Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για onilne poker?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Για να το έβαλες σε αυτή την κατηγορία (Εκπαιδευση και Επαγγ Προσανατολισμός) το εχεις πάρει πολύ σοβαρα το θεμα. Από offline poker πως τα πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έπαιζα ημίεπαγγελματικά πόκερ για χρόνια μέχρι που το παράτησα λόγο προβλήματος υγείας. Αν θες τη γνώμη μου τα βιβλία είναι άχρηστα γιατί σε βάζουν σε ένα καλούπι χωρίς να σου εξηγούν γιατί και πως ισχύει αυτό που σου λένε να κάνεις. Γιατί η τάδε κίνηση είναι μαθηματικά καλύτερη από μία άλλη. Αν μπλέξεις με βιβλία απλά θα δημιουργήσεις ένα μεγάλο χάος στο κεφάλι σου και θα μπερδευτείς περισσότερο γιατί δεν θα καταλαβαίνεις για πιο λόγο κάνεις ότι κάνεις και το αποτέλεσμα θα σε μπερδεύει περισσότερο. Δεν έχει κανένα νόημα. Θα βλέπεις το δέντρο αλλά όχι το δάσος. Δεν θα μπορείς μόνος να κάνεις τίποτα. Για να μάθεις καλά πόκερ θα πρέπει πρώτα από όλα, να μάθεις άριστα όλα τα μαθηματικά/οικονομικά/στατιστικά που κρύβονται πίσω από αυτό το πράγμα. Το πόκερ είναι ένα μαθηματικό πρόβλημα όπου υπάρχει μία ιδανική κίνηση για κάθε περίπτωση. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη θεωρία παιγνίων και στη θεωρία των πιθανοτήτων. Όταν μάθεις καλά αυτά τα οικονομικά τότε μπορείς καλύτερα να καταλάβεις γιατί μία στρατηγική δουλεύει και γιατί όχι, τι πρέπει να περιμένεις από μία κατάσταση και τι όχι, πως βγαίνουν τα λεφτά σε ένα τέτοιο πράγμα και τι πρέπει να αναλύσεις για να χτίσεις την ιδανική στρατηγική για το επίπεδο που παίζεις. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς πολύ με θεωρία στην αρχή και ίσως να ψάξεις κυρίως για βιβλία που εστιάζουν σε μαθηματικά παρά να ψάξεις για στρατηγικές που θα σου πουν πως να παίξεις. Άσε τις στρατηγικές για πιο μετά που θα καταλαβαίνεις τι σημαίνουν. Οι παίκτες στο πόκερ πλέον μαθαίνουν τις στρατηγικές τους από μέντορες, ειδικά λογισμικά (solvers) ή videos (runitonce). Μπορείς να ρωτάς για ότι θες και στη μεγαλύτερη κοινότητα πόκερ (twoplustwo forum) ή στο κανάλι που έχει στο discord. Τα βιβλία θα έλεγα πως είναι αρχαία πλέον και επίσης έχουν καταντήσει εκμετάλλευση σε αυτό το πράγμα. Ένας άλλος πιο "παράνομος" τρόπος να πάρεις ιδέες για μία στρατηγική και να αναλύσεις, είναι να αγοράσεις χέρια που έπαιξαν άλλοι να τα βάλεις σε ιδικό λογισμικό και να δεις πως παίζουν οι καλύτεροι ή τι συνήθειες έχει ο μέσος παίκτης του επιπέδου σου και ποιος είναι ο πιο ιδανικός τρόπος να τις αντιμετωπίσεις. Αν σκέφτεσαι επαγγελματικά το πόκερ τότε προσωπικά σε αποθαρρύνω να συνεχίσεις. Το πόκερ σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι μόνο απαιτεί να ξέρεις τέλεια τα μαθηματικά/οικονομικά του & τις τέλειες στρατηγικές για το επίπεδο που παίζεις & πως να αναλύεις ένα μάτσο στατιστικά αλλά απαιτεί να έχεις απίστευτα δυνατή ψυχολογία σε βαθμό που χρειάζεσαι ειδικές τεχνικές ώστε να μη σπας στα τραπέζια όταν κάτι δε πάει όπως το θες, πρέπει να παίζεις σαν ρομποτάκι όλη μέρα και να έχεις τεράστια μνήμη, τέλος απαιτεί και μεγαλούτσικο κεφάλαιο για να βγάλεις κάτι σοβαρό. Είναι ίσως από τα πιο ψυχοφθόρα πράγματα που μπορεί να κάνεις και επίσης κάθε τρεις και λίγο έχει regulations από τις κυβερνήσεις, δημιουργούνται συχνά προβλήματα με αυτό, δεν είναι κάτι σταθερό. Τα πλεονεκτήματα είναι μικρά και δεν θα έχεις ένα σταθερό εισόδημα, θα έχεις μεγάλες διακυμάνσεις και αστάθεια. Γενικά σε αυτό το παιχνίδι βγάζεις λεφτά επειδή παίζεις με πιο αδύναμους που κατα προτίμιση είναι απευθείας στα δεξιά σου, τα λεγόμενα "ψάρια", παίκτες που παίζουν άθλια και πετάνε λεφτά στο τραπέζι. Όλος ο σκοπός για έναν επαγγελματία είναι να βρει τέτοιους παίκτες και να πάρει ότι προλάβει. Άμα παίζεις με παίκτες ίδιου επιπέδου δεν θα βγάλεις τίποτα. Όχι μόνο δε θες ο άλλος να είναι στο ίδιο επίπεδο με εσένα αλλά κατά προτίμηση πολύ χειρότερος από εσένα για να έχεις μικρότερη διακύμανση/ρίσκο και φυσικά να νικάς μετά το χαράτσι το οποίο μερικές φορές είναι τόσο μεγάλο που δε μπορείς να νικήσεις ότι και να κάνεις. Γενικά δε το προτείνω ως επαγγελματική καριέρα ωστόσο η θεωρία του είναι πολύ ωραία και θα σε μάθει να σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά τη ζωή και θα σε βοηθήσει πολύ σε επιχειρήσεις ή ότι άλλο. Είναι σαν πανεπιστήμιο οικονομικών που βελτιώνει πολύ τις αποφάσεις που παίρνεις στη ζωή. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 συμφωνώ σε γενικές γραμμές σε όσα έγραψες!!ΑΛΛΑ Άμα παίζεις με παίκτες ίδιου επιπέδου δεν θα βγάλεις τίποτα.!! πως γίνεται να το πιστεύεις αυτο!!?? 43 λεπτά πριν, isay είπε Για να το έβαλες σε αυτή την κατηγορία (Εκπαιδευση και Επαγγ Προσανατολισμός) το εχεις πάρει πολύ σοβαρα το θεμα. Από offline poker πως τα πας; όσο ήμουν Ελλάδα κάτι έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, soulbb είπε συμφωνώ σε γενικές γραμμές σε όσα έγραψες!!ΑΛΛΑ Άμα παίζεις με παίκτες ίδιου επιπέδου δεν θα βγάλεις τίποτα.!! πως γίνεται να το πιστεύεις αυτο!!?? Θέλω να πω ότι θα πρέπει ενεργά να ψάχνεις για πολύ χειρότερους παίκτες και να μη κάθεσαι σε τραπέζι χωρίς αυτούς, θα πρέπει να τους αναγνωρίζεις απευθείας, είναι η βασικότερη δεξιότητα ενός επαγγελματία, είναι σαν έρευνα αγοράς, δε ξέρεις ποτέ που μπορεί να βρίσκονται αυτοί, είναι οι πελάτες σου, επιχείρηση είναι και το πόκερ, χωρίς πελάτες δε πας πουθενά. Βέβαια θα πρέπει να μπορείς να ανταγωνιστείς και τους καλούς παίκτες στο τραπέζι ώστε το λιγότερο να μη χάνεις από εκεί. Δεν αρκεί απλά να μάθεις μια στρατηγική από ένα βιβλίο για να πετύχεις στο πόκερ, δεν θα σου δώσει το πλεονέκτημα που χρειάζεσαι, αν όλοι παίζανε με την τέλεια ισορροπημένη στρατηγική τότε κανείς δεν θα έβγαζε λεφτά πέρα από περίπτωση collusion κάτι που κάνει εφικτό ένα τέτοιο πράγμα να γίνει πλήρως κορεσμένο στο μέλλον όταν δεν θα υπάρχουν τέτοιοι παίκτες κάτι που βέβαια στη πράξη δεν επαληθεύεται ακόμη. Όταν έπαιζα εγώ είχα ένα ιδικό λογισμικό το οποίο με έβαζε αυτόματα να κάθομαι με "ψάρια" αναλύοντας στατιστικά παικτών. Τέλος πάντων, στο πόκερ μπορεί να έχεις τεράστια διαστήματα όπως μήνες όπου δε βγάζεις τίποτα και μάλιστα όπου ξόδευες άπειρες ώρες τη μέρα σαν ρομπότ για αυτό, δε μπορώ να περιγράψω ακριβώς το πόσο ψυχοπλακωτικό μπορεί να γίνει. Δεν είναι απλά να έχεις μία κακή μέρα, ούτε καν το γεγονός ότι πρέπει να πατάς κουμπάκια 5+ώρες τη μέρα, κάθε μέρα χωρίς να φεύγεις από τη καρέκλα και έχοντας πολλά τραπέζια ανοιχτά όπου παίρνεις άπειρες αποφάσεις ταυτόχρονα, ούτε καν τα ποσά που ρισκάρεις και μπορεί να χάσεις. Το πόκερ είναι εξαιρετικά σκληρό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε μάθει να δουλεύεις, εμένα με έμαθε καλά. Στις επιχειρήσεις ο χρόνος που δίνεις γίνεται χρήμα επειδή δημιουργείται αξία σε μορφή προϊόντος ή υπηρεσίας, κουράζεσαι εν μέρη αλλά ανταμοίβεσαι, στο πόκερ από την άλλη δίνεις ΑΠΕΙΡΟ κουραστικό χρόνο αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα ανταμειφτείς, τα λεφτά εκεί βγαίνουν από λεφτά και όχι από χρόνο αλλά ο χρόνος είναι απαραίτητος, δε δημιουργείτε καμία αξία που σου μένει. Για εμένα κάτι που βγάζει εισόδημα μόνο από χρήμα αλλά απαιτεί επιπρόσθετα και πολύ χρόνο είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός. Δεν φαντάζεσαι πόσο ωραία νιώθω τώρα στην επιχείρηση μου που ξέρω ότι όσο δουλέψω τόσο αξία θα πάρω πίσω. Δεν θα πρέπει να νικήσω τη διακύμανση για να φτάσω εκεί που θέλω και αν φτάσω... Επίσης να τονίσω ότι στο πόκερ βγάζεις λεφτά από τη δυστυχία κάποιου άλλου ενώ σε άλλες επιχειρήσεις μπορείς να κάνεις πολλούς ευτυχισμένους κάτι που θα κάνει και εσένα ευτυχισμένο και πιο αναγνωρίσιμο στη κοινωνία. Για εμένα μετράει αυτό, νιώθω ωραία όταν κάποιος έρχεται και μου λέει πόσο του άρεσε αυτό που του πούλησα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν επιχειρηματία. Σου δίνει δύναμη. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές φίλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, aizensama24 είπε Θέλω να πω ότι θα πρέπει ενεργά να ψάχνεις για πολύ χειρότερους παίκτες και να μη κάθεσαι σε τραπέζι χωρίς αυτούς, θα πρέπει να τους αναγνωρίζεις απευθείας, είναι η βασικότερη δεξιότητα ενός επαγγελματία, είναι σαν έρευνα αγοράς, δε ξέρεις ποτέ που μπορεί να βρίσκονται αυτοί, είναι οι πελάτες σου, επιχείρηση είναι και το πόκερ, χωρίς πελάτες δε πας πουθενά. Βέβαια θα πρέπει να μπορείς να ανταγωνιστείς και τους καλούς παίκτες στο τραπέζι ώστε το λιγότερο να μη χάνεις από εκεί. Δεν αρκεί απλά να μάθεις μια στρατηγική από ένα βιβλίο για να πετύχεις στο πόκερ, δεν θα σου δώσει το πλεονέκτημα που χρειάζεσαι, αν όλοι παίζανε με την τέλεια ισορροπημένη στρατηγική τότε κανείς δεν θα έβγαζε λεφτά πέρα από περίπτωση collusion κάτι που κάνει εφικτό ένα τέτοιο πράγμα να γίνει πλήρως κορεσμένο στο μέλλον όταν δεν θα υπάρχουν τέτοιοι παίκτες κάτι που βέβαια στη πράξη δεν επαληθεύεται ακόμη. Όταν έπαιζα εγώ είχα ένα ιδικό λογισμικό το οποίο με έβαζε αυτόματα να κάθομαι με "ψάρια" αναλύοντας στατιστικά παικτών. Τέλος πάντων, στο πόκερ μπορεί να έχεις τεράστια διαστήματα όπως μήνες όπου δε βγάζεις τίποτα και μάλιστα όπου ξόδευες άπειρες ώρες τη μέρα σαν ρομπότ για αυτό, δε μπορώ να περιγράψω ακριβώς το πόσο ψυχοπλακωτικό μπορεί να γίνει. Δεν είναι απλά να έχεις μία κακή μέρα, ούτε καν το γεγονός ότι πρέπει να πατάς κουμπάκια 5+ώρες τη μέρα, κάθε μέρα χωρίς να φεύγεις από τη καρέκλα και έχοντας πολλά τραπέζια ανοιχτά όπου παίρνεις άπειρες αποφάσεις ταυτόχρονα, ούτε καν τα ποσά που ρισκάρεις και μπορεί να χάσεις. Το πόκερ είναι εξαιρετικά σκληρό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε μάθει να δουλεύεις, εμένα με έμαθε καλά. Στις επιχειρήσεις ο χρόνος που δίνεις γίνεται χρήμα επειδή δημιουργείται αξία σε μορφή προϊόντος ή υπηρεσίας, κουράζεσαι εν μέρη αλλά ανταμοίβεσαι, στο πόκερ από την άλλη δίνεις ΑΠΕΙΡΟ κουραστικό χρόνο αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα ανταμειφτείς, τα λεφτά εκεί βγαίνουν από λεφτά και όχι από χρόνο αλλά ο χρόνος είναι απαραίτητος, δε δημιουργείτε καμία αξία που σου μένει. Για εμένα κάτι που βγάζει εισόδημα μόνο από χρήμα αλλά απαιτεί επιπρόσθετα και πολύ χρόνο είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός. Δεν φαντάζεσαι πόσο ωραία νιώθω τώρα στην επιχείρηση μου που ξέρω ότι όσο δουλέψω τόσο αξία θα πάρω πίσω. Δεν θα πρέπει να νικήσω τη διακύμανση για να φτάσω εκεί που θέλω και αν φτάσω... Επίσης να τονίσω ότι στο πόκερ βγάζεις λεφτά από τη δυστυχία κάποιου άλλου ενώ σε άλλες επιχειρήσεις μπορείς να κάνεις πολλούς ευτυχισμένους κάτι που θα κάνει και εσένα ευτυχισμένο και πιο αναγνωρίσιμο στη κοινωνία. Για εμένα μετράει αυτό, νιώθω ωραία όταν κάποιος έρχεται και μου λέει πόσο του άρεσε αυτό που του πούλησα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν επιχειρηματία. Σου δίνει δύναμη. Ερώτηση..μιας και σε βλέπω ενημερωμένο...με botακια παίζει τίποτα..δεν ξέρω τίποτα από poker αλλά έτσι όπως το περιγράφεις για machine learning το κόβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, masteripper είπε Ερώτηση..μιας και σε βλέπω ενημερωμένο...με botακια παίζει τίποτα..δεν ξέρω τίποτα από poker αλλά έτσι όπως το περιγράφεις για machine learning το κόβω Ναι, είναι εφικτό να φτιάξεις ένα game theoretic optimum (GTO) bot που θα παίζει τη τέλεια στρατηγική και δεν θα χάνει ποτέ παρά μόνο θα είναι break even με κάποιον που παίζει την ίδια ακριβώς στρατηγική. Αυτό είναι εφικτό μόνο σε head ups και κάποιοι το κάνανε και πλούτισαν μέχρι που τους έπιασε η εταιρία και έκλεισε το λογαριασμό τους και αυτοί χάσανε τα λεφτά τους. Τα bots απαγορεύονται και στο pokerstars που έπαιζα εγώ έχει πολύ υψηλή ασφάλεια, δε ξέρω σε άλλα rooms τι γίνεται, μόνο εκεί έπαιζα. Σε multiplayer mode 3+ υπάρχει GTO αλλά είναι εφικτό να χάσει από συνεργασία δύο άλλων παικτών (collusion) κάτι που γίνεται συχνά από ατύχημα, οπότε αυτό σε εξασφαλίζει μόνο σε 1vs1. Επίσης είναι πολύ δύσκολο να το προσεγγίσεις σε παιχνίδι με 3+ παίκτες. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι κυρίως trial and error, βάζουν botakia να παίζουν εκατομμύρια χέρια, επίσης υπάρχουν τα solvers που έχουν ακριβώς αυτό το σκοπό, να σου δείξουν πιο είναι το τάδε gto play για το εκάστοτε σημείο. Γενικά δεν είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα των bots σε multiplayer αλλά όλο και κάτι ίσως βγαίνει, σίγουρα υπάρχουν αλλά δε ξέρω πόσο κερδοφόρα είναι. Είναι χρήσιμο το GTO και η ισορροπία σε multiplayer άμα παίζεις με άλλους που κάνουν το ίδιο γιατί δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς αλλιώς αλλά άμα παίζεις με μη συνεργάσιμους και ανισόρροπους παίκτες (exploititive) μπορείς να πάρεις πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα αναλύοντας τα στατιστικά τους (συνήθως του μέσου παίκτη του επίπεδου σου) και κάνοντας μια στρατηγική που να τους νικάει, η οποία μπορεί να απέχει πολύ από το GTO. Maximum exploititive ονομάζεται, το πιο ισορροπημένο play μπορεί να είναι ένα χαμένο play σε παιχνίδι με 2+ μη συνεργάσιμους. Σκοπός είναι αυτός σε multiplayer, να παίζεις με τέτοιους ανισόρροπους παίκτες με τη καλύτερη δυνατή counter-strategy. Τέτοιοι υπάρχουν και σε 1vs1 και μάλιστα μπορείς να τους εκμεταλευτείς πολύ καλύτερα από ότι σε μεγαλύτερο παιχνίδι γιατί παίζεις μόνος μαζί τους και όλη τη πίτα τη παίρνεις εσύ, ωστόσο οκ σε 1vs1 δεν έχεις λόγο να μη πας μόνιμα για την ισορροπία, θα νικήσεις σίγουρα αλλά πιο αργά. Τα βιβλία ή ότι άλλο σου δίνουν μία έτοιμη στρατηγική για να νικήσεις τον μέσο παίκτη του επιπέδου σου, οι στρατηγικές τους έχουν σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους με μη ισορροπημένες στρατηγικές και όχι το GTO (ισορροπία). Ουσιαστικά σε γλιτώνουν από το κόπο να κάτσεις εσύ ο ίδιος να αναλύσεις τους αντιπάλους σου κάτι που θα ήταν πολύ καλύτερο γιατί θα ήταν πιο ακριβές αλλά οκ όταν ξεκινάς δεν είναι κακό να χτίσεις μία βάση με τέτοιες στρατηγικές. Όπως και να έχει δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς και να κάθεσαι με όπιον ναναι στο τραπέζι επειδή νικάς τον μέσο παίκτη, πρέπει να ψάχνεις για ακόμη καλύτερους πελάτες. Στο πόκερ πέρα από bots, έχουν υπάρξει και λογισμικά μνήμης που κάνανε τρελή διαφορά. Ας πούμε ένας είχε ένα λογισμικό που σε κάθε σημείο του παιχνιδιού του έλεγε πια είναι η καλύτερη κίνηση. Πάλι σε 1vs1 έγινε αυτό. Κυρίως εκεί δουλεύουν αυτά. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Στο πόκερ πέρα από bots, έχουν υπάρξει και λογισμικά μνήμης που κάνανε τρελή διαφορά. Ας πούμε ένας είχε ένα λογισμικό που σε κάθε σημείο του παιχνιδιού του έλεγε πια είναι η καλύτερη κίνηση. Πάλι σε 1vs1 έγινε αυτό. Κυρίως εκεί δουλεύουν αυτά. Ειδικά αυτό κατα πόσο είναι "επιλήψιμο"...δηλαδή καταρχήν πως σε "πιάνουν"...δεν λέω ότι θα πάω για ύπνο και θα αφήσω το botακι να "αλωνίζει" ...αλλά έχω μια κονσόλα και ελέγχω N αριθμό από Botακια...φαντάζομαι ο έλεγχος γίνεται απο κάποιον που σου μιλάει και επειδή δεν παίρνει "ανθρώπινες" απαντήσεις αμέσως βγάζει alert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, masteripper είπε Ειδικά αυτό κατα πόσο είναι "επιλήψιμο"...δηλαδή καταρχήν πως σε "πιάνουν"...δεν λέω ότι θα πάω για ύπνο και θα αφήσω το botακι να "αλωνίζει" ...αλλά έχω μια κονσόλα και ελέγχω N αριθμό από Botακια...φαντάζομαι ο έλεγχος γίνεται απο κάποιον που σου μιλάει και επειδή δεν παίρνει "ανθρώπινες" απαντήσεις αμέσως βγάζει alert. Δε ξέρω πολλά από cyber security οπότε δεν έχω ιδέα, δεν αποκλείεται να μπορούν να σε πιάσουν ακόμη και αν παρατηρήσουν σοβαρές αλλαγές στο παιχνίδι σου και ξαφνικά κέρδη σε επίπεδο πολύ ανώτερο από αυτό που ήσουν. Σίγουρα ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει το ρόλο του. Ξέρω πάντως ότι σε πιο μικρά rooms κάνουν party τα bots. Γενικά δε θεωρώ ασφαλή αυτή την επένδυση για αυτό ποτέ δε πόνταρα σε κάτι τέτοιο παρόλο που ήταν εφικτή αυτή η λύση σε ότι έχω κάνει έως τώρα. Μόνο στο hearthstone είχα βάλει bot να μου φαρμάρει το gold της μέρας εκεί όμως ήταν ultra-safe. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στις 12/10/2019 στις 12:50 ΠΜ, aizensama24 είπε Δε ξέρω πολλά από cyber security οπότε δεν έχω ιδέα, δεν αποκλείεται να μπορούν να σε πιάσουν ακόμη και αν παρατηρήσουν σοβαρές αλλαγές στο παιχνίδι σου και ξαφνικά κέρδη σε επίπεδο πολύ ανώτερο από αυτό που ήσουν. Σίγουρα ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει το ρόλο του. Ξέρω πάντως ότι σε πιο μικρά rooms κάνουν party τα bots. Γενικά δε θεωρώ ασφαλή αυτή την επένδυση για αυτό ποτέ δε πόνταρα σε κάτι τέτοιο παρόλο που ήταν εφικτή αυτή η λύση σε ότι έχω κάνει έως τώρα. Μόνο στο hearthstone είχα βάλει bot να μου φαρμάρει το gold της μέρας εκεί όμως ήταν ultra-safe. στο hearthstone ακομα μπορεις να φαρμαρεις με bot? δεν κινδυνεύεις με ban απο τη blizzard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, alan2 είπε στο hearthstone ακομα μπορεις να φαρμαρεις με bot? δεν κινδυνεύεις με ban απο τη blizzard? Δεν ξέρω αν μπορείς ακόμη να το κάνεις, τελευταία φορά το έκανα το 2015-2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetsu0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 απο το poker πηγατε στο hearthstone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει σοβαρος παιχτης που να χανει απο μποτ μονο αρχαριοι. Σε αντιδιαστολη, δεν νομιζω να μπορεις να κερδισεις απο αυτα σε μακρυ χρονικο διαστημα, οχι εφημερες νικες. Μονο ενας αχρηστος θα δεχοταν να τον εκπροσωπησει ενα ρομποτακι και να παιξει τα χρηματα του αντι για αυτον. Εκτος αν μιλαμε για buy ins 10-20€ baby stakes που τοτε ειναι πιο πολυ fun game. Μιλαω κυριως για middle/low stakes. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα