Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Dev_angel είπε Δυστυχώς έχω διαβάσει πολλές αναφορές οτι πολλές φορες δεν παιζουνε και θέλουν να πας ξανά σε γραφεία να την ενεργοποιήσεις κλπ. Θα δοκιμάσω αύριο πρωι να πάω να βγάλω! Μακάρι να βγαίνει τόσο αναίμακτα και εύκολα όσο περιγράφεις! σε εμένα έτσι ευκολα βγήκε πριν 50 μέρες.
molot12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και η Καναδική https://knowroaming.com 😊 με δυνατότητα esim αλλά και κανονικής sim!. Eχω την sim εδώ και 6 χρόνια και δεν έχει λήξει, έχει ακόμη υπόλοιπο 😄 σε $ και την χρησιμοποιώ παντα στα ταξίδια μου στο εξωτερικό αλλά "παιζει" και στην Ελλάδα. Παλιά διναν δωρεάν Αγγλικό και Αμερικανικό νουμερο κινητου αλλά πλεον μόνο Αμερικανικό. Μπορεις να αγοράσεις και Ελληνικό νουμερο ☺. Κάπου έχω νομίζω και ένα promo link με έκπτωση, θα κοιτάξω να το βρω.....Την έχω χρησιμοποιήσει σε Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Τουρκια, Ελλάδα! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από molot12 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Moυ έβγαλε σε διαφημιση το https://1ot.com/ Δεν ξέρω τι παίζει όμως,ίσως είναι για πιο επαγγελματική χρήση.
1ns0mn1a Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, molot12 είπε Υπάρχει και η Καναδική https://knowroaming.com 😊 με δυνατότητα esim αλλά και κανονικής sim!. Eχω την sim εδώ και 6 χρόνια και δεν έχει λήξει, έχει ακόμη υπόλοιπο 😄 σε $ και την χρησιμοποιώ παντα στα ταξίδια μου στο εξωτερικό αλλά "παιζει" και στην Ελλάδα. δεν βλέπω αγορά για SIM
molot12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε δεν βλέπω αγορά για SIM Έχεις δικιο, περιεργο μάλλον τις σταμάτησαν 😔 είχα καιρό να μπω. Είχαν sim και μια άλλη επιλογη με αυτοκόλλητο sticker πανω στην τοπικη sim. Τέλος πάντων δεν χάνεις τίποτα αν τους στειλεις ενα mail μπορεί να έχουν ακόμη κάποιες. Παρόλο που ερχόταν από Καναδά σε 10 ημέρες ήταν Θεσσαλία. Προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένος και από την ποιοτητα αλλά και την ευκολια χρήσης, έχουν και apk στο google play store. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από molot12 1
klai9991 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Σκέφτομαι να πάρω από το ebay για Roaming (data) Αγγλικό νούμερα , ξέρει κανένας αν υπάρχει θέμα με το Brexit? Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια που έχει προπληρωμένο υπόλοιπο μέσα.Υπάρχουν έξτρα χρεώσεις ? Αν γνωρίζει κάποιος,ας μου πει. Ευχαριστώ!!
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, klai9991 είπε Σκέφτομαι να πάρω από το ebay για Roaming (data) Αγγλικό νούμερα , ξέρει κανένας αν υπάρχει θέμα με το Brexit? Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια που έχει προπληρωμένο υπόλοιπο μέσα.Υπάρχουν έξτρα χρεώσεις ? Αν γνωρίζει κάποιος,ας μου πει. Ευχαριστώ!! ναι καθώς υπάρχει όριο χρήσης.Νομίζω το ανώτερο είναι τα 20GB της Ο2. Γιατί δεν αγοράζεις μια vodafone giga wifi ; Εχει πακέτο 200 GB για 20€ τον μηνα.
klai9991 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ναι καθώς υπάρχει όριο χρήσης.Νομίζω το ανώτερο είναι τα 20GB της Ο2. Γιατί δεν αγοράζεις μια vodafone giga wifi ; Εχει πακέτο 200 GB για 20€ τον μηνα. Όριο 20gb/μήνα? Χωρίς κάποια χρέωση? Δεν αγοράζω ελληνική γιατί θέλω να παίξω με κάτι ρυθμίσεις για να γλυτώνω κίνηση.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, klai9991 είπε Όριο 20gb/μήνα? Χωρίς κάποια χρέωση? Δεν αγοράζω ελληνική γιατί θέλω να παίξω με κάτι ρυθμίσεις για να γλυτώνω κίνηση. Tι κίνηση να γλυτώνεις; Πάρε τις αγγλικές εταιρείες απο την αρχή και κοίτα τι δίνουν σε roaming και με τι χρεώσεις.
klai9991 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Tι κίνηση να γλυτώνεις; Πάρε τις αγγλικές εταιρείες απο την αρχή και κοίτα τι δίνουν σε roaming και με τι χρεώσεις. Θα ρίξω μια ματιά..Ευχαριστώ! 1
georgerov Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 H Voxi είναι από τις λίγες που δεν χρεώνουν roaming (ακόμη), ωστόσο όπως είπε και ο φίλος από πάνω έχει πολιτική ορθής χρήσης 20GB το μήνα σε roaming άσχετα από το πακέτο που θα βάλεις.
geoduke11 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Καλημερα για ταξιδι στην Αμερικη τι προτεινετε?
agnostos99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Για Λατινική Αμερική υπάρχει καμια καλη κ φθηνη προταση για να εχουμε internet? Για καρτοκινητά χρειαζεται να ενεργοποιησουμε roaming για να εχουμε κλησεις αν χρειαστεί? Μηπως με ελάχιστο παραπανω κόστος δε χρειαζεται πλέον να ανακατευτεις με αλλες esim κλπ και αρκεί το roaming? Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από agnostos99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα