Προς το περιεχόμενο

XIAOMI MI 9 LITE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το xiaomi mi 9 Lite όπως γνωρίζουμε όλοι βγήκε στις 16 Σεπτεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα το αγόρασα  από κατάστημα του Σκρουτζ σε μία θα λέγαμε προνομιακή τιμή όμως όπως ανακάλυψα αργότερα μέσα στην ίδια μέρα δεν ήταν η global έκδοση που είχα παραγγείλει (το περίεργο σ'αυτή την υπόθεση ήταν  η σύνδεση στο google mail που έγραφε mi cc9) και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα. Πώς αναγνωρίζω αν το κινητό φοράει επισημη global έκδοση και επειδή είμαι αρχάριος σε θέμα κινητά Xiaomi, τι διαφορά έχει η global έκδοση από την Stable global, είναι ίδιες; Επίσης αν έχετε γνώση του θέματος θα ήθελα να μου γράψετε ποια θεωρείται φυσιολογική τιμή για μία global official έκδοση.

Αυτά τα λίγα 

Δημοσ.

ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο , αν δεν κάνω λάθος το mi9 lite είναι μόνο global σε  china έχει βγει σαν mi cc9. το κουτί του πάνω τι γράφει;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο , αν δεν κάνω λάθος το mi9 lite είναι μόνο global σε  china έχει βγει σαν mi cc9. το κουτί του πάνω τι γράφει;;

Το κινητό επεστράφη την επόμενη ημέρα. Ναι ξέχασα να γράψω ότι το imei στο επίσημο site της xiaomi με ενημέρωνε ότι το κινητό είναι international version. Το κουτι του εγραφε mi 9 lite. Το θέμα είναι ότι Θέλω να το αγοράσω ξανά αλλά είναι ειμαι ήρεμος για την αγορά μου 

Επεξ/σία από chris2023
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, chris2023 είπε

Το κινητό επεστράφη την επόμενη ημέρα. Ναι ξέχασα να γράψω ότι το imei στο επίσημο site της xiaomi με ενημέρωνε ότι το κινητό είναι international version. Το κουτι του εγραφε mi 9 lite. Το θέμα είναι ότι Θέλω να το αγοράσω ξανά αλλά είναι ειμαι ήρεμος για την αγορά μου 

μη παρεις το ιδιο, παρε το Xiaomi Mi 9T, ανώτερο σε ολα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chris2023 είπε

το xiaomi mi 9 Lite όπως γνωρίζουμε όλοι βγήκε στις 16 Σεπτεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα το αγόρασα  από κατάστημα του Σκρουτζ σε μία θα λέγαμε προνομιακή τιμή όμως όπως ανακάλυψα αργότερα μέσα στην ίδια μέρα δεν ήταν η global έκδοση που είχα παραγγείλει (το περίεργο σ'αυτή την υπόθεση ήταν  η σύνδεση στο google mail που έγραφε mi cc9) και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα. Πώς αναγνωρίζω αν το κινητό φοράει επισημη global έκδοση και επειδή είμαι αρχάριος σε θέμα κινητά Xiaomi, τι διαφορά έχει η global έκδοση από την Stable global, είναι ίδιες; Επίσης αν έχετε γνώση του θέματος θα ήθελα να μου γράψετε ποια θεωρείται φυσιολογική τιμή για μία global official έκδοση.

Αυτά τα λίγα 

Προτού το πάρεις πάρε τηλέφωνο το κατάστημα και ρώτα τον κωδικό του μοντέλου που είναι στο πίσω μέρος του κουτιού.

Επίσης το Global Version θα αναγράφεται στο κουτί (συνήθως στο πλάι).

Ο κωδικός του μοντέλου είναι ο M1904F3BG

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chios είπε

Το πρόβλημα ποιο ήταν και το έδωσες πίσω δεν έχω καταλάβει; 

Φοβήθηκα ότι είναι unofficial Rom και δεν θέλησα να έχω προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Προτού το πάρεις πάρε τηλέφωνο το κατάστημα και ρώτα τον κωδικό του μοντέλου που είναι στο πίσω μέρος του κουτιού.

Επίσης το Global Version θα αναγράφεται στο κουτί (συνήθως στο πλάι).

Ο κωδικός του μοντέλου είναι ο M1904F3BG

Μια τέτοια βοήθεια ήθελα κάτι τέτοιο είχα κατά νου. Σ'ευχαριστώ πολύ!!

5 ώρες πριν, GordaTurta είπε

μη παρεις το ιδιο, παρε το Xiaomi Mi 9T, ανώτερο σε ολα

Όντως είναι εκπληκτικό αλλά έχω διαβάσει σε ξενα φόρουμ για την αναδυόμενη κάμερα και ότι μπορεί να βγάλει θεματάκια 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/10/2019 στις 9:03 ΜΜ, chris2023 είπε

Φοβήθηκα ότι είναι unofficial Rom και δεν θέλησα να έχω προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

Μια τέτοια βοήθεια ήθελα κάτι τέτοιο είχα κατά νου. Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Όντως είναι εκπληκτικό αλλά έχω διαβάσει σε ξενα φόρουμ για την αναδυόμενη κάμερα και ότι μπορεί να βγάλει θεματάκια 

η αναδυόμενη camera θα βγάλει σίγουρα θεματάκια  και όχι μόνο.

άραγε τι ρεύμα τραβάει σε κάθε ανάδυση και στη κατάδυση που ακολουθεί ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...