infini Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Έκανα ghost έναν δίσκο που είχε Windows XP σε έναν άλλο, και όταν δοκίμασα να κάνω Boot με τον καινούριο, σταματά να φορτώνει λίγο πριν μπει στο desktop των XP. Καμιά βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πριν 2 μέρες (χωρίς να έχω βρει ακόμα κάποια λύση), ενώ υπάρχει άλλο ένα χθεσινό topic με το ίδιο πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχω κάνει αρκετές φορές αυτή τη διαδικασία, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτή τη φορά είχα ένα δίσκο με 2 partitions FAT32, τα οποία κλωνοποίησα με το Ghost 2003 σε ένα μεγαλύτερο δίσκο με 2 partitions FAT32 επίσης (είμαι σίγουρος ότι τον είχα διαμορφώσει σωστά με το fdisk μέσα από ms-dos). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J.R Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 mipos stamataei ekei stin Mple othoni ton Windows pou leei Welcome??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J.R Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 pata alt+ctrl+del mia fora. Opos kanoun sta Win NT server. Etsi mou ekane kai emena ena mixanima kai molis patousa alt+ctrl+del anoige. Dokimase kai pes mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Σε Safe mode μπαίνει? Αν ναι πήγαινε στο Event Viewer και δες τα σχετικά με το προηγούμενο boot που κόλλησε. Αν λέει Windows Activation ή κάτι παρόμοιο δες παρακάτω. Το Volume ID του σκληρού που έβαλες είναι διαφορετικό από του προηγούμενου. Αν έχεις ακόμα τον προηγούμενο βάλτον σε ένα σύστημα που παίζει και κάνε dir c: Μετά ψάχνεις για το volume id changer στην sysinternals.com Μη με ρωτήσεις γιατί... Απλώς συμβαίνει καμιά φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Αυτή τη στιγμή είμαι με τον παλιό δίσκο γιατί από τον καινούριο δεν μπορεί να κάνει boot. Θα τα δοκιμάσω αύριο αυτά που λέτε (γιατί τώρα είμαι στη μέση ενός μεγάλου download και δε θέλω να το διακόψω) και θα σας πω τι έγινε. Ελπίζω να λυθεί και το πρόβλημα του infini με αυτό τον τόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Για το ίδιο θέμα έχω γράψει και σε άλλο forum http://episteme.arstechnica.com/eve/ubb.x?a=tpc&s=50009562&f=12009443&m=639005933631 Ίσως αυτό που προτείνει αυτός που μου απάντησε να λύνει το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν έχω τον προηγούμενο δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J.R Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 dim_b mipos exoume neotera apo to provlima??? :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Βρήκα 2 links που ίσως βοηθήσουν http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=249321 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;223188 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μάλλον δε γίνεται τίποτε. Με το Alt+Ctrl+Del δεν αντιδρά ο υπολογιστής και σε safe mode δεν μπαίνει γιατί κολλάει πάλι στο ίδιο σημείο. Τα volume IDs των δύο δίσκων είναι ακριβώς τα ίδια και στα δύο partitions. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνω μιά καινούρια εγκατάσταση των windows. Σίγουρα δε θα του κάνει κακό αφού θα ξεφορτώσει το PC από πολύ σαβούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Καμμιά φορά το Ghost δεν δουλεύει όπως πρέπει... Παρόλο που η αντιγραφή ολοκληρώνεται χωρίς πρόβλημα μετά ο νέος δίσκος δεν παίζει. Δοκίμασε να κάνεις μία ακόμα φορά την αντιγραφή και μπορεί να λυθεί το πρόβλημα έτσι. Δεν χάνεις και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει 3 φορές. Θα δοκιμάσω άλλη μία και τέλος. Αν είναι να μου φάει περισσότερο χρόνο η κλωνοποίηση απ'ότι μιά καινούρια εγκατάσταση, δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δεν είναι πρόβλημα του Ghost. Νομίζω σχετίζεται με τις αντιστοιχίες των drive letters στα XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Αυτό παίζει σίγουρα ρόλο, αλλά με τη δική μου περίπτωση δεν έχει σχέση γιατί η διαμόρφωση και κλωνοποίηση του δίσκου έγινε μέσα από dos και δεν αφήνω επάνω στον υπολογιστή τον παλιό δίσκο. Βέβαια, στην αρχή την πάτησα αφού είχα φτιάξει τα partitions με το Partition Magic μέσα από τα windows, με αποτέλεσμα μετά την κλωνοποίηση να μην ξεκινάνε καθόλου τα windows αφού προφανώς το boot partition δεν ήταν το C: Συγκεκριμένα, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν έβρισκε το κάποιο αρχείο που θα έπρεπε να βρίσκεται στο folder system32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.