AristidisZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Το Skoda πάντως κάνα 20αρικο γεμάτο θα πηγαίνει και αυτό, με τα 115 άλογα και όχι βασική έκδοση Αν θες να μείνεις αυστηρά στα 18 μάλλον πας σε Κορεάτη
minus_gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Συμφωνώ 100% με τα κριτήρια αποκλεισμού που έχεις βάλει. Επιλογές υπάρχουν αλλά προς τα που θα πάς είναι και θέμα δικό σου και δεν εννοώ το οικονομικό.Δίνεις προτεραιότητα στους χώρους? δίνεις στην ποιόητητα κύλισης? δίνεις στη μεταπώληση κτλ. Οι "σχολές" είναι λίγο πολύ γνωστές. Το λέω γιατί βλέπεις αμάξια -και καλά κάνεις- αλλά από fiat 500 εώς Jimny . Μην τους κάνεις την χάρη γιατί θα μπλέξεις. Κατέληξε σε 3 max και ψάχνε. Ενα από αυτά που ανέφερες πχ έχει ειπωθεί σε αρκετά forum οτι καίει >10lt/100. Δεν λέω ποιό γιατί κάποιος θα το πάρει πατριωτικά και δεν έχω όρεξη. Εγώ θα ρώταγα πάντως αν είσαι σίγουρος οτι θές SUV. 1
imr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, minus_gr είπε Συμφωνώ 100% με τα κριτήρια αποκλεισμού που έχεις βάλει. Επιλογές υπάρχουν αλλά προς τα που θα πάς είναι και θέμα δικό σου και δεν εννοώ το οικονομικό.Δίνεις προτεραιότητα στους χώρους? δίνεις στην ποιόητητα κύλισης? δίνεις στη μεταπώληση κτλ. Οι "σχολές" είναι λίγο πολύ γνωστές. Το λέω γιατί βλέπεις αμάξια -και καλά κάνεις- αλλά από fiat 500 εώς Jimny . Μην τους κάνεις την χάρη γιατί θα μπλέξεις. Κατέληξε σε 3 max και ψάχνε. Ενα από αυτά που ανέφερες πχ έχει ειπωθεί σε αρκετά forum οτι καίει >10lt/100. Δεν λέω ποιό γιατί κάποιος θα το πάρει πατριωτικά και δεν έχω όρεξη. Εγώ θα ρώταγα πάντως αν είσαι σίγουρος οτι θές SUV Ποιο απολα μπορει να καει 10λιτρα!? Μιλαμε κατα βαση για τρικυλυνδρα, πες μου για να το αποκλεισω κατευθειαν Για suv ειμαι σιγουρος 10 χρονια με το scirocco εκατσα χαμηλα. Ισχυει οτι ειναι παρα πολλα τα αυτοκινητα, για αρχη κοιταω τα πιο μεγαλα μικρα (εχω αποκλεισει και το ignis παρα το οτι μαρεσει αρκετα γιατι δεν χωραω,jimny επισης κορυφη αλλα 2 πορτες) Επισης δεν ψηνομαι για κορεατικα λογω μεταπωλησης αλλα θα τα δω πριν αποκλεισω
StormGr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, imr είπε Ποιο απολα μπορει να καει 10λιτρα!? Μιλαμε κατα βαση για τρικυλυνδρα, πες μου για να το αποκλεισω κατευθειαν Για suv ειμαι σιγουρος 10 χρονια με το scirocco εκατσα χαμηλα. Ισχυει οτι ειναι παρα πολλα τα αυτοκινητα, για αρχη κοιταω τα πιο μεγαλα μικρα (εχω αποκλεισει και το ignis παρα το οτι μαρεσει αρκετα γιατι δεν χωραω,jimny επισης κορυφη αλλα 2 πορτες) Επισης δεν ψηνομαι για κορεατικα λογω μεταπωλησης αλλα θα τα δω πριν αποκλεισω Όντως και εγώ θα ήθελα να μάθω ποιο από αυτα τα μικρά καίει 10 λίτρα. Τα Κορεάτικα δίνουν 5 και 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Επίσης στα 18κ είναι αρκετά πιο φορτωμένα από τα αντίστοιχα άλλων εταιριών. Εγώ πάντως γλυκοκοιταω το Stonic τώρα τελευταία. Πολύ όμορφο στα μάτια μου τουλάχιστον. 1
lionheart75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Crossland X 1.2 turbo 130hp. Σε αυτό κατέληξα πριν 1,5 μήνα περίπου. Στην κατηγορία αυτή ~20k ήταν μακράν το καλύτερο από ποιότητα υλικών στο εσωτερικό ενώ αν και είναι αρκετά compact οι χώροι είναι παραπάνω από αρκετοί για μια 4μελή οικογένεια. Και προέρχομαι από μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητο. Ο κινητήρας δε, είναι ο επιτυχημένος psa που κινεί το 2008 και c3 aircross. Το T-cross προσωπικά έφαγε το γρηγορότερο άκυρο, από όλα όσα επισκέφτηκα. Τέτοια σκληρά πλαστικά είχα να συναντήσω από το punto 1998 που είχα, 3 αυτοκίνητα πίσω... Τα φρου-φρου, τα αρώματα και οι χρωματιστές πινελιές δεν φέρνουν την άνοιξη. Το αν έχει μεταπωλητική αξία στην Ελλάδα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Στην ανισόρροπη Ελλάδα που το volvo ας πούμε το παντρεύεσαι. Προερχόμενος από συμβίωση με ΚΙΑ, 11 απροβλημάτιστα χρόνια, πήγαινα συνειδητά σε Κορεάτικο, κάποιο εκ των kona ή stonic, όμως με κέρδισε το opel. 4
jgeorgiou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Προσωπικά είμαι της άποψης ότι φτιάχνεις sort-list ψάχοντας χαρακτηριστικά και απόψεις ΑΛΛΑ την τελευταία 3αδα που έχεις επιλέξει ως πολύ καλή πας και κάνεις test-drive και αφήνεις την καρδιά-ένστικτο να επιλέξει. 1
xrist0s4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Στις 12/10/2019 στις 3:29 ΜΜ, Backpacker είπε Το καινούργιο Jimny είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις πιστεύω. Καταπληκτικό αμάξι το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν έβγαινε 4πορτο θα είχε ακόμα περισσότερες πωλήσεις.. Μ αρέσει κ εμένα αλλά με χαλάει αυτό. 1
Backpacker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To Kamiq όντως το είδα στο Βερολινο πριν λιγες βδομάδες και για τα λεφτά του ειναι απίστευτο. Με διαφορά το καλύτερο εσωτερικό απ'όλα ποιοτικά. Πολύ μεγάλοι χώροι μέσα επίσης. Ωραία εμφάνιση έξω. Καταπληκτικά αποτελέσματα στα κρας τεστ. Στα 18.600 με τα 116 άλογα είναι καταπληκτικό πιστεύω. Με φθηνά τέλη κυκλοφορίας. Θα παίξει μόνο του σε αυτή την κατηγορία. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Backpacker
imr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 19 ώρες πριν, jonn72 είπε Τελικά σε ποιο κατέληξες?? Aκόμα δεν εχω καταληξει κάπου, το έχω αναβάλει μέχρι να πουλήσω το τωρινό μου αυτοκίνητο. Λογικα προς το καλοκαιρι θα παει η αγορα. Γενικα απο οτι εχω δει προτιμω το kamiq αλλα σκεφτομαι και την λυση μεταχειρισμενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα