Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το πόθεν έσχες μπορώ μέσω e-banking να βρω το ποσό που είχα 31/12 ή πρέπει να πάω στην τράπεζα;  

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Προσπάθησε από το ebanking, να δεις. Δε θυμάμαι σε ποιες τράπεζες σε αφήνει να δεις 6 μήνες πίσω και σε ποιες 12.

Αλλιώς από υποκατάστημα. Και πολύ πιθανόν να θέλουν και προμήθεια για εκτύπωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στις 2 μπορώ να δω μέχρι και 1 χρόνο πριν, αλλά δεν μου δείχνει το ποσό που έχω, απλά τι αγορές έχω κάνει. 

Καλα σοβαρα τωρα; Παμε 2020 και δεν υπαρχει τετοια επιλογη μεσω e-banking;

Στην Πειραιως το βρηκα τελικα, στην alpha-bank μαλλον ηθελετε να ενεργοποιησω την υπηρεσια της φωτογραφιας.. Περιεργο που δεν ειναι ενεργοποιημενο εξ'ορισμου. Εξαλλου δεν εχει χρεωσεις.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Στην Πειραιώς βρες το μενού "αντίγραφα λογαριασμών" και επέλεξε το λογαριασμό και τη περίοδο που επιθυμείς. Στην Αλφα δε ξέρω που πρέπει να πας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην alpha bank μαλλον ηθελε να ενεργοποιησω την υπηρεσια ειδοποιησης λογαριασμου μεσω alerts.. Αλλα δεν ξερω εαν εχει χρεωσεις.

1. Η ενημέρωση για τις συναλλαγές (εκτός των εκτελέσεων των παγίων εντολών) που πραγματοποιούνται στον λογαριασμό σας θα αποστέλλεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
  2. Η τροποποίηση μιας ειδοποίησης αποκτά ισχύ άμεσα.
  3. Η υπηρεσία Alpha alerts δύναται να απενεργοποιηθεί για την κάθε κάρτα ή λογαριασμό σας ξεχωριστά οποιαδήποτε στιγμή.
  4. Με την εκτέλεση της συναλλαγής, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει και την υπηρεσία Alpha e–statements για την συγκεκριμένη κάρτα, οι ειδοποιήσεις για την έκδοση του αντίγραφου λογαριασμού σας της κάρτας σας, θα σας αποστέλλονται και μέσω sms.
  5. Η επιλογή αποστολής ενημέρωσης μέσω SMS για τις ρυθμίσεις που θα ενεργοποιήσετε είναι υποχρεωτική, ενώ μέσω e-mail είναι προαιρετική.
  6. Το κόστος της υπηρεσίας Alpha alerts καρτών είναι 1€/μήνα ανά κάρτα.

1 ευρω το μηνα ανα καρτα τι εννοει; Εχω εδω και χρονια να μου ερχονται ειδοποιησεις στο κινητο, οταν κανω αγορες στα μαγαζια, αλλα δεν βλεπω καμια τετοια χρεωση στο ιστορικο μου.

Τωρα που κοιταω στο e-mail μου ειχα την υπηρεσια μεχρι και περυσι τετοιο καιρο. Μηπως εγω την απενεργοποιησα, καθως υπηρχε χρεωση; Δεν καταλαβαινω!

Επεξ/σία από elpaso1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

επειδή πρώτη φορά κάνω την διαδικασία ηλεκτρονικά και το ψάχνω, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι απλά να φαίνεται ως αποδεικτικό το ποσό που έχει ο λογαριασμός στις 31/12/2019?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...