Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν υπαρχουν υψηλες και μεσαιες επιδοσεις, υπαρχουν κατηγοριες ελαστικων και μαρκες

Εγω σου λεω τις καλυτερες επιδοσεις τις εχει το sport cup και το r888, θα τα βαλεις στο αυτοκινητο σου?

UHP

Ultra high performance

Αν δεν υπάρχουν υψηλών επιδόσεων ελαστικά τότε προς τι η αναγραφή.

UHP?

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pkdaras είπε

UHP

Ultra high performance

Αν δεν υπάρχουν υψηλών επιδόσεων ελαστικά τότε προς τι η αναγραφή.

UHP?

Και εγω σου λεω οτι τα r888 ειναι ακομα καλυτερα

Θα τα εβαζες στο αυτοκινητο σου?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Και εγω σου λεω οτι τα r888 ειναι ακομα καλυτερα

Θα τα εβαζες στο αυτοκινητο σου?

Όχι θα έβαζα το Eagle F1 SuperSport RS!!!

Μιλάμε για ελαστικά δρόμου όχι πίστας.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.

Michelin pilot sport 4

κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pkdaras είπε

Συμφωνώ απόλυτα.

Η διαφορά στη τιμή μεταξύ υψηλών επιδόσεων και μεσαίων επιδόσεων είναι από 30 έως 100 ευρώ ανά τετράδα.

Και αυτό κάθε 3 με 5 χρόνια.

Ζημιά δηλαδή στη τσέπη μας 30 ευρώ το χρόνο!!!

Τα touring δεν είναι "μεσαίων επιδόσεων".
Είναι καλύτερα σε θέμα άνεσης και κατανάλωσης και χειρότερα στο κράτημα (από τα performance-όχι γενικά σαν τα eco)!
Τα performance είναι το ανάποδο!

Άρα δεν συζητάμε να πάρεις touring γιατί είναι πιο φθηνά (στην διάσταση που συζητάμε μιλάμε για απειροελάχιστες διαφορές στις περισσότερες μάρκες) αλλά γιατί τα επιλέγεις για τα θετικά τους στοιχεία έναντι των performance που μπορεί να μην δεις διαφορές αν δεν πιέζεις το αμάξι.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Τα touring δεν είναι "μεσαίων επιδόσεων".
Είναι καλύτερα σε θέμα άνεσης και κατανάλωσης και χειρότερα στο κράτημα!
Τα performance είναι το ανάποδο!

Άρα δεν συζητάμε να πάρεις touring γιατί είναι πιο φθηνά (στην διάσταση που συζητάμε μιλάμε για απειροελάχιστες διαφορές στις περισσότερες μάρκες) αλλά γιατί τα επιλέγεις για τα θετικά τους στοιχεία έναντι των performance που μπορεί να μην δεις διαφορές αν δεν πιέζεις το αμάξι.

Ναι φίλε μου έτσι είναι έχεις απόλυτο δίκιο.

Το ίδιο λέμε με άλλα λόγια!

Η επιλογή είναι δική μας εμείς αποφασίζουμε τελικά σύμφωνα με το στυλ οδήγησης.

Το θέμα είναι να καταλήξουμε σε 5 - 10 ελαστικά που όλοι θεωρούμε ότι είναι πολύ καλά!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pkdaras είπε

Όχι θα έβαζα το Eagle F1 SuperSport RS!!!

Μιλάμε για ελαστικά δρόμου όχι πίστας.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.

Michelin pilot sport 4

κλπ

Νομιμα ελαστικα δρομου ειναι αυτα που σου ειπα.

Το οτι ενα ελαστικο γραφει sport δεν παει να πει οτι κανει για ολους

Η continental προσφατα ακυρωσε την sportcontact σειρα ενσωματονοντας τη στη premium contact καθως δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες (και το οποιο ειναι απο τα καλυτερα ελαστικα που κυκλοφορουν, πολυ καλυτερο απο οσα ανεφερες) και ας μην εχει sport στον τιτλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, imr είπε

Η continental προσφατα ακυρωσε την sportcontact σειρα ενσωματονοντας τη στη premium contact καθως δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες (και το οποιο ειναι απο τα καλυτερα ελαστικα που κυκλοφορουν, πολυ καλυτερο απο οσα ανεφερες) και ας μην εχει sport στον τιτλο

Δεν την ακύρωσε...απλά δεν βγάζει σε 17"(και κάτω).

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν την ακύρωσε...απλά δεν βγάζει σε 17"(και κάτω).

agnoste 13 συμφωνείς ότι το continental είναι το καλύτερο από όλα?

Γιατί όλα τα τέστ δείχνουν πρώτα Michelin και Goodyear.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Continental δεν είναι καλό αντίθετα είναι εξίσου καλό!

Τι λες?

1 ώρα πριν, imr είπε

Κοίτα το θέμα είναι όσοι βλέπουν τα ποστ να ενημερώνονται για το τι σημαίνει ελαστικά.

Και μιλάμε για ελαστικά που θα σε σώσουν σε μια δύσκολη στιγμή.

Όπως ανέφερε και ο φίλος με τα Michelin pilot sport.

Δεν διαφωνούμε σε κάτι, αντίθετα προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε πια είναι τα καλύτερα ελαστικά για τα οχήματα μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, pkdaras είπε

agnoste 13 συμφωνείς ότι το continental είναι το καλύτερο από όλα?

Για τα conti έχω ακούσει απόψεις που τα εκθειάζουν και απόψεις που τα θάβουν οπότε όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω άποψη (δεν έχω τολμήσει να τα δοκιμάσω και όλας)...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Αν κάνεις στροφιλίκια ή έχεις ανησυχίες οτι το όχημα σου φεύγει εύκολα (μιας και είναι και πισωκίνητο) βάλε PS4/s ή κάτι αντίστοιχο. Αν πας χαλαρά και που και που το πατάς σε ανοιχτό δρόμο και με primacy4 ή κάποιο άλλο από τα παραπάνω touring που αναφέραμε πιστεύω είσαι OK.

Αν τα 180 άλογα δεν τα βγάζεις στην άσφαλτο, θα μείνεις ικανοποιημένος και από ένα καλό touring πιστεύω. Αν τώρα σε "τσιγκλάνε" να το πατήσεις πήγαινε σε performance...έχεις κάθε λόγο να το δικαιολογήσεις κατ' εμέ.

ποια εννοεις performance?τα V?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vasilllis είπε

ποια εννοεις performance?τα V?

Όχι φίλε μου καμία σχέση!

Τ V W κλπ είναι δείκτες ταχύτητας.

Μέχρι πόσα χιλιόμετρα αντέχει το ελαστικό να μην καταστραφεί.

Performance εννοεί υψηλών επιδόσεων ελαστικά. Με προορισμό τις επιδόσεις.

Touring ελαστικά με προορισμό την άνεση.

55 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Για τα conti έχω ακούσει απόψεις που τα εκθειάζουν και απόψεις που τα θάβουν οπότε όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω άποψη (δεν έχω τολμήσει να τα δοκιμάσω και όλας)...

Επειδή όλοι καταλήγουν σε Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, και Michelin pilot sport 4.

Τι λες να βάλω τα Pirelli pzero!  Έτσι για αλλαγή! Μου αρέσει και το πέλμα.

Μόνο και μόνο να έχουμε άποψη και για Pirelli?

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/10/2019 στις 1:16 ΜΜ, Xlapatsas13 είπε

Καλησπερα.

Ετοιμάζομαι σιγα σιγα για αλλαγη ελαστικων στο αμαξι μου. Εχω μια Giulietta 1.6 Diesel 105HP. Μπορείται να μου προτείνετε τι ελαστικα να βαλω?

Με μικρη ερευνα κατεληξα στα Michelin Pilot Sport 4 απλα θα ηθελα και καμια γνωμη παραπανω. Ο οδηγηση μου ειναι νορμαλ. 30% Πολη, 70% εκτος. 15οοοχλμ το χρόνο περιπου κανω.Η οδηγηση μου δεν ειναι ιδιαιτερα επιθετικη. Το ανοιγω καμια φορα στην εγνατια αλλα μεχρι εκει.

σε ίδιο αυτοκίνητο έχω εδω και ένα χρόνο Bridgestone Turanza t005. Απόλυτα ευχαριστημένος με κανονική οδήγηση και έχω μια πολύ καλή αίσθηση στο βρεγμένο....

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tempo είπε

σε ίδιο αυτοκίνητο έχω εδω και ένα χρόνο Bridgestone Turanza t005. Απόλυτα ευχαριστημένος με κανονική οδήγηση και έχω μια πολύ καλή αίσθηση στο βρεγμένο....

Φίλε μου το T005 είναι πολύ καλό ελαστικό!

Φτιάξε ένα καλό σχόλιο και ανάρτησε το στο https://tiresrev.com/2019/11/20/bridgestone-turanza-t005/

Να βοηθήσουμε και άλλους να πάρουν τη σωστή απόφαση!!!!

Δημοσ.

Νομιζω   πως   αυτη   η  διασταση   ελαστικων   ειναι   υπερβολικη    για   το  συγκεκριμενο   μοντελο   με   105ΗΡ.

Την   ιδια   ακριβως  διασταση   φοραει   η  Alfa Romeo Giulietta 1750 QV 235 PS.

Οπως   καταλαβαινετε     αυτο   το  ελαστικο   δεν  προκειται   να   φτασει   ποτε   θερμοκρασια   πληρους   αποδοσης 

οποτε   οπως   ειπωθηκε   εκτος   απο   αχρηστο   μπορει   να   ειναι   και   επικινδυνο.

Ειδικα   στο  θεμα   υδρολισθηση.

Προσωπικα   εχω   καταληξει   στα   FALKEN   καθοτι   εχουν   συνηθως   την καλυτερη   αποδοση

σε   βρεγμενο   και  στεγνο.

Ισως   τα   CONTINENTAL   να   ειναι  λιγο   ακριβοτερα   και  καλυτερα  αλλα   τραβανε   ζορια   τα   υπερευαισθητα   πλαινα

τους  με  τα  ελληνικα   δεδομενα.

• Like 1
Δημοσ.

Με εμπειρία στις σειρές pilot sport και primacy θα επέλεγα τα primacy. Σε αυτοκίνητο με 170 ps τα έχω και πίστεψέ με ίδια κρατήματα έχουν εκτός και αν τα πιέσεις που ξέχασε το με 100 άλογα δεν μπορείς να πας σπινιαριστος στις στροφές για να θες το κάτι παραπάνω . Primacy hp για μένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ  και ακόμα καλύτερο το eagle F1 asymmetric 5 με ίδια άνεση .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...