Προς το περιεχόμενο

provlima me pixel view play tv pro(karta tileorasis)

scouther_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

exo ena megalo provlima!

agorasa prin apo 4 mines tin karta tv tis pixelview kai eno tin exo sindesei kanonika den mporo na tin rithmiso!otan eixa ton palio pc evlepa 2me3 kanalia(me win98 i me) tora me ton kenourgio ypologisti poy pira den trexei katholou me kainoyrgia drivers poy katevasa apo edo(windows xp prof. sp1)!!peite mou ti na kano kai an mporo na do filmnet (to montelo tiw einai PV-878P + FM.RC)

o ypologistis moy einai Pentium IV sta 2.8 , 512 mnimi , motherboard tis gigabyte kai karta grafikon tis gigabyte NVIDIA GeForce FX 5200 128MB!

PERIMENO HELP...............

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχίν με τους drivers του cd της δουλεύει?Το installation γίνεται κανονικά? έκανες configure πριν τρέξεις το πρόγραμμα της TV? Αν ναι, τι επιλογές έβαλες?

Για Filmnet προσωπικά δεν υπόσχομαι πολλά γιατι εχω δοκιμάσει μερικά προγραμματάκια τα οποία τελικά σε κουράζουν....στην συγκεκριμένη κάρτα τουλάχιστον.

(Έχω και εγώ την ίδια κάρτα TV και γραφικών όπως επίσης Win pro sp1)

me ta drivers toy cd den douleyei giati moy petaei ena parakseno minima apo ta xp!

sto confiqure stin arxi bazo PAL OR SEGAM DG OR BG!

KAI TA IPOLIKA!

GIA TO FILMNET DEN ME PEIRAZEI PIA!

ESY TI WINDOWS EXEIS?

TI PROGRAMMA XRISIMOPOIEIS?

EXEIS KALO SIMA?

Το παράξενο μήνυμα που λες ότι βγάζουν τα xp μήπως σου λέει ότι δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα, δες εδώ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=377718&start=15 έχει και το site των drivers με F.A.Q.

Σωστό το link του South_Park. Και εγώ είχα το πρόβλημα του error στο installation. Το έλυσα με το να κάνω εγκατάσταση από το setup αρχείο μέσα στο cd της κάρτας. Είναι μέσα σε έναν φάκελο που λέγεται PV-878P+. Τότε δεν μου έβγαλε error.

Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της κάρτας και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Έχω αρκετά καλό σήμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...