tolstoy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Βάλε λίγα πράγματα σε ένα σακίδιο ή μικρή βαλίτσα και βγάλε εισητήριο για όποια χώρα νομίζεις (Αγγλία, Ελβετία, Σουηδία). Μείνε κάνα δυο μέρες στο αεροδρόμιο και μετά πες σε κάποιον σεκιουριτά ότι δεν έχεις που να μείνεις και ότι θες δουλειά κι αυτός θα ειδοποιήσει την αστυνομία όπου θα σε πάνε σε δομές που θα σου βρουν προσωρινό κατάλυμα και δουλειά. Η Ελλάδα έχει πολύ μέλλον μόνο στο ντελίβερι. Όλα τα άλλα έχουν πεθάνει. 1
pavlospao13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tolstoy είπε Βάλε λίγα πράγματα σε ένα σακίδιο ή μικρή βαλίτσα και βγάλε εισητήριο για όποια χώρα νομίζεις (Αγγλία, Ελβετία, Σουηδία). Μείνε κάνα δυο μέρες στο αεροδρόμιο και μετά πες σε κάποιον σεκιουριτά ότι δεν έχεις που να μείνεις και ότι θες δουλειά κι αυτός θα ειδοποιήσει την αστυνομία όπου θα σε πάνε σε δομές που θα σου βρουν προσωρινό κατάλυμα και δουλειά. Η Ελλάδα έχει πολύ μέλλον μόνο στο ντελίβερι. Όλα τα άλλα έχουν πεθάνει. Ή μπορω να μαθω κατι εδω και να παω να το κυνηγησω εξω.Μηπως ειναι καλυτερο πλαν? :') 1
markoliaz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 φιλε δεν μπορει κανεις να σε βοηθησει καλυτερα απο τον ιδιο σου τον εαυτο, κατσε μεσα σου, ψαξου και μια χαρα θα βρεις το επομενο σου σταδιο!
pavlospao13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, markoliaz είπε φιλε δεν μπορει κανεις να σε βοηθησει καλυτερα απο τον ιδιο σου τον εαυτο, κατσε μεσα σου, ψαξου και μια χαρα θα βρεις το επομενο σου σταδιο! το γνωριζω φιλε μου αλλα αληθεια δεν μπορω να το βρω.
johnnieinlab Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, pavlospao13 είπε το γνωριζω φιλε μου αλλα αληθεια δεν μπορω να το βρω. Αν σε παίρνει οικονομικά, μπορεί να σε βοηθήσουν μερικές συνεδρίες με ψυχολόγο. Φαίνεται σαν να κάνεις στροφές γύρω από τον εαυτό σου και να νιώθεις πελαγωμένος. Επιπλέον, όσο υπεραναλύεις και τα σκέφτεσαι, τόσο μπορεί να επικεντρώνεσαι σε αυτό που θεωρείς "αδιέξοδο". Οι πράξεις είναι συνήθως αυτές που μας πάνε μπροστά. Ξεκίνα κάτι και το προσαρμόζεις όσο προχωράς. Κάνε κάτι ακόμα και αν δεν είναι το τέλειο, επικεντρώσου σε αυτό, γίνε καλός, και ξέφυγε από το φαύλο κύκλο του "analysis paralysis".
tolstoy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, pavlospao13 είπε Ή μπορω να μαθω κατι εδω και να παω να το κυνηγησω εξω.Μηπως ειναι καλυτερο πλαν? :') Κι αυτό καλό.
pavlospao13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, archer100 είπε Με στρατο τελειωσες; ναι
archer100 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, pavlospao13 είπε ναι Το κυριοτερο ειναι να απαντησεις στο ερωτημα 'που θες να ζησεις' Ο Προγραμματισμος θα σου ανοιξει πολλες πορτες, αλλα κυριως μακρια απ την πολη σου η ακομα και απ την Ελλαδα Αντιθετα, αν θελεις να μεινεις για παντα στα Ιωαννινα, καλυτερα να ασχοληθεις με κατι πιο χειροπιαστο, που να μπορεις να το δουλεψεις εκει Για αγροτης το εχεις σκεφτει; Καμια σχεση με την κολαση της κουζινας Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από archer100
pavlospao13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, archer100 είπε Το κυριοτερο ειναι να απαντησεις στο ερωτημα 'που θες να ζησεις' Ο Προγραμματισμος θα σου ανοιξει πολλες πορτες, αλλα κυριως μακρια απ την πολη σου η ακομα και απ την Ελλαδα Αντιθετα, αν θελεις να μεινεις για παντα στα Ιωαννινα, καλυτερα να ασχοληθεις με κατι πιο χειροπιαστο, που να μπορεις να το δουλεψεις εκει Για αγροτης το εχεις σκεφτει; Καμια σχεση με την κολαση της κουζινας οχι δεν εχω σκοπο να κατσω για παντα εδω.μολις μετακομισα εδω αλλα δεν εχω σκοπο να κατσω πανω απο 4 χρονια θα ξαναγυρισω αθηνα
Ioannisto Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Φιλε, οτι δουλεια κ να κανεις, θεωρω οτι δυο πραγματα ειναι σιγουρα: πρωτον οτι θα τη βαρεθεις καποια στιγμη κ δευτερον οτι για για να βγαλεις πολλα χρηματα πρεπει να κουραστεις, τιποτα δν χαριζεται. Εφοσον εισαι μαγειρας κ δν σ αρεσει η υπερβολικη πιεση κ τα υπερβολικα ωραρια, ψαξε για κατι πιο χαλαρο, πχ εχω ενα φιλο που δουλευει σε σνακ μπαρ αεροδρομιου στη αγγλια, ετοιμαζει συγκεκριμενα πραγματα καθε μερα κ εχει 8ωρο. Δν τρελαινεται στο χρημα, αλλα εκανε οικογενεια κ εχει μια αξιοπρεπη ζωη
pavlospao13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ioannisto είπε Φιλε, οτι δουλεια κ να κανεις, θεωρω οτι δυο πραγματα ειναι σιγουρα: πρωτον οτι θα τη βαρεθεις καποια στιγμη κ δευτερον οτι για για να βγαλεις πολλα χρηματα πρεπει να κουραστεις, τιποτα δν χαριζεται. Εφοσον εισαι μαγειρας κ δν σ αρεσει η υπερβολικη πιεση κ τα υπερβολικα ωραρια, ψαξε για κατι πιο χαλαρο, πχ εχω ενα φιλο που δουλευει σε σνακ μπαρ αεροδρομιου στη αγγλια, ετοιμαζει συγκεκριμενα πραγματα καθε μερα κ εχει 8ωρο. Δν τρελαινεται στο χρημα, αλλα εκανε οικογενεια κ εχει μια αξιοπρεπη ζωη δεν εχω προβλημα να κουραστω αρκει να πιστευω εγω ο ιδιος οτι αξιζει να κουραστω..για την μαγειρικη δεν το πιστευω γιατι δεν.μου αρεσει.
tigergreg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Πολυ ενδιαφερουσα προοπτικη και με πολλα ταλαρα..... http://www.msn.com/el-gr/entertainment/tv/ουρές-υποψηφίων-σε-κάστινγκ-για-ταινίες-πορνό/ar-AAIEO3t?li=BBqxAac&ocid=U453DHP
pavlospao13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε Ήμαρτον! τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα