Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Γιαούρτι said:

Τι πρόστιμο ρε φίλε;

Κοιμάστε όρθιοι και πληρώνετε ξενοδοχείο.

Εδώ σου λέμε στο εξωτερικό χρεώνουν χειρότερα. Πάλι καλά να λες. Θα έρθουν κι εδώ όμως.

Οι τράπεζες κάνουν κουμάντο. Και πρόστιμο να φάνε, εσύ κι εγώ θα το πληρώσουμε.

Να ξέρουμε και τι λέμε όμως ε! 

Η χρέωση για την αλλαγή του PIN είναι αστεία, τη στιγμή που οι σύγχρονες τράπεζες σε αφήνουν μέσα από το app τους να κάνεις όσα reset και αλλαγές θέλεις στο PIN σου. Όλοι έχουν προμήθειες αλλά στη δική μας περίπτωση αναλύουμε απλά το πόσο υπερβολικές είναι. Πληρώνομαι από εργοδότη στο εξωτερικό και η Ελληνική μου τράπεζα μου κρατάει 4 ευρώ κάθε μήνα (δηλαδή 48 το χρόνο) σαν προμήθεια εμβάσματος ενώ ταυτόχρονα έχω σε αυτούς όλες μου τις κάρτες και τους λογαριασμούς! Ταυτόχρονα μου ζητούσε 20+ ευρώ το χρόνο για να έχω sms alerts για τις κινήσεις των λογαριασμών και ακόμη περισσότερα για τυχόν επανέκδοση καρτών κλπ... Συνολικά δηλαδή μιλάμε για περισσότερα από 100+ ευρώ το χρόνο που είναι κυριολεκτικά "κερατιάτικα" και θα μπορούσα να τα ξοδέψω σε πιο χρήσιμες υπηρεσίες! :/ 

• Like 17
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

Πρώτα κλείνεις όλες τις τράπεζες αφήνοντας 4, μετά τις βάζεις σε κοινή λογική μονοπωλίου και όχι ανταγωνισμού, έπειτα επιβάλεις στον κόσμο όλες οι συναλλαγές να γίνονται μέσω τραπεζών,  τέλος λόγω μονοπωλίου και κοινών πολιτικών αρχίζουν τις παράλογες χρεώσεις.

Αυτό δεν είναι καν καπιταλισμός του χειρίστου είδους. Είναι καρτέλ με τις ευλογίες του κράτους όπως αναφέρθηκε. 

Με την σημαντικη υποσημειωση πως οι τραπεζες με  το υποχρεωτικο κουρεμα,τα κοκκινα δανεια κτλπ που οδηγησαν   στις  απανωτες ανακεφαλοποιησεις   ειναι εδω και χρονια κρατικες .Δλδ ο βασικος μετοχος πλειοψηφιας ειναι το Ελληνικο δημοσιο .

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Η τακτική είναι απλή και γνωστή και απορώ γιατί πέφτετε από τα σύννεφα.

Δίνουμε κάτι δωρεάν με διάφορες προσφορές.

Όταν γίνεται ευρεία χρήση οι προσφορές κόβονται 

Όταν πλέον γίνεται αναγκαστικό αρχίζει η χρέωση.

Ακριβώς το ίδιο και με τις τράπεζες.

Όσο λοιπόν προχωράνε οι ηλεκτρονικές συναλλαγές να δείτε τι ωραία θα μας έρθουν. Απ' όλες τις πλευρές. Και θα μας ελέγχουν κανονικά και θα μας τα αρπάζουν χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Απλά να ενημερώσω τους φίλους που γκρινιάζουν για τα 5€ ανανέωσης της χρεωστικής, ότι σε χώρες του εξωτερικού πληρώνεις και συνδρομή για τη χρεωστική κάρτα 1-2€ το μήνα. Οπότε πάλι καλά να λέτε..

Μη μιλήσουμε για αρνητικά επιτόκια καταθέσεων ή κόστη διατήρησης λογαριασμού.

Εκτός αν πιστεύετε ότι όταν όλα κινούνται μέσω τραπεζών δε θα υπάρχουν τέτοια κόστη.

Οποίος αποκτά δύναμη το εκμεταλλεύεται. ΝΟΜΟΣ.

Ε, ρε γιαούρτι που τους χρειάζεται...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Να ξέρουμε και τι λέμε όμως ε! 

Η χρέωση για την αλλαγή του PIN είναι αστεία, τη στιγμή που οι σύγχρονες τράπεζες σε αφήνουν μέσα από το app τους να κάνεις όσα reset και αλλαγές θέλεις στο PIN σου. Όλοι έχουν προμήθειες αλλά στη δική μας περίπτωση αναλύουμε απλά το πόσο υπερβολικές είναι. Πληρώνομαι από εργοδότη στο εξωτερικό και η Ελληνική μου τράπεζα μου κρατάει 4 ευρώ κάθε μήνα (δηλαδή 48 το χρόνο) σαν προμήθεια εμβάσματος ενώ ταυτόχρονα έχω σε αυτούς όλες μου τις κάρτες και τους λογαριασμούς! Ταυτόχρονα μου ζητούσε 20+ ευρώ το χρόνο για να έχω sms alerts για τις κινήσεις των λογαριασμών και ακόμη περισσότερα για τυχόν επανέκδοση καρτών κλπ... Συνολικά δηλαδή μιλάμε για περισσότερα από 100+ ευρώ το χρόνο που είναι κυριολεκτικά "κερατιάτικα" και θα μπορούσα να τα ξοδέψω σε πιο χρήσιμες υπηρεσίες! 😕

Άλλαξε τράπεζα. Το 4ευρω του εμβάσματος δεν νομίζω πως το γλυτώνεις σε καμία, το 20άρικο του sms η alpha νομίζω το έχει (πειραιώς δεν θυμάμαι να παίζει τέτοια χρέωση).

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, jmirko15 said:

Άλλαξε τράπεζα. Το 4ευρω του εμβάσματος δεν νομίζω πως το γλυτώνεις σε καμία, το 20άρικο του sms η alpha νομίζω το έχει (πειραιώς δεν θυμάμαι να παίζει τέτοια χρέωση).

Στην Πειραιώς έπαιζε η χρέωση για τα SMS. Είχε δωρεάν μόνο τα emails... Τώρα ευτυχώς έβαλε και push notifications μέσα από το App της... 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στην Πειραιώς έπαιζε η χρέωση για τα SMS. Είχε δωρεάν μόνο τα emails... Τώρα ευτυχώς έβαλε και push notifications μέσα από το App της... 

θυμαμαι οταν ειχαν βαλει αυτες τις κουλες χρεωσεις για τα sms και ειχα αφησει μονο statement μεσω mail. τα push notifications σου ερχονται για καθε συναλλαγη? πρεπει να τρεχει το app στο background?

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, dali13gr said:

Η Forthnet group έχει χρέη 350εκ ευρώ στις ελληνικές τράπεζες. Ο Μαρινάκης θα δώσει 40εκ ευρώ και η Forthnet group θα έχει 0εκ ευρώ χρέη στις ελληνικές τράπεζες.

Δεν έπιασα το υπονοούμενο, το 20% των 350εκατ που θα μείνει από το 80% κούρεμα θα έιναι 0 εκατ?

Επίσης η Forthnet δεν έχει μόνο αυτό το χρέος αλλά και επιπλέον σε προμηθευτές κτλπ κτλπ

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Και θα πληρώνεις manually με μετρητά λογαριασμούς/εφορίες κτλπ? No ty...

Αν όμως είναι να με κλέβουν συνέχεια ρε συ, θα αναγκαστώ να το κάνω manually όπως λες, όπως κάναμε παλιά 

Sorry αλλά ήδη πολλούς νταβατζήδες πληρώνω για όλα... 

• Thanks 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GordaTurta είπε

Πολύ γουστάρω κλάμα. Τέρμα το τζάμπα Έλληνα!!!

Απο τη στιγμη που οι ηλεκτρονικες συναλλαγες ειναι επιβεβλημενες και για φορολογικοιυς λογους, δεν ειναι τζαμπατζιλικι. Αμα χτιζεται φορολογικο προφιλ (οπως ακουω την εκφραση στην τιβι) με χαρτουρα, κανενα προβλημα να μην εχω καρτα. Α, ενα λεπτο δεν εχω, ετσι και αλλοιως, αφου με απορριπτουν. Χαχαχα!

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, duende said:

θυμαμαι οταν ειχαν βαλει αυτες τις κουλες χρεωσεις για τα sms και ειχα αφησει μονο statement μεσω mail. τα push notifications σου ερχονται για καθε συναλλαγη? πρεπει να τρεχει το app στο background?

Ευτυχώς όχι! 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, stelios18120 said:

Αν όμως είναι να με κλέβουν συνέχεια ρε συ, θα αναγκαστώ να το κάνω manually όπως λες, όπως κάναμε παλιά 

Sorry αλλά ήδη πολλούς νταβατζήδες πληρώνω για όλα... 

Time=money, ο χρόνος που γλυτώνω από το να πηγαίνω να κάθομαι σε ουρές είναι πιο πολυτιμος. Χώρια το χτίσιμο αφορολογήτου και η ανεκτίμητη αξία του να τρως κουβά για την μηνιαία κλήρωση των 1000 euro. 😛

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Angelo2 said:

Απο τη στιγμη που οι ηλεκτρονικες συναλλαγες ειναι επιβεβλημενες και για φορολογικοιυς λογους, δεν ειναι τζαμπατζιλικι. Αμα χτιζεται φορολογικο προφιλ (οπως ακουω την εκφραση στην τιβι) με χαρτουρα, κανενα προβλημα να μην εχω καρτα. Α, ενα λεπτο δεν εχω, ετσι και αλλοιως, αφου με απορριπτουν. Χαχαχα!

Σου απορρίπτουν τις χρεωστικές κάρτες??? :p 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Errik είπε

Ναι, τότε γιατι χρεώνουν και την ενεργοποίηση του ebanking με 8Ε? Τελος ενεργοποιησης e-banking. Μιλαμε οι τυποι είναι εξωφρενικοί. Έιχα κάνει επισημο παράπονο για αυτο, τους έκανα τη μούρη κρέας . 

Ποια τράπεζα το έκανε αυτό; Σε alpha και Eurobank δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Σου απορρίπτουν τις χρεωστικές κάρτες??? 😛

Πιστωτικη ναι με στελνουν ολοι. Χρεωστικη παλι καλα μου καναν χαρη κ μου βγαλαν :P Ευχαριστω για τη διορθωση, λαθος διατυπωση! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...