώμη αυτών που την προτιμούν στα e-sports (εκτός την δική μου και των φίλων/γνωστών μου) δεν έχω άποψη για την VIEWSONIC XG2402 ούτε για την AMD RX 5700XT δυστυχώς αναφέρομαι μόνο στην (κόκκινη) AMD καθώς αγόρασα τέσσερις φορές διαφορετική μάρκα/μοντέλο (έβγαζαν τυχαία "antifacts" σε μορφή όπως τα χιόνια/παράσιτα παλιά στην τηλεόραση) κατάντησε σήριαλ καθώς το τέσσερα έγινε επί τέσσερις φορές και συνολικά μου έφαγε από την ζωή μου έξι μήνες όλη αυτή η ιστορία (ώσπου αναγκάστηκα να αγοράσω την (πράσινη) NVIDIA της υπογραφής μου για να καταφέρω να στήσω το μηχάνημα μου. από τις σειρές 4 και 5 όλα είχαν πρόβλημα κατασκευαστικό (από το εργοστάσιο παραγωγής) για αυτό και στο RMA πιστώθηκε η αγορά νέας κάρτας (την οποία τόλμησα να πω το λάθος μου) ή επιστροφή χρημάτων (αναγκαστηκά το έκανα την τελευταία φορά) όπου πήρα την απόφαση να μείνω μακριά... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από ikorolis
radiohead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Ξεκινα δεν ξέρω πόσες σελίδες είναι https://www.google.com/search?q=rtx+artifacts&oq=rtx+artifacts&aqs=chrome..69i57j0l3.3537j0j4&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, radiohead είπε Ξεκινα δεν ξέρω πόσες σελίδες είναι https://www.google.com/search?q=rtx+artifacts&oq=rtx+artifacts&aqs=chrome..69i57j0l3.3537j0j4&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 έκανες ένα λάθος αγαπητέ μου φίλε δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στην τωρινή κάρτα γραφικών μου (της υπογραφής μου) δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα όπως πρέπει. antifacts (χιόνι όπως το παράσιτα της τηλεόρασης) είχα όταν έκανα το λάθος να αγοράσω τέσσερις φορές (διαφορετική μάρκα/μοντέλο) επί τέσσερις φορές που έγινε επιστροφή/αντικατάσταση μέχρι να πάρω καινούργια "απροβλημάτιστη κάρτα γραφικών". ενδεικτικά θα αναφέρω ότι ήταν κάρτες γραφικών (κόκκινης) AMD των σειρών RX 4.xx και 5.xx δεν έχει σημασία να αναφέρω τις μάρκες και πλήρως τα μοντέλα αντιμετώπισα πρόβλημα με τα επώνυμα ελληνικά καταστήματα (όχι με όλα ευτυχώς) καθώς (δεν ξέρω το πως τις δοκίμαζαν) δεν τους το παρουσίαζε αλλά όταν τις έστειλαν στην κατασκευάστρια εταιρεία το εντόπισαν/βρήκαν το πρόβλημα έτσι είτε τις αντικατέστησαν είτε έδωσαν χρήματα όλες οι κάρτες που πήρα από τις κατασκευάστριες εταιρείες δόθηκαν όπως μου τις έδωσαν (δεν κράτησα καμία) ότι αφορά τα χρήματα (πιστωτικό υπόλοιπο) στα καταστήματα παραμένουν ακόμα μέχρι να αποφασίσω τι θα αγοράσω καθώς είναι κάποιας αξίας Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από ikorolis
radiohead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Ρε συ koroli επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια σαν bot. Μια χαρά κατάλαβα εγώ εσύ δεν κατάλαβες ότι τα προβλήματα στις κάρτες με drivers και artifacts είναι εκατέρωθεν όχι μόνο στην κόκκινη και μάλιστα στις rtx σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό δε θα με κάνει να μην προτείνω nvidia όμως. Επειδή το budget του ts είναι ορισμένο, η καλύτερη επιλογή είναι η 5700xt. Αν είχε παραπάνω θα του πρότεινα 2070 super. Τα δυο μόνιτορ επίσης που πρότεινα lg και gigabyte είναι freesync και gsync compatible για να μην τον περιορίσει ποτέ ως επιλογή κάρτας το μόνιτορ. Το κουρασαμε μη συνεχίζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, radiohead είπε Ρε συ koroli επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια σαν bot. Μια χαρά κατάλαβα εγώ εσύ δεν κατάλαβες ότι τα προβλήματα στις κάρτες με drivers και artifacts είναι εκατέρωθεν όχι μόνο στην κόκκινη και μάλιστα στις rtx σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό δε θα με κάνει να μην προτείνω nvidia όμως. Επειδή το budget του ts είναι ορισμένο, η καλύτερη επιλογή είναι η 5700xt. Αν είχε παραπάνω θα του πρότεινα 2070 super. Τα δυο μόνιτορ επίσης που πρότεινα lg και gigabyte είναι freesync και gsync compatible για να μην τον περιορίσει ποτέ ως επιλογή κάρτας το μόνιτορ. Το κουρασαμε μη συνεχίζεις. ΟΚ γράψε λάθος τότε να με συγχωρείς πολύ (απλά για την ιστορία τα antifacts δεν ήταν θέμα drivers αλλά κατασκευαστικό πρόβλημα) ναι έχεις δίκιο ας αποφασίσει ο topic starter τι κάρτα γραφικών θα πάρει και τι οθόνη. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από ikorolis
Ryzenlake Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Aυτο που αγορασες ενα προβληματικο μοντελο της Χ εταιριας (η εστω και 5 στη σειρα) με ξεπερναει. Ειδικα τα κατασκευαστικα προβληματα....ok να σε πιστεψω οτι σου κατσαν 4 προβληματικες amd καρτες στη σειρα. Ε απλα εισαι ατυχος αλλιως θα ειχε γινει βουκινο παντου οπως τοτε με τους προβληματικους σκληρους seagate. Εγω προβληματα εχω συναντησει σε καρτες γραφικων και των 2 εταιριων (καμενα fans / artifacts / coil whine / blue screen λογω drivers κλπα κλπα). Ιδιως σε drivers, εχω φαει πολυ κρασαρισμα σε nvidia...
nik the greek 74 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 550+ για καρτα γραφικων ρε παιδια.....και να σκεφτειτε οτι γενικα μεχρι σημερα σε πολλα builds που ειχα (gaming, workstations κλπ) κατα 90% ειχα nvidia συστηματα και ημουν κατα 90% ικανοποιημενος..........για πιο λογο να παρω εναν επεξεργαστη που ειναι (αν ειναι) λίγο καλυτερος του ριζεν 5 3600 (ι7 8700) και κοστιζει σχεδον τα διπλα χρηματα(200-370)? ενω παραλληλα η 5700χτ κανει 420 ενω η 2070 super που ειναι πολυ κοντα σε games κανει 550+....... δλδ σε αντιστοιχο συστημα με nvidia θα επρεπε να δωσω περιπου 250-300 ευρω περισσοτερα?........ το θεμα ειναι απλα μαθηματικα...... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από nik the greek 74
radiohead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, nik the greek 74 είπε Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 550+ για καρτα γραφικων ρε παιδια.....και να σκεφτειτε οτι γενικα μεχρι σημερα σε πολλα builds που ειχα (gaming, workstations κλπ) κατα 90% ειχα nvidia συστηματα και ημουν κατα 90% ικανοποιημενος..........για πιο λογο να παρω εναν επεξεργαστη που ειναι λίγο καλυτερος του ριζεν 5 3600 (ι7 8700) και κοστιζει σχεδον τα διπλα χρηματα(370)? ενω παραλληλα η 5700χτ κανει 420 ενω η 2070 που ειναι πολυ κοντα σε games κανει 500+....... δλδ σε αντιστοιχο συστημα με nvidia θα επρεπε να δωσω περιπου 250 ευρω περισσοτερα?........ το θεμα ειναι απλα μαθηματικα...... Καλημερα. Για να μη μπερδευτεις, άλλη η 2070 η απλή που έχει ο korolis , άλλη η 2070 super. Από εκεί και μετά για το vfm του 3600 δεν τίθεται θέμα συζήτησης αλλά αν θες να τον συγκρίνεις, θα τον βάλεις δίπλα στον 9600k ο οποίος έρχεται χωρίς ψυκτρα όποτε θέλεις 260€ στο νερό. Για gaming είναι πολύ καλός, ενώ για streaming που το ανέφερε πολλάκις, δεν είναι καλυτερη επιλογή έναντι του ryzen. Γενική κουβέντα.
nik the greek 74 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα ραδιοχεντ......δε μπερδευομαι.....η ζοτακ κανει ακομη περισσοτερα στα 620.....το συστημα μου που συζηταμε θα βρει 930......τι να λεμε....just math ! ψιλοαποφασισα μαλλον και για οθονη.....αν δε κατεβει σε προσφορα η LG 27GL850 θα παω για ΑOC 27G2U/BK ή AOC 24G2U/BK οταν ξαναγινουν διαθεσιμες.... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από nik the greek 74
nik the greek 74 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Παιδες μια ερωτηση για το συστημα που συζηταμε....ποια επιλεγω απο τις παρακατω? νομιζω την gigabyte..... https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=19852712,20195189,19927160,19891047
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα