Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πω, πολλές ωραίες προσφορές και όντως τέλειες τιμές σε σχέση με τις σάπιες εδώ.
Τι μου προτείνετε να δοκιμάσω; 
Χαλάω περίπου 2 κάρτες τον μήνα, και χρειάζομαι ΜΑΞ 6 gb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, HateMe είπε

Πω, πολλές ωραίες προσφορές και όντως τέλειες τιμές σε σχέση με τις σάπιες εδώ.
Τι μου προτείνετε να δοκιμάσω; 
Χαλάω περίπου 2 κάρτες τον μήνα, και χρειάζομαι ΜΑΞ 6 gb.

Πλέον υπάρχουν και άλλες επιλογές στις κλασικές sim και φθηνότερες θα έλεγα.
Η vodafone Ελλάδος δίνει το wifi giga max 40gb με 9.95€ και η three UK με την κάρτα sim smarty δίνει 20gb και απεριόριστες κλήσεις με 10£. 

Επεξ/σία από Kostasallinone
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/10/2019 στις 12:27 ΠΜ, grinder_ είπε

Χωρίς να έρθεις καθόλου Ελλάδα;
Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει με τις giffgaff, three uk και άλλες κάρτες εξωτερικού αν και έχουν ελκυστικά πακέτα.
Δεν μπορεί να είναι μόνιμα σε roaming και μετά από ένα 3μηνο δεν λειτουργούν εκτός συνόρων.

Εάν αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει με τις esim τότε άμα λάχει αλλάζουμε και συσκευή...:lol:

Επιβεβαιώνω κι εγώ, με δύο κάρτες sim από δύο διαφορετικές ΕΕ χώρες (ίδια εταιρία όμως)  σε μόνιμο roaming, η μία γύρω στα 6 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα ή δεύτερη γύρω στα 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ανανέωση χρόνου μέσω internet και κανονικά σε καθημερινή χρήση.
Κλήσεις προς σταθερά 0.085 / λεπτό με χρέωση ανα δευτ.
Η Ελληνική Vodafone την ελάχιστη ανανέωση μόνο όταν με ενημερώνει ότι θα καταργήσει το αριθμό κάθε 4 μήνες....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ισως έχει αναφερθεί ήδη στη συζήτηση οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν το προσπέρασα.

Είναι πολύ λίγα τα κινητά τηλέφωνα που σου δίνουν τη δυνατότητα της esim και τα περισσότερα είναι 400€+ , αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

Είδα όμως ότι υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις esim στα windows 10? Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο σχετικά με αυτό? Είδα ότι μέσω των ρυθμίσεων μπορείς να βρεις κάποια επιλογή όμως σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή κινητή τηλεφωνία..(https://support.microsoft.com/el-gr/help/4020763/windows-10-use-esim-for-cellular-data ) όπως φαίνεται εδώ.

Επιπλέον, γνωρίζει κανείς τίποτα για το Ubigi ?

• 10 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους. Φεύγω ταξίδι το Σάββατο στα Αραβικά Εμιράτα και είχα ερωτήσεις για να κάνω τη Cosmote SIM μου σε eSIM επειδή εκεί θα παρω άλλο νούμερο που θα είναι διαθέσιμο μόνο σε SIM. Αρχικά τι διαδικασία έχει; Πάω στο κατάστημα τους και παίρνω eSIM κατευθείαν; Γιατί προφανως το θυμήθηκα νωρις τελευταία μέρα.
Επίσης αν δε δουλέψει ξέρει κανένας αν μπορώ να παρω παλιό κινητό (με πλήκτρα) και βάλω την Cosmote SIM θα θέλει περιαγωγές και τέτοια ή δουλεύει μια χαρά; (εκτός αν νομίζουν ότι είμαι τρομοκράτης)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dev_angel είπε

Καλησπερα σε όλους. Φεύγω ταξίδι το Σάββατο στα Αραβικά Εμιράτα και είχα ερωτήσεις για να κάνω τη Cosmote SIM μου σε eSIM επειδή εκεί θα παρω άλλο νούμερο που θα είναι διαθέσιμο μόνο σε SIM. Αρχικά τι διαδικασία έχει; Πάω στο κατάστημα τους και παίρνω eSIM κατευθείαν; Γιατί προφανως το θυμήθηκα νωρις τελευταία μέρα.
Επίσης αν δε δουλέψει ξέρει κανένας αν μπορώ να παρω παλιό κινητό (με πλήκτρα) και βάλω την Cosmote SIM θα θέλει περιαγωγές και τέτοια ή δουλεύει μια χαρά; (εκτός αν νομίζουν ότι είμαι τρομοκράτης)

Πας εκεί με την καρτα που έχεις στο κινητό γιατί θα σου στείλουν κάποιο λινκ με κωδικό αν θυμάμαι καλά.,σου κάνουν την αλλαγή ,σταματάει να λειτουργεί η σιμ και περνάς τον qr code στο κινητό.Θα στον έχουν δωσει σε χαρτί αλλά αν θες έρχεται και σε email.30 λεπτά υπόθεση είναι.Μετα η σιμ είναι άχρηστη.

Αν δεν δουλέψει τότε πρέπει να αιτηθείς πάλι σιμ,και θα πληρώσεις άλλα 10€.Δεν βλέπω λόγο να μην δουλέψει όμως.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dev_angel είπε

Γιατί δεν κάνεις το αντίστροφο, να βγάλεις esim για Αραβικά Εμιράτα?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Γιατί δεν κάνεις το αντίστροφο, να βγάλεις esim για Αραβικά Εμιράτα?

Δυστυχώς το είχα προσπαθήσει σε προηγούμενο ταξίδι και δεν έβγαζαν αυτοί γιατι ήμουνα τουρίστας και κατι τέτοια, τρέχα γύρευε.

14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πας εκεί με την καρτα που έχεις στο κινητό γιατί θα σου στείλουν κάποιο λινκ με κωδικό αν θυμάμαι καλά.,σου κάνουν την αλλαγή ,σταματάει να λειτουργεί η σιμ και περνάς τον qr code στο κινητό.Θα στον έχουν δωσει σε χαρτί αλλά αν θες έρχεται και σε email.30 λεπτά υπόθεση είναι.Μετα η σιμ είναι άχρηστη.

Αν δεν δουλέψει τότε πρέπει να αιτηθείς πάλι σιμ,και θα πληρώσεις άλλα 10€.Δεν βλέπω λόγο να μην δουλέψει όμως.

Ωστόσο αξίζει? Εννοώ υπο την έννοια του να μην δουλέψει και μετά να μην έχω ούτε μια λειτουργική σιμ? Θέλω να πω αν πάρω τη SIM σε 2ο κινητό δε θα δουλέψει κανονικά χωρις περιαγωγές και τέτοια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dev_angel είπε

Δυστυχώς το είχα προσπαθήσει σε προηγούμενο ταξίδι και δεν έβγαζαν αυτοί γιατι ήμουνα τουρίστας και κατι τέτοια, τρέχα γύρευε.

Όχι αναφέρομαι σε online ενεργοποίηση προτού πας εκεί.

Παράδειγμα από εδώ και εδώ

Επεξ/σία από Kostasallinone
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dev_angel είπε

Ωστόσο αξίζει? Εννοώ υπο την έννοια του να μην δουλέψει και μετά να μην έχω ούτε μια λειτουργική σιμ? Θέλω να πω αν πάρω τη SIM σε 2ο κινητό δε θα δουλέψει κανονικά χωρις περιαγωγές και τέτοια?

Αν το νούμερο το κάνεις esim τέλος η σιμ,πάπαλα,φινίτο,άχρηστη.Πρέπει να βγάλεις νέα σιμ που θα ακυρώσει την esim.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην δουλέψει!Ακόμα και για κινητό που δεν το υποστηρίζει η cosmote,pixel 6, μια χαρά έγινε η αλλαγή.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Όχι αναφέρομαι σε online ενεργοποίηση προτού πας εκεί.

Παράδειγμα από εδώ και εδώ

Δυστυχώς έχω διαβάσει πολλές αναφορές οτι πολλές φορες δεν παιζουνε και θέλουν να πας ξανά σε γραφεία να την ενεργοποιήσεις κλπ.

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν το νούμερο το κάνεις esim τέλος η σιμ,πάπαλα,φινίτο,άχρηστη.Πρέπει να βγάλεις νέα σιμ που θα ακυρώσει την esim.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην δουλέψει!Ακόμα και για κινητό που δεν το υποστηρίζει η cosmote,pixel 6, μια χαρά έγινε η αλλαγή.

Θα δοκιμάσω αύριο πρωι να πάω να βγάλω! Μακάρι να βγαίνει τόσο αναίμακτα και εύκολα όσο περιγράφεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...