pavlospao13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 επειδη ειμαι δυσκολα οικονομικα την συγκεκριμενη περιοδο αποφασισα να μην παω σε ιεκ.Θα μου προτεινατε να ξεκινησω με καποιο βιβλιο ή καποια μαθηματα online?κατι συγκεκριμενο !
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχουν και δημόσια ΙΕΚ που δεν χρειαζεται να πληρώσεις
pavlospao13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, asdfasas είπε Υπάρχουν και δημόσια ΙΕΚ που δεν χρειαζεται να πληρώσεις οι αιτησεις ηταν 1-30 σεπτεμβριου 7 λεπτά πριν, pavlospao13 είπε οι αιτησεις ηταν 1-30 σεπτεμβριου και δεν εχει πληροφορικη..ενας γνωστος μου μου ειπε για το udemy.εχετε καποια αποψη? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από pavlospao13
DrFreeman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, pavlospao13 said: ενας γνωστος μου μου ειπε για το udemy.εχετε καποια αποψη? Είναι μια επιλογή. Πολύ ανώτερα ωστόσο τα προγράμματα σε edX και Coursera - με βασική προϋπόθεση να το πάρεις πολύ σοβαρά. Δεν είναι IEK ή χαλαρά online tutorials...
pavlospao13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Είναι μια επιλογή. Πολύ ανώτερα ωστόσο τα προγράμματα σε edX και Coursera - με βασική προϋπόθεση να το πάρεις πολύ σοβαρά. Δεν είναι IEK ή χαλαρά online tutorials... μολις ξεκινησα το cs50 του edX.Ειναι δωρεαν και η αληθεια ειναι οτι ναι μεν καταλαβαινεις οτι δεν θα ειναι ευκολο αλλα τα εξηγει παρα πολυ καλα.και πιστευω οτι για τα 90 δολαρια που θελουν για να σου δωσουν πιστοποιηση του harvard οταν το τελιωσεις δεν ειναι τιποτα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από pavlospao13
DrFreeman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, pavlospao13 said: μολις ξεκινησα το cs50 του edX.Ειναι δωρεαν και η αληθεια ειναι οτι ναι μεν καταλαβαινεις οτι δεν θα ειναι ευκολο αλλα τα εξηγει παρα πολυ καλα.και πιστευω οτι για τα 90 δολαρια που θελουν για να σου δωσουν πιστοποιηση του harvard οταν το τελιωσεις δεν ειναι τιποτα. Πολύ καλή κίνηση. Μπορείς να χτίσεις βιογραφικό αλλά και portfolio αν επιλέξεις σωστά τα courses. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέσεις χρόνο και ενέργεια. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από DrFreeman
pavlospao13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε Πολύ καλή κίνηση. Μπορείς να χτίσεις βιογραφικό αλλά και portfolio αν επιλέξεις σωστά τα courses. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέσεις χρόνο και ενέργεια. πως θα μου προτινες να κινηθω ?
DrFreeman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, pavlospao13 said: πως θα μου προτινες να κινηθω ? Εχεις σκεφθεί τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Ποιος κλάδος σε ενδιαφέρει περισσότερο; Ποιος είναι ο στόχος σου;
pavlospao13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε Εχεις σκεφθεί τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Ποιος κλάδος σε ενδιαφέρει περισσότερο; Ποιος είναι ο στόχος σου; κοιτα η αληθεια ειναι το σκεφτομαι αλλα ειναι πολυ νωρις να αποφασισω κατι τετοιο.το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι πιο πολυ με τραβαει το web design σε σχεση με το web development.αλλα και ειναι πολυ νωρις να αποφασισω κατι τετοιο και ακομη οι γνωσεις μου ειναι πολυ λιγες στο τι μπορω να κανω ακριβως.Για αρχη το να φτασω σε ενα επιθυμητο επιπεδο ωστε να μπορω να δουλεψω σε αυτο..εαν παει καλα ισως σκεφτω και το εξωτερικο.
DrFreeman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 4 minutes ago, pavlospao13 said: κοιτα η αληθεια ειναι το σκεφτομαι αλλα ειναι πολυ νωρις να αποφασισω κατι τετοιο.το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι πιο πολυ με τραβαει το web design σε σχεση με το web development.αλλα και ειναι πολυ νωρις να αποφασισω κατι τετοιο και ακομη οι γνωσεις μου ειναι πολυ λιγες στο τι μπορω να κανω ακριβως.Για αρχη το να φτασω σε ενα επιθυμητο επιπεδο ωστε να μπορω να δουλεψω σε αυτο..εαν παει καλα ισως σκεφτω και το εξωτερικο. Ριξε μια ματιά στα προγράμματα της Coursera: https://www.coursera.org/search?query=design& Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το πρόγραμμα web design του Uni of Michigan
pavlospao13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Ριξε μια ματιά στα προγράμματα της Coursera: https://www.coursera.org/search?query=design& Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το πρόγραμμα web design του Uni of Michigan θα το κοιταξω αυριο και θα σου πω ευχαριστω πολυ!
ksiksoksa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Τι να κάνω στη ζωή μου ; ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΙΖΕ FORTNITE OTAN ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ...
pavlospao13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, DrFreeman είπε Ριξε μια ματιά στα προγράμματα της Coursera: https://www.coursera.org/search?query=design& Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το πρόγραμμα web design του Uni of Michigan Το κοιταξα.πιστευω μου ταιριαζει πιο πολυ αυτο το προγραμμα.εχει να καθε καθαρα με web design.ενω το edx δεν ξερω αν ειναι τοσο σε αυτο που θελω αλλα πιο γενικο στην πληροφορικη.Αφου εκανα και την εγγραφη και στο coursera και παρακολουθησα καποια πραγματα πιστευω ειναι καλυτερο να ξεκινησω γιατι ειναι πολυ πιο εισαγωγικο σε σχεση με το edΧ πραγμα καλυτερο πιστευω για μενα που ξεκιναω τωρα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από pavlospao13
alan2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε Η κ@ριόλα η μάνα μου με κρατάει!!! 23 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε Η κ@ριόλα η μάνα μου με κρατάει!!! Επίσης θέλω να ζήσω Ελλάδα όχι εξωτερικό. Ο καιρός έξω είναι άθλιος. Βροχές, κρύο, χιόνια, παγωνιά, πολύ σκοτάδι εγώ αν πάω εξωτερικό κατάθλιψη θα πάθω. πήγαινε μείνε μόνος σου εντος Ελλάδος... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από alan2
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 23 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε Η κ@ριόλα η μάνα μου με κρατάει!!! Επίσης θέλω να ζήσω Ελλάδα όχι εξωτερικό. Ο καιρός έξω είναι άθλιος. Βροχές, κρύο, χιόνια, παγωνιά, πολύ σκοτάδι εγώ αν πάω εξωτερικό κατάθλιψη θα πάθω. Και θα πρέπει να διαλέξεις και ομάδα. Σοβαρέψου. 23 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε Η κ@ριόλα η μάνα μου με κρατάει!!! Επίσης θέλω να ζήσω Ελλάδα όχι εξωτερικό. Ο καιρός έξω είναι άθλιος. Βροχές, κρύο, χιόνια, παγωνιά, πολύ σκοτάδι εγώ αν πάω εξωτερικό κατάθλιψη θα πάθω. Και θα πρέπει να διαλέξεις και ομάδα. Σοβαρέψου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα