Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimos15 είπε μην παρεις s2000 για πρωτο αυτοκινητο Συμφωνω απολυτα !
piiii Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, GiannhsLa είπε Καλησπέρα είμαι 18 ετών σπουδαστής σε ιεκ χωρίς κάποιο εισόδημα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορω να πάρω ένα αμάξι στο όνομα μου(συγκεκριμένα η ενα Miata 1600cc ή το S2000 2000cc). Χωρίς να θέλω να σε ειρωνευτώ, μήπως να έπερνες ένα αυτοκίνητο που να είναι κοντά στις οδηγικές σου ικανότητες για αρχή και μετά να πας στα ποιό advanced; 1
GiannhsLa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικα δεν το περνουν στο ονομα τους γιατι εχουμε ειδη αλλα 2 αυτοκινητα και εγω den ειμαι μαζι τους ειμαι αθηνα και εκεινη ειναι ευβοια (οι γονεισ μου) Γιαυτο το θελω και ενα δικο μου αμαξι για να μετακινουμε στην αθηνα θα μου πειτε οχι σ2κ για πρωτο αμαξι και για λογους βενζινης και για οδηγησης δηλαδη για πρωτο αμαξι Για το λογο της βενζινης δεν με απασχολει και για τον λογο της οδηγησης οδγηγω οκταβια vrs 250πσ το οποιο οδηγω απο τα 16 μου (του πατερα μου) επισης δεν περνω ενα απο τα δυο αμαξια το γονιων μου επειδη τα χρησιμοποιουν. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από GiannhsLa
agnostos13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 38 λεπτά πριν, GiannhsLa είπε Βασικα δεν το περνουν στο ονομα τους γιατι εχουμε ειδη αλλα 2 αυτοκινητα και εγω den ειμαι μαζι τους ειμαι αθηνα και εκεινη ειναι ευβοια (οι γονεισ μου) Γιαυτο το θελω και ενα δικο μου αμαξι για να μετακινουμε στην αθηνα θα μου πειτε οχι σ2κ για πρωτο αμαξι και για λογους βενζινης και για οδηγησης δηλαδη για πρωτο αμαξι Για το λογο της βενζινης δεν με απασχολει και για τον λογο της οδηγησης οδγηγω οκταβια vrs 250πσ το οποιο οδηγω απο τα 16 μου (του πατερα μου) επισης δεν περνω ενα απο τα δυο αμαξια το γονιων μου επειδη τα χρησιμοποιουν. Το που είσαι εσύ δεν παίζει ρόλο. Εκτός αν δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν.
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, GiannhsLa είπε Βασικα δεν το περνουν στο ονομα τους γιατι εχουμε ειδη αλλα 2 αυτοκινητα και εγω den ειμαι μαζι τους ειμαι αθηνα και εκεινη ειναι ευβοια (οι γονεισ μου) Γιαυτο το θελω και ενα δικο μου αμαξι για να μετακινουμε στην αθηνα θα μου πειτε οχι σ2κ για πρωτο αμαξι και για λογους βενζινης και για οδηγησης δηλαδη για πρωτο αμαξι Για το λογο της βενζινης δεν με απασχολει και για τον λογο της οδηγησης οδγηγω οκταβια vrs 250πσ το οποιο οδηγω απο τα 16 μου (του πατερα μου) επισης δεν περνω ενα απο τα δυο αμαξια το γονιων μου επειδη τα χρησιμοποιουν. Συγνώμη αλλά πες στον πατέρα σου ότι είναι για φυλακή. Για τα υπόλοιπα ότι σε φωτίσει ο Θεός αρκεί να μην πάρεις κανέναν στην πλάτη σου 15 3 1
Alex2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Συγνώμη αλλά πες στον πατέρα σου ότι είναι για φυλακή. Για τα υπόλοιπα ότι σε φωτίσει ο Θεός αρκεί να μην πάρεις κανέναν στην πλάτη σου Εκτός από την ελληνική γλώσσα να προσθέσω εγω Λεφτά με ευ ήμαρτον 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Ο δικός μου , μου ζήτησε προ 6μηνου Bugatti όταν γίνει 18. Ευτυχώς είναι ακόμα 7 οπότε μπορώ να του πασαρω κάτι ποιό απλό σε μια 10ετια.
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 35 λεπτά πριν, omitziz είπε Ο δικός μου , μου ζήτησε προ 6μηνου Bugatti όταν γίνει 18. Ευτυχώς είναι ακόμα 7 οπότε μπορώ να του πασαρω κάτι ποιό απλό σε μια 10ετια. Έλα εδώ είσαι https://www.amazon.com/Kid-Motorz-Bugatti-Veyron-12V/dp/B07HGT3DXV
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Ξεκίνα με κανά yaris, corsa μιας κ θα είσαι Αθήνα εκτός και αν έχετε πολλά λεφτά και δεν σας νοιάζει τι αμάξι πόσο καίει κλπ τότε και φυσικά θα φορτωθείς στην εφορία το αμάξι και όσο μεγαλύτερο είναι τόσα περισσότερα θα πληρώνεις σκέψου τέλη, ασφάλεια κιόλας αυτά δεν είναι δώρο πάντα 1
l337 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, GiannhsLa είπε Για το λογο της βενζινης δεν με απασχολει και για τον λογο της οδηγησης οδγηγω οκταβια vrs 250πσ το οποιο οδηγω απο τα 16 μου (του πατερα μου) "συγχαρητήρια" στο άμυαλο πατέρα σου. Θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα στη φυλακή. Όσο για σένα, θα πω καλά μυαλά, και πάρτο αλλιώς. 1
markoliaz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζει ρολο η ηλικια? αν δειτε τα βιογραφικα των περισσοτερων οδηγων wrc, formula και τα σχετικα οδηγανε απο 6 ετων και στα 16 ηταν ειδη σουπερ οδηγοι τρεχαν ειδη σε πρωταθληματα..οποτε που παιζει ρολο η ηλικια? γιατι λετε στον πιτσιρικα οτι ειναι για φυλακη και τα σχετικα? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από markoliaz 2
GiannhsLa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 όταν αποκαλείς τον πατέρα μου έτσι σίγουρα θα αντιμιλησω.Εγω τουλαχιστον εχω μαθει να οδηγαω απο μικρος και δεν θα πατησω κανεναν μολις παρω αμαξι.. Τελος παντων το θεμα ληγει εδω. 1
l337 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GiannhsLa είπε όταν αποκαλείς τον πατέρα μου έτσι σίγουρα θα αντιμιλησω.Εγω τουλαχιστον εχω μαθει να οδηγαω απο μικρος και δεν θα πατησω κανεναν μολις παρω αμαξι.. Η υπερβολική αυτοπεπεποίθηση είναι ο νο1 κίνδυνος για ατυχήματα. Καλή τύχη σου εύχομαι. Και εγώ σαν πατέρας που είμαι στα έγραψα τα παραπάνω. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις