rafinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που γνωρίζει σχετικά με τα ebook readers. Διαβάζουν κανονικά pdf αρχεία; Τι εννοώ. Διαβάζουν μόνο τα κανονικά pdf με κείμενο ή διαβάζουν και σκαναρισμένα pdf; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο φθηνό ebook reader που να έχει και φως για το βράδυ; Είδα ότι υπάρχουν κάποια tolino και κάποια pocketbook σε καλή τιμή.
mechpanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, rafinos είπε Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που γνωρίζει σχετικά με τα ebook readers. Διαβάζουν κανονικά pdf αρχεία; Τι εννοώ. Διαβάζουν μόνο τα κανονικά pdf με κείμενο ή διαβάζουν και σκαναρισμένα pdf; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο φθηνό ebook reader που να έχει και φως για το βράδυ; Είδα ότι υπάρχουν κάποια tolino και κάποια pocketbook σε καλή τιμή. Όλα τα διαβάζουν αλλά στα pdf θα σου φύγουν τα μάτια λόγω μικρής οθόνης. Δεν έχω, αλλά θα πρότεινα kinlde από amazon...
rafinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Όλα τα διαβάζουν αλλά στα pdf θα σου φύγουν τα μάτια λόγω μικρής οθόνης. Δεν έχω, αλλά θα πρότεινα kinlde από amazon... Τα kindle νομίζω έχουν αρκετούς περιορισμούς και δεν είμαι σίγουρος, αν διαβάζουν pdf. Όταν λες με τα pdf θα μου βγουν τα μάτια; Δηλαδή μόνο για epub αξίζει;
mechpanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, rafinos είπε Τα kindle νομίζω έχουν αρκετούς περιορισμούς και δεν είμαι σίγουρος, αν διαβάζουν pdf. Όταν λες με τα pdf θα μου βγουν τα μάτια; Δηλαδή μόνο για epub αξίζει; Δεν έχω δουλέψει από κοντά, αλλά ενώ στα epub το κείμενο αναδιπλώνει και μορφοποιείται με τον βέλτιστο τρόπο, για να ταιριάξει στην οθόνη, στο pdf δεν το κάνει - είναι στάνταρ το μέγεθος και πρέπει να το ζουμάρεις και να το σκρολλάρεις για να δεις το κομμάτι που θες να διαβάσεις σε νορμάλ μέγεθος, αλλιώς στην μικρή οθόνη θα φαίνεται μικρό... Δες βιντεάκια youtube. κι εγώ ψηνόμουν γιατί έχω άπειρες σημειώσεις και εγχειρίδια σε pdf, αλλά δεν πήρα ποτέ για αυτό τον λόγο, τα δε μεγάλα 10-11" που διαβάζεις άνετα Α4 είναι πανάκριβα! 1
Eranor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Κάτοχος kindle 2017, kindle paperwhite και ipad mini. Το kindle διαβάζει pdfs υπάρχει και υπηρεσία που στέλνεις τα pdf σου σε ενα mail και τα μετατρέπει σε epubs ή ό,τι τύπο θες και τα στέλνει κατευθείαν στη συσκευή. Για εμένα εάν κάποιος έχει θέμα με τα μάτια του όταν κοιτάει σε μια οθόνη για πολλή ώρα τo kindle είναι μονόδρομος. Αλλά εάν διαβάζεις συνέχεια pdfs και θες να κρατάς σημειώσεις, zoom in zoom out γρήγορο το ipad mini σου λύνει τα χέρια.
christos4 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εδώ θα βρεις ότι θες με λίγο ψάξιμο ότι θες 😁
Havik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Pocketbook InkPad 3 205€ / Pocketbook InkPad 3 Pro 260€ Σχεδόν ίδια, δεν ξέρω αν η οθόνη έχει διαφορά στην ποιότητα της αλλίως σαν spec είναι ίδιες, η διαφορά είναι το pro είναι αδιάβροχο και έχει 16gb αλλά δεν υποστηρίζει SD card. Onyx Boox Nova Pro πιο δυνατό hardware αλλά νομίζω και πιο ακριβό, επίσης έχω δει και ένα Onyx Boox Nova Plus αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό. Βασικά στα ereaders μετράει πολύ το software, δεν ξέρω να σου πω ποια εταιρία από τις δυο είναι καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα