LIGHT1NG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, l337 είπε "συγχαρητήρια" στο άμυαλο πατέρα σου. Θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα στη φυλακή. Όσο για σένα, θα πω καλά μυαλά, και πάρτο αλλιώς. Και εγώ οδηγώ από τα 9 μηχανάκι στα 11 αυτοκίνητο λόγο ότι τα αδέρφια ήταν μακριά και οι γονείς δεν οδηγούσαν και έπρεπε κάπως να λύνονται και κάποια θέματα όχι ότι είμαι και περήφανος που είχα από τα 11 αυτοκίνητο αλλά τότε έπρεπε και ειδικά όταν είχε γίνει και κατι έκτακτο γλύτωσα άτομο. 2
l337 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε Και εγώ οδηγώ από τα 9 μηχανάκι στα 11 αυτοκίνητο λόγο ότι τα αδέρφια ήταν μακριά και οι γονείς δεν οδηγούσαν και έπρεπε κάπως να λύνονται και κάποια θέματα όχι ότι είμαι και περήφανος που είχα από τα 11 αυτοκίνητο αλλά τότε έπρεπε και ειδικά όταν είχε γίνει και κατι έκτακτο γλύτωσα άτομο. Προτιμώ να μην το σχολιάσω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Συγνωμη TS δεν εχω συνηθισει να κρινω αλλα στα 18 σου χωρις εισοδημα θελεις αυτοκινητο ιδιαιτερο . Ασεχτα με την οδικη σου ικανοτητα δεν ειναι καθολου ευκολο γιατι και λογω ηλικιας θα το πας στα ακρα του. Την συντηριση του σε ευρω και το κοστος καυσιμων το ξερεις ? Εχει και ο 27χρονος γιος μου γρηγορο αυτοκινητο (AudiTT) αλλα οδηγει 8 χρονια και ξεκινησε απο δυο Ibiza και δεν ειναι και γκαζοφονιας. Γιατι δεν συμβιβαζεσαι για αρχη σε ενα απλο αμαξι και αργοτερα αν εχεις χρηματα να πα σε κατι πιο ειδικο ?
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, l337 είπε Προτιμώ να μην το σχολιάσω. Δεν με αφορά κιόλας έχω φτάσει στα 24 σχεδόν 25 κανένα ατύχημα ακόμα οπότε με 14 σχεδόν χρόνια εμπειρία στο τιμόνι μόνο τα παποουδια είναι να φοβάσαι που πάνε σε όλους τους δρόμους ανάποδα και δεν τους νοιάζει ο κοκ και τόσο
GiannhsLa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Συγνωμη TS δεν εχω συνηθισει να κρινω αλλα στα 18 σου χωρις εισοδημα θελεις αυτοκινητο ιδιαιτερο . Ασεχτα με την οδικη σου ικανοτητα δεν ειναι καθολου ευκολο γιατι και λογω ηλικιας θα το πας στα ακρα του. Την συντηριση του σε ευρω και το κοστος καυσιμων το ξερεις ? Εχει και ο 27χρονος γιος μου γρηγορο αυτοκινητο (AudiTT) αλλα οδηγει 8 χρονια και ξεκινησε απο δυο Ibiza και δεν ειναι και γκαζοφονιας. Γιατι δεν συμβιβαζεσαι για αρχη σε ενα απλο αμαξι και αργοτερα αν εχεις χρηματα να πα σε κατι πιο ειδικο ? Συμφωνω στα περισσοτερα, απλα αυτα τα αμαξια που ανεφερα μου κυνησαν το ενδιαφερων ειμαι διατεθιμενος να συμβιβαστω και με ενα απλο civic 13αρι απλα αφου θα μπορούσα να μάζεψω και τα χρηματα για κατι παραπανω σκεφτηκα γιατι να μην το κανω.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, markoliaz είπε εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζει ρολο η ηλικια? αν δειτε τα βιογραφικα των περισσοτερων οδηγων wrc, formula και τα σχετικα οδηγανε απο 6 ετων και στα 16 ηταν ειδη σουπερ οδηγοι τρεχαν ειδη σε πρωταθληματα..οποτε που παιζει ρολο η ηλικια? γιατι λετε στον πιτσιρικα οτι ειναι για φυλακη και τα σχετικα? Στον δημόσιο δρόμο;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, GiannhsLa είπε απλα αφου θα μπορούσα να μάζεψω και τα χρηματα για κατι παραπανω σκεφτηκα γιατι να μην το κανω.. Τα έξοδα αρχίζουν με την αγορά δεν σταματάνε. Καλά κάνεις και μπορεί να μαζέψεις 9-10.000 να πάρεις ένα S3. Δυστυχώς σε τέτοια χρήματα το αμάξι δεν θα ειναι τοπ όποτε θα σου βγάζει βλακιουλες, επίσης θα θες ασφάλεια, τέλη και βενζίνες. Ακόμα και τα αναλώσιμα σε τέτοια αυτοκίνητα και άλογα θα στοιχίσουν πολλαπλάσια από ένα απλό 1200αρι. Δες πχ ποσό έχει ένα ATE ζευγάρι τακακια για 340+ αεριζομενους τρυπητους δίσκους και ποσό γρήγορα τρώγονται.
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δεν τον απασχολούν αυτά, τόσες φορές το έχει πει. Τι του λέτε για συντήρηση και έξοδα; Και άχρηστο να το βγάλει σε καμιά στούκα το MX-5 θα πάει να πάρει το S2K.
GiannhsLa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, phanispal είπε Δεν τον απασχολούν αυτά, τόσες φορές το έχει πει. Τι του λέτε για συντήρηση και έξοδα; Και άχρηστο να το βγάλει σε καμιά στούκα το MX-5 θα πάει να πάρει το S2K. δεν ειναι ετσι φιλε..σορρυ κιολας Χρόνος υπάρχει ακόμη να παρω το οτιδήποτε και απο σ2κ που θελω τωρα μπορει την αλλη βδομαδα να παρω οπως ειπα ενα civic..αν υπολογισω τα εξοδα και δεν βγαίνω..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, markoliaz είπε εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζει ρολο η ηλικια? αν δειτε τα βιογραφικα των περισσοτερων οδηγων wrc, formula και τα σχετικα οδηγανε απο 6 ετων και στα 16 ηταν ειδη σουπερ οδηγοι τρεχαν ειδη σε πρωταθληματα..οποτε που παιζει ρολο η ηλικια? γιατι λετε στον πιτσιρικα οτι ειναι για φυλακη και τα σχετικα? Μηπως διοτι μαθανε σε διαφορετικες συνθηκες? Συγκρινεις το δρομο με τη πιστα και τον εκπαιδευτή με το "τσομπανη"?
kr0m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 18χρονος που δεν εχει εισοδημα για να συντηρει τον εαυτο του, θελει απλα....να "μετακινειται" στην αθηνα (aka να πηγαινει βολτες και να πουλαει μουρη - να σπαταλαει λεφτα που δεν του ανηκουν δηλαδη), αφου οδηγει απ'τα 16 σε χωριο με τις ευλογιες του πατερα του. και αντι να υπαρχει επιδοκιμασια στα σχολια, μαρεσει που μερικοι συμβουλευουν κιολας! 54 λεπτά πριν, markoliaz είπε εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζει ρολο η ηλικια? αν δειτε τα βιογραφικα των περισσοτερων οδηγων wrc, formula και τα σχετικα οδηγανε απο 6 ετων και στα 16 ηταν ειδη σουπερ οδηγοι τρεχαν ειδη σε πρωταθληματα..οποτε που παιζει ρολο η ηλικια? γιατι λετε στον πιτσιρικα οτι ειναι για φυλακη και τα σχετικα? μα καλα εχεις απολυτο δικιο! προφανως ο σολμπεργκ και ο σουμαχερ ας πουμε, προερχονται απο χωρες οπου υπαρχει ολοιδια οδηγικη συμπεριφορα και παιδεια με την ελλαδα ΠΡΟΦΑΝΩΣ!
jgeorgiou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, GiannhsLa είπε Καλησπέρα είμαι 18 ετών σπουδαστής σε ιεκ χωρίς κάποιο εισόδημα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορω να πάρω ένα αμάξι στο όνομα μου(συγκεκριμένα η ενα Miata 1600cc ή το S2000 2000cc). Αγόρασε το και πλήρωνε το ανάλογο τεκμήριο. Αφού έχεις τόσα χρήματα που δεν είναι δηλωμένα , πλήρωσε τεκμήριο. Αν στα χαρίζουν τα χρήματα οι δικοί σου ας το αγοράσουν αυτοί να πληρώνουν αυτοί το τεκμήριο. Μπράβο πάντως για 2 αυτοκίνητα των γονιών σου και 1 υποψήφιο καγκουρικο για εσένα με υψηλά έξοδα συντήρησης. Θα πρέπει να δηλώνει ο πατέρας σου πολλά στην εφορία οπότε δεν θα χρειαστεί να πληρώνει τεκμήριο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από jgeorgiou
GiannhsLa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Κλαιω με τις αυτες τις απαντησεις πραγματικα δηλαδη..απο την στιγμη που δεν εχετε την παραμικρη ιδεα για το τι κανω στην ζωη μου και λετε οτι σας κατεβει..απλα για να πειτε την εξυπναδα σας..
jimmy213 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, GiannhsLa είπε Κλαιω με τις αυτες τις απαντησεις πραγματικα δηλαδη..απο την στιγμη που δεν εχετε την παραμικρη ιδεα για το τι κανω στην ζωη μου και λετε οτι σας κατεβει..απλα για να πειτε την εξυπναδα σας.. Είπες ότι δεν έχεις εισόδημα. Τι άλλο έπρεπε να ξέρουν τα παιδιά για τη ζωή σου;
bromiaris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, GiannhsLa είπε Κλαιω με τις αυτες τις απαντησεις πραγματικα δηλαδη..απο την στιγμη που δεν εχετε την παραμικρη ιδεα για το τι κανω στην ζωη μου και λετε οτι σας κατεβει..απλα για να πειτε την εξυπναδα σας.. Μα εσύ είπες ότι ουσιαστικά τρως από τα έτοιμα των άλλων... τα παιδιά φταίνε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις