Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Hey ppl, Έχω μια απορία σχετικά με το ISDN μου. Είχα ενα netmod που δεν είχε usb και τώρα μου βάλανε ένα άλλο με usb. 1) Είναι προτιμότερο να το έχω συνδεδεμένο με usb ή με τον κλασσικό τρόπο? (κατέβασα το last firmware και usb drivers για usb) 2) Τα leds R.P., B1 (data), και USB αναβοσβήνουν συνεχώς... είναι normal αυτο? (πάντως λειτουργεί κανονικά). Thanks για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flameboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 1) 1000 φορές καλύτερα να το έχεις σε σειριακή. (μια δοκιμή θα σε πείσει) 2) Ναι είναι Normal :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Χμμμ, γιατί τοσο χάλι το usb ? το έχω σε usb και έχω την εντύπωση πως είναι το ίδιο. Γιατί νομίζεις πως είναι 1000 καλύτερα σε σειριακή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sornok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 to protimotero einai na pareis ena isdn adapter (20-30 euro exoun) petakste ta athlia netmod epitelous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 To netmod to exw dokimasei se seiriakh kai usb xwris na dw diafora kai telika prothmhsa th seiriakh (me th usb trwei kai kana kolhma) To lampaki poy anabosbhnei einai to kanali shmatodosias (emena arxise na anabosbhnei apo otan perasa ta nea firmware) kai einai normal. Twra exw parei to tornado tipa-p (isdn adapter) alla kai pali trixes diafora eida ti na kanei h ftwxoula 64k isdn an de baloume dsl de prokeite na doume fws! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Κατά γενική ομολογία, το netmod σε USB τρώει κολλήματα. Σε downloads δεν θα έχεις καμία διαφορά είτε το βάλεις σε USB, είτε σε Serial, είτε χρησιμοποιήσεις ISDN TA, εκτός αν χρησιμοποιείς 128kbps σύνδεση (η serial έχει όριο συνήθως τα 115kbps). Όσον αφορά τα pings, αν σε ενδιαφέρει το online gaming, τα πράγματα έχουν ώς εξής (από το μικρότερο/καλύτερο στο μεγαλύτερο/χειρότερο): ISDN TA, USB Netmod, Serial netmod. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, αποφασίζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Nomizw ta pedia ta eipan ola kai gw tha simfonisw mexri 64k sindesi kalitera serial gia 128 usb .... emena sta xp me usb opote ithele anige tin port !!!! to bala serial kai isixisa ........ meta sta games opoute tou kaulone enw itan sinedemeno stamatouse na katebazi data ........ etsi pira kai gw tornado tipa-p pou einai paftnino kai isixasa lithikan ola ta problimata episis sta online games exw mikrotero lag kata 20-30ms ana periptosi mexri pou arketoi nomizan pos eixa DSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Εγω παίζω πολύ warcraft 3 σε battle net. Πως μπορώ να μειώσω το Ping? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.