pavlospao13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, masteripper είπε Καμμία επίθεση προς το πρόσωπο σου...απλώς βλέπω τους ορίζοντες της μαγειρικής....που είναι μεγάλοι και λαμπεροί.... Για να πετυχεις στην μαγειρικη θελει οπως και καθε αλλη δουλεια αγαπη για το αντικειμενο..δεν το αγαπαω..Ναι μπορω να εχω μια δουλεια με 700 ευρω το μηνα και να μην ειμαι καλα με τον εαυτο μου γιατι δεν μου αρεσει αυτο που κανω.Ο μαγειρας για να φτασει καπου ψηλα εχει λειψει απο ολες τις γιορτες απο σπιτι του εχει χασει ολα του τα σαββατοκυριακα εχει χασει πολλες στιγμες απο την οικογενεια του για να μπορεσει να βρεθει σε ενα πολυ καλο επιπεδο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pavlospao13 είπε Για την διαφημιση το εχω ξανασκεφτει στο παρελθον.Αλλα δεν ξερω το τι μπορω να κανω στην ελλαδα με αυτο. Μπορείς να δουλεύεις για εταιρίες μέσα στο μάρκετινγκ τμήμα τους και να προωθείς αντικείμενα είτε σε πλατφόρμες στο διαδίκτυο είτε έξω από αυτό. Για το διαδίκτυο πρέπει να ξέρεις το λογισμικό που απαιτείται όπως πχ. να διαχειρίζεσαι ένα φόρουμ, και αυτό λογισμικό είναι. Το ότι είσαι άριστος γνώστης ενός αντικειμένου βοηθάει πολύ στην επικοινωνία της διαφήμισης. Στο κείμενο που θα γράψεις, στο να ξέρεις τι θέλει και ψάχνει ο κόσμος, τι γλώσσα που μιλάει... κτλ. Μπορείς να δουλεύεις για πρακτορεία μαρκετινγκ τα οποία πάλι συνεργάζονται με εταιρίες στο κλάδο που σε ενδιαφέρει Μπορείς να συνεργάζεσαι μόνος σου με επιχειρήσεις σε μικρά projects που δεν απαιτείται μεγάλη ομάδα Η διαφήμιση μπορεί να πουληθεί ως υπηρεσία σε επιχειρήσεις του εξωτερικού μέσω του διαδικτύου ή με άλλους τρόπους και επίσης μπορεί να πουληθεί σε τεράστια ποσότητα κάτι που τη κάνει πολύ δυνατή υπηρεσία. Δεν νομίζω να βρεις πολλές δουλειές που να είναι τόσο δυνατές για αυτή τη χώρα. Σκέψου πως βάζεις τώρα μία διαφήμιση για ένα αντικείμενο σου στο insomnia, αυτή τη διαδικασία θα τη πουλάς ως υπηρεσία για εταιρία που έχει τέτοιο αντικείμενο χωρίς να χρειάζεται να έχεις το δικό σου, έχουν ολόκληρα τμήματα/ομάδες για τέτοιες δουλειές. Σαφώς μπορεί να αφορά άλλη πιο εξελιγμένη πλατφόρμα και όχι ένα φόρουμ. Μπορεί απλά και να πουλάς το κείμενο αυτής της διαφήμισης (πχ. περιγραφή αντικείμενου) ή κάτι άλλο που σχετίζεται με αυτή. Οι προοπτικές είναι μεγάλες, μπορείς να γίνεις από διευθυντής εταιρίας έως σύμβουλος έως ελεύθερος επαγγελματίας σε πολλά πράγματα, τέλος μπορείς ακόμη να στήσεις δική σου επιχείρηση όταν μάθεις καλύτερα τι παίζει και από τέτοια θέση το σίγουρο είναι θα το μάθεις καλύτερα από όλους. Μπορείς να μάθεις κόλπα και μεθόδους να προωθήσεις και τις τεχνικές σου ικανότητες. Η Ελλάδα είναι μία φτωχή χώρα και μάλιστα με πολύ σκληρή φορολογία και γραφειοκρατεία. Αν δεν είσαι κάτι σε πλοίαρχος ή πιλότος ή υψηλόβαθμος αξιωματούχος τότε καλό είναι να έχεις πρόσβαση σε πλούτο, που βρίσκεται ο πλούτος? συνήθως σε αυτούς που είναι έξω ή που έρχονται από έξω. Αν μπορείς εσύ να εξάγεις με κάποια υπηρεσία/προϊόν ή έστω εξάγει η επιχείρηση που δουλεύεις τότε κάτι κάνεις. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι Έλληνες όπου κάπου συμμετέχουν αλλά γενικά οι πλούσιοι χτίζονται με λεφτά ξένων γιατί εκείνοι τα έχουν. Η διαφήμιση και ο προγραμματισμός είναι δυνατά αντικείμενα επειδή ακριβώς έχουν τέτοια πρόσβαση και στη περίπτωση του προγραμματισμού μία ατομική επιχείρηση είναι πιο εφικτή από ένα φυσικό προϊόν, το ίδιο ισχύει και για διαφημιστή που θέλει να κάνει δικό του πρακτορείο. Μη παρεξηγηθώ, αν δουλέψεις σωστά μπορείς και στις ντόπιες αγορές να κάνεις κάτι καλό απλά γενικά η πρόσβαση σε ξένους βοηθάει. Εμένα η επιχείρηση μου πουλάει αποκλειστικά σε Αμερικανούς, δε νομίζω αλλού ούτε καν στην Ευρώπη να αγοράζαν τα προϊόντα που δίνω στις τιμές που τα δίνω. Κάποιες επιχειρήσεις αναπνέουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσο πλούσιοι να τους πουλήσουν. Τα λεφτά βγαίνουν αγοράζοντας από φτωχό και πουλώντας σε πλούσιο, δε μπορείς να περιμένεις ότι πουλώντας σε φτωχό (Ελλάδα) ενώ δεν έχεις αγοράσει από πιο φτωχό θα επιβιώσεις εύκολα. Άμα πουλάς πάντως χρόνο σε κάτι πολύ αναγκαίο μπορείς να τη παλέψεις στην Ελλάδα αν παίξεις έξυπνα τα χαρτιά σου. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
archer100 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Σε τετοια θεματα, καλο ειναι να γραφει ο ts σε τι περιοχη ζει. Ειναι στην Αθηνα; Ειναι σε χωριο των Ιωαννιων; Ειναι σε νησι; Αν ναι ειναι σε τουριστικο νησι η απομονωμενο; Αλλη συμβουλη θα παρει αυτος που ζει Αθηνα, αλλη αυτος που ζει στην Πινδο, αλλη αυτος που ζει στον καμπο της Λαρισας, αλλη αυτος που ζει στον καμπο της Πελλας, αλλη αυτος που ζει Σαντορινη, αλλη αυτος που ζει Λημνο
pavlospao13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 ναι συγγνωμη το ξεχασα αυτο..αυτην την στιγμη ειναι στην πολη των ιωαννινων
pavlospao13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Μπορείς να δουλεύεις για εταιρίες μέσα στο μάρκετινγκ τμήμα τους και να προωθείς αντικείμενα είτε σε πλατφόρμες στο διαδίκτυο είτε έξω από αυτό. Για το διαδίκτυο πρέπει να ξέρεις το λογισμικό που απαιτείται όπως πχ. να διαχειρίζεσαι ένα φόρουμ, και αυτό λογισμικό είναι. Το ότι είσαι άριστος γνώστης ενός αντικειμένου βοηθάει πολύ στην επικοινωνία της διαφήμισης. Στο κείμενο που θα γράψεις, στο να ξέρεις τι θέλει και ψάχνει ο κόσμος, τι γλώσσα που μιλάει... κτλ. Μπορείς να δουλεύεις για πρακτορεία μαρκετινγκ τα οποία πάλι συνεργάζονται με εταιρίες στο κλάδο που σε ενδιαφέρει Μπορείς να συνεργάζεσαι μόνος σου με επιχειρήσεις σε μικρά projects που δεν απαιτείται μεγάλη ομάδα Η διαφήμιση μπορεί να πουληθεί ως υπηρεσία σε επιχειρήσεις του εξωτερικού μέσω του διαδικτύου ή με άλλους τρόπους και επίσης μπορεί να πουληθεί σε τεράστια ποσότητα κάτι που τη κάνει πολύ δυνατή υπηρεσία. Δεν νομίζω να βρεις πολλές δουλειές που να είναι τόσο δυνατές για αυτή τη χώρα. Σκέψου πως βάζεις τώρα μία διαφήμιση για ένα αντικείμενο σου στο insomnia, αυτή τη διαδικασία θα τη πουλάς ως υπηρεσία για εταιρία που έχει τέτοιο αντικείμενο χωρίς να χρειάζεται να έχεις το δικό σου, έχουν ολόκληρα τμήματα/ομάδες για τέτοιες δουλειές. Σαφώς μπορεί να αφορά άλλη πιο εξελιγμένη πλατφόρμα και όχι ένα φόρουμ. Μπορεί απλά και να πουλάς το κείμενο αυτής της διαφήμισης (πχ. περιγραφή αντικείμενου) ή κάτι άλλο που σχετίζεται με αυτή. Οι προοπτικές είναι μεγάλες, μπορείς να γίνεις από διευθυντής εταιρίας έως σύμβουλος έως ελεύθερος επαγγελματίας σε πολλά πράγματα, τέλος μπορείς ακόμη να στήσεις δική σου επιχείρηση όταν μάθεις καλύτερα τι παίζει και από τέτοια θέση το σίγουρο είναι θα το μάθεις καλύτερα από όλους. Μπορείς να μάθεις κόλπα και μεθόδους να προωθήσεις και τις τεχνικές σου ικανότητες. Η Ελλάδα είναι μία φτωχή χώρα και μάλιστα με πολύ σκληρή φορολογία και γραφειοκρατεία. Αν δεν είσαι κάτι σε πλοίαρχος ή πιλότος ή υψηλόβαθμος αξιωματούχος τότε καλό είναι να έχεις πρόσβαση σε πλούτο, που βρίσκεται ο πλούτος? συνήθως σε αυτούς που είναι έξω ή που έρχονται από έξω. Αν μπορείς εσύ να εξάγεις με κάποια υπηρεσία/προϊόν ή έστω εξάγει η επιχείρηση που δουλεύεις τότε κάτι κάνεις. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι Έλληνες όπου κάπου συμμετέχουν αλλά γενικά οι πλούσιοι χτίζονται με λεφτά ξένων γιατί εκείνοι τα έχουν. Η διαφήμιση και ο προγραμματισμός είναι δυνατά αντικείμενα επειδή ακριβώς έχουν τέτοια πρόσβαση και στη περίπτωση του προγραμματισμού μία ατομική επιχείρηση είναι πιο εφικτή από ένα φυσικό προϊόν, το ίδιο ισχύει και για διαφημιστή που θέλει να κάνει δικό του πρακτορείο. Μη παρεξηγηθώ, αν δουλέψεις σωστά μπορείς και στις ντόπιες αγορές να κάνεις κάτι καλό απλά γενικά η πρόσβαση σε ξένους βοηθάει. Εμένα η επιχείρηση μου πουλάει αποκλειστικά σε Αμερικανούς, δε νομίζω αλλού ούτε καν στην Ευρώπη να αγοράζαν τα προϊόντα που δίνω στις τιμές που τα δίνω. Κάποιες επιχειρήσεις αναπνέουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσο πλούσιοι να τους πουλήσουν. Τα λεφτά βγαίνουν αγοράζοντας από φτωχό και πουλώντας σε πλούσιο, δε μπορείς να περιμένεις ότι πουλώντας σε φτωχό (Ελλάδα) ενώ δεν έχεις αγοράσει από πιο φτωχό θα επιβιώσεις εύκολα. Άμα πουλάς πάντως χρόνο σε κάτι πολύ αναγκαίο μπορείς να τη παλέψεις στην Ελλάδα αν παίξεις έξυπνα τα χαρτιά σου. Πηγα και μιλησα σε ενα ιεκ για τις ειδικοτητες.Μπορω να παρω μια ειδικοτητα και εχω μια δευτερη δωρεαν.Σκεφτομαι να κανω πρωτα web design και development και μολις τελιωσω αυτο να κανω marketing.Ειτε θα βγει με τους υπολογιστες και θα μπορεσω να το συνδυασω με το marketing ειτε στην αναγκη θα συνδυασω το marketing με τις γνωσεις που ηδη εχω.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, pavlospao13 είπε Πηγα και μιλησα σε ενα ιεκ για τις ειδικοτητες.Μπορω να παρω μια ειδικοτητα και εχω μια δευτερη δωρεαν.Σκεφτομαι να κανω πρωτα web design και development και μολις τελιωσω αυτο να κανω marketing.Ειτε θα βγει με τους υπολογιστες και θα μπορεσω να το συνδυασω με το marketing ειτε στην αναγκη θα συνδυασω το marketing με τις γνωσεις που ηδη εχω. Και η κατασκευή ιστοσελίδας διαφήμιση είναι διότι για αυτό το σκοπό φτιάχνεται εξαρχής. Καλά οκ δεν εργάζονται όλοι αυτοί οι προγραμματιστές στο ίδιο αντικείμενο αλλά πολλοί δουλεύουν για διαφημιστικές εταιρίες. Γενικά βοηθάει να ξέρεις κάποια πράγματα και από τις δύο κατηγορίες, όποια και αν διαλέξεις. Δε ξέρω πόσο θα σε βοηθήσει ένα ΙΕΚ, είμαι σίγουρος πως στο web design θα πρέπει να ρίξεις άπειρο λιώσιμο μόνος σου και θα πρέπει εκ των προτέρων να έχεις μία ιδέα για το τι θες να φτιάξεις ώστε να έχεις κάτι να σε καθοδηγεί προς τον στόχο σου και να σου δίνει projects να κάνεις, κυρίως μόνος σου το μαθαίνεις αυτό, είναι από τα λίγα πράγματα στα οποία κάνεις ότι κάνεις ως αυτοδίδακτος. Το μαρκετινγκ ίσως έχει μεγαλύτερη αξία σε κάποιο πανεπιστήμιο αν και δε ξέρω πάλι σε ΙΕΚ τι κάνει, και αυτό μπορείς να το μάθεις μόνος. Το πτυχίο δεν απαιτείται για να εργασθείς σε καμία από τις δύο κατηγορίες αυτό που μετράει είναι τι δουλειές έχεις κάνει. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
Djzan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, pavlospao13 είπε Το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι οτι βαριεμαι ευκολα..ενθουσιαζομαι γρηγορα και βαριεμαι γρηγορα..για αυτο δεν θελω ξανα να επιλεξω γρηγορα..θελω να παρω μια ωριμη αποφαση για το μελλον μου.Λιγα λογια για μενα.Το ονειρο μου ηταν η μουσικη αλλα δεν..Μου αρεσει να ασχολουμε με αγοραπωλησιες εχω κανει απειρες στο ινσομνια αλλα και εκτος .Σε μηχανες,λαπτοπ,κινητα και διαφορα ηλεκτρονικα.Μου αρεσει να μαθαινω τι νεο βγαινει οσον αφορα τα κινητα και τις μηχανες.Παντα κοιταω τα reviews.Μαρεσει να επισκευαζω πραγματα .Οτι και να ειναι αυτο.Μου αρεσουν οι μηχανες,η φωτογραφια,ο αθλητισμος και οι υπολογιστες/gadget.Απλα οσον αφορα τον προγραμματισμο αληθεια δεν εχω ασχοληθει ποτε περα απο βασικες λειτουργιες για το ιντερνετ στο command promt.Απλα το βασικο προβλημα ειναι οτι βαριεμαι ευκολα. διδυμος εισαι ?😂
pavlospao13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Και η κατασκευή ιστοσελίδας διαφήμιση είναι διότι για αυτό το σκοπό φτιάχνεται εξαρχής. Καλά οκ δεν εργάζονται όλοι αυτοί οι προγραμματιστές στο ίδιο αντικείμενο αλλά πολλοί δουλεύουν για διαφημιστικές εταιρίες. Γενικά βοηθάει να ξέρεις κάποια πράγματα και από τις δύο κατηγορίες, όποια και αν διαλέξεις. Δε ξέρω πόσο θα σε βοηθήσει ένα ΙΕΚ, είμαι σίγουρος πως στο web design θα πρέπει να ρίξεις άπειρο λιώσιμο μόνος σου και θα πρέπει εκ των προτέρων να έχεις μία ιδέα για το τι θες να φτιάξεις ώστε να έχεις κάτι να σε καθοδηγεί προς τον στόχο σου και να σου δίνει projects να κάνεις, κυρίως μόνος σου το μαθαίνεις αυτό, είναι από τα λίγα πράγματα στα οποία κάνεις ότι κάνεις ως αυτοδίδακτος. Το μαρκετινγκ ίσως έχει μεγαλύτερη αξία σε κάποιο πανεπιστήμιο αν και δε ξέρω πάλι σε ΙΕΚ τι κάνει, και αυτό μπορείς να το μάθεις μόνος. Το πτυχίο δεν απαιτείται για να εργασθείς σε καμία από τις δύο κατηγορίες αυτό που μετράει είναι τι δουλειές έχεις κάνει. και πως ακριβως θα κατευθυνθω σε κατι τετοιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Σήμερα είναι Παρασκευή...όλα επιτρέπονται;
pavlospao13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε Σήμερα είναι Παρασκευή...όλα επιτρέπονται; οριστε?τι εννοεις φιλε μου
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pavlospao13 είπε και πως ακριβως θα κατευθυνθω σε κατι τετοιο? Ρωτώντας και ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Για αρχή θα σου πρότεινα να συμμετέχεις σε μια κοινότητα με προγραμματιστές κατά προτίμηση στο Discord όπου θα παίρνεις άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Υπάρχει και η ιστοσελίδα stackoverflow όπου ρωτάς ότι θες και παίρνεις απαντήσεις σχετικά με προγραμματισμό και τη χρησιμοποιούν ακόμη και κορυφαίοι επαγγελματίες. Από εκεί και πέρα μπορείς να διαβάσεις βιβλία, να δεις videos, να παίξεις μόνος με κάποιο project, να πας σε κάποια ιστοσελίδα που σε βάζει να κάνεις δουλειές όπως codeacademy/freecodecamp. Δεν ξέρω τι μέθοδο προτιμάς και τι σε κάνει να μαθαίνεις καλύτερα. Πάντως πριν αρχίσεις να μαθαίνεις γλώσσες καλό είναι να αποκτήσεις κάποιες γνώσεις σχετικά με την εφαρμογή αυτών και τι δυνατότητες υπάρχουν στη πράξη και πόσες από αυτές είναι δυνατό για εσένα να ολοκληρώσεις μόνος σου. Για στατική πληροφορία (εικόνες, γράμματα) χρησιμοποιείτε το html/css Για πιο δυναμική πληροφορία (animations, forums, saas, applications όπως blogs η eshops) χρησιμοποιείτε το javascript/PHP Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες οι προγραμματιστές, αυτούς που φτιάχνουν αυτό που βλέπεις μπροστά σου (εικόνες, γράμματα, animations κτλ.) και αυτούς που φτιάχνουν applications που επεξεργάζονται πληροφορίες από τον server(υπολογιστή) που είναι όλη η πληροφορία της ιστοσελίδας, το κρυμμένο μέρος της σελίδας ή αλλιώς τα αρχεία της σελίδας διότι μία σελίδα είναι απλά μία συλλογή από αρχεία. Οι πρώτοι ονομάζονται front-end και οι δεύτεροι back-end. Αυτοί που κάνουν και τα δύο full-stack. Το javascript είναι κορυφαία γλώσσα με τεράστια ζήτηση όπου μπορεί να εφαρμοστεί τόσο για πράγματα του front-end όσο και του back-end και οι περισσότερες σελίδες είναι φτιαγμένες με αυτή. Έχει δύο βιβλιοθήκες με έτοιμο κώδικα και για τις δύο πλευρές. Της front-end ονομάζεται react (τεράστια ζήτηση!) και της back-end node.js. Το php είναι επίσης μία πολύ δυνατή γλώσσα που χρησιμοποιείτε για back-end και επίσης με αυτή είναι φτιαγμένη η wordpress, μία πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται από πολλούς προγραμματιστές για να φτιάξουν σελίδες. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με html/css. Στήσε ένα local server (κάνεις τον υπολογιστή σου server που συνδέεται με browser) και μετά άρχισε να φτιάχνεις πράγματα που θα τα βλέπεις στο browser. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
pavlospao13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Ρωτώντας και ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Για αρχή θα σου πρότεινα να συμμετέχεις σε μια κοινότητα με προγραμματιστές κατά προτίμηση στο Discord όπου θα παίρνεις άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Υπάρχει και η ιστοσελίδα stackoverflow όπου ρωτάς ότι θες και παίρνεις απαντήσεις σχετικά με προγραμματισμό και τη χρησιμοποιούν ακόμη και κορυφαίοι επαγγελματίες. Από εκεί και πέρα μπορείς να διαβάσεις βιβλία, να δεις videos, να παίξεις μόνος με κάποιο project, να πας σε κάποια ιστοσελίδα που σε βάζει να κάνεις δουλειές όπως codeacademy/freecodecamp. Δεν ξέρω τι μέθοδο προτιμάς και τι σε κάνει να μαθαίνεις καλύτερα. Πάντως πριν αρχίσεις να μαθαίνεις γλώσσες καλό είναι να αποκτήσεις κάποιες γνώσεις σχετικά με την εφαρμογή αυτών και τι δυνατότητες υπάρχουν στη πράξη και πόσες από αυτές είναι δυνατό για εσένα να ολοκληρώσεις μόνος σου. Για στατική πληροφορία (εικόνες, γράμματα) χρησιμοποιείτε το html/css Για πιο δυναμική πληροφορία (animations, forums, saas, applications όπως blogs η eshops) χρησιμοποιείτε το javascript/PHP Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες οι προγραμματιστές, αυτούς που φτιάχνουν αυτό που βλέπεις μπροστά σου (εικόνες, γράμματα, animations κτλ.) και αυτούς που φτιάχνουν applications που επεξεργάζονται πληροφορίες από τον server(υπολογιστή) που είναι όλη η πληροφορία της ιστοσελίδας, το κρυμμένο μέρος της σελίδας ή αλλιώς τα αρχεία της σελίδας διότι μία σελίδα είναι απλά μία συλλογή από αρχεία. Οι πρώτοι ονομάζονται front-end και οι δεύτεροι back-end. Αυτοί που κάνουν και τα δύο full-stack. Το javascript είναι κορυφαία γλώσσα με τεράστια ζήτηση όπου μπορεί να εφαρμοστεί τόσο για πράγματα του front-end όσο και του back-end και οι περισσότερες σελίδες είναι φτιαγμένες με αυτή. Έχει δύο βιβλιοθήκες με έτοιμο κώδικα και για τις δύο πλευρές. Της front-end ονομάζεται react (τεράστια ζήτηση!) και της back-end node.js. Το php είναι επίσης μία πολύ δυνατή γλώσσα που χρησιμοποιείτε για back-end και επίσης με αυτή είναι φτιαγμένη η wordpress, μία πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται από πολλούς προγραμματιστές για να φτιάξουν σελίδες. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με html/css. Στήσε ένα local server (κάνεις τον υπολογιστή σου server που συνδέεται με browser) και μετά άρχισε να φτιάχνεις πράγματα που θα τα βλέπεις στο browser. αρα λες να απορριψω την σχολη?η αληθεια ειναι οτι δεν μου περισσευουν τα χρηματα για αυτο θα δυσκολευτω να τα βγαλω περα αν δεν αξιζει δεν υπαρχει προβλημα απλα πορευομαι μονος μου
predator77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 πηγαινε μαθε μια τεχνη (υδραυλικος,ηλεκτρολογος,μηχανικος)κ πηγαινε καπου να δουλεψεις αυτες οι δουλειες δεν πεθαινουν ποτε δεν θα γινεις πλουσιος ποτε αλλα την οικογενεια σου θα τη ζεις αξιοπρεπως κ θα τρως κ ενα κομματι ψωμι μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα με τα pc ετσι κ αλλιως η ηλικια που θα εδειχνε για το αν θα ασχοληθεις εχει παρελθει οποτε ψαξου σε τεχνικα επαγγελματα κ δεν θα χασεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pavlospao13 είπε αρα λες να απορριψω την σχολη?η αληθεια ειναι οτι δεν μου περισσευουν τα χρηματα για αυτο θα δυσκολευτω να τα βγαλω περα αν δεν αξιζει δεν υπαρχει προβλημα απλα πορευομαι μονος μου Είναι αδύνατον να απαντήσω, δε ξέρω τι βάσεις θα σου δώσει το ΙΕΚ και πόσο καλά θα σε βάλει στα πράγματα αλλά συνήθως ΙΕΚ δεν σημαίνει κάτι καλό, ειδικά άμα κοστίζει πολύ...Αν τώρα το κάνει πιο εύκολο και σου αφήσει και κάποιες δουλειές τότε οκ, μπορεί και να αξίζει ωστόσο μη νομίζεις ότι θα σε γλιτώσει από το να λιώσεις μόνος σου σε αυτό απλά ίσως σε βάλει καλύτερα στο κλίμα. Γενικά για το αν αξίζει ένα ΙΕΚ καλό θα ήταν να απαντήσει ένας ειδικός με το χώρο αυτό. Από επαγγελματίες και μάλιστα υψηλού που ξέρω όλοι μόνοι τους το μάθανε και μάλιστα σε πιο προχωρημένη ηλικία. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
pavlospao13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, predator77 είπε πηγαινε μαθε μια τεχνη (υδραυλικος,ηλεκτρολογος,μηχανικος)κ πηγαινε καπου να δουλεψεις αυτες οι δουλειες δεν πεθαινουν ποτε δεν θα γινεις πλουσιος ποτε αλλα την οικογενεια σου θα τη ζεις αξιοπρεπως κ θα τρως κ ενα κομματι ψωμι μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα με τα pc ετσι κ αλλιως η ηλικια που θα εδειχνε για το αν θα ασχοληθεις εχει παρελθει οποτε ψαξου σε τεχνικα επαγγελματα κ δεν θα χασεις. Αν θελω να ακολουθησω τεχνη εχω ηδη την μαγειρικη.αλλα θελω να δοκιμασω κατι αλλο. 31 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Είναι αδύνατον να απαντήσω, δε ξέρω τι βάσεις θα σου δώσει το ΙΕΚ και πόσο καλά θα σε βάλει στα πράγματα αλλά συνήθως ΙΕΚ δεν σημαίνει κάτι καλό, ειδικά άμα κοστίζει πολύ...Αν τώρα το κάνει πιο εύκολο και σου αφήσει και κάποιες δουλειές τότε οκ, μπορεί και να αξίζει ωστόσο μη νομίζεις ότι θα σε γλιτώσει από το να λιώσεις μόνος σου σε αυτό απλά ίσως σε βάλει καλύτερα στο κλίμα. Γενικά για το αν αξίζει ένα ΙΕΚ καλό θα ήταν να απαντήσει ένας ειδικός με το χώρο αυτό. Από επαγγελματίες και μάλιστα υψηλού που ξέρω όλοι μόνοι τους το μάθανε και μάλιστα σε πιο προχωρημένη ηλικία. θα το σκεφτω δεν ξερψ σε ευχαριστω παντως για ολεε τις απαντησεις σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα