Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Pen Tablet στο Catalina

emathisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Έκανα το λάθος να εγκαταστήσω το Catalina σήμερα και διαπιστώνω ότι δεν δουλεύει το pen tablet της  TRUST που μέχρι πρίν δούλευε περίφημα.  Το ίδιο διάβασα και για ένα pen tablet της Wacom. ;

Έψαξα, αλλά δεν υπάρχουν drivers για αυτό. 

Παρακαλώ για τη βοήθειά σας γιατί μού είναι απαραίτητο το pen tablet για τη δουλειά μου -)

Πώς μπορώ φίλοι να γυρίσω στο προηγούμενο λειτουργικό μου αν δεν έχω κρατήσει αντίγραφο με το Time Machine;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Επεξ/σία από emathisis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρέπει να κανείς ένα timemachine backup, για αρχή.Μετά να κατεβασεις το Μojave και να φτιάξεις ενα usb απο όπου θα κάνεις την εγκατασταση. Για να γινει εγκατασταση ισως χρειαστει να διαγραφει ο σκληρός με την χρηση του diskutility.Εχω μια υποψία οτι άμα σβησεις μονο το volume Macintosh HD και οχι αυτo με το -Data ισως μπορεσεις να κανεις την εγκατάσταση χωρίς να χρειαστει μετά να περάσεις μεσο του migration assistant τα αρχεια σου, απο το Time Machine backup, που εκανες.

ΥΓ.To volume στο diskutility σβηνεται κλικαροντας  το συμβολο (-) πανω αριστερά, διπλα απο το (+). 

7 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Με καθαρή εγκατάσταση δυστυχώς.και με Time machine θα ήταν δύσκολο γιατί το Catalina δημιουργεί άλλο ένα υπο-partition.

Μόνο με την χρήση migration assistant. Το υπο- partition φαντάζομαι εννοείς τo δευτερο volume γιατι με το APFS φτάχνεις ξεχωριστές ενοτητες χωρίς την χρήση partition.

Επεξ/σία από atheatos

Το DATA εννοώ.. Yeap..

Καλή η ιδέα με το migration αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει αντίστροφα και από το catalina..

Θα μας ενημερώσει πιστευω όταν το δοκιμάσει.. ;)

Disk_Utility.jpg

1 λεπτό πριν, MoviemakerGr είπε

Το DATA εννοώ.. Yeap..

Καλή η ιδέα με το migration αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει αντίστροφα και από το catalina..

Θα μας ενημερώσει πιστευω όταν το δοκιμάσει.. ;)

Disk_Utility.jpg

Ελπίζω ότι με το νέο σχήμα θα δουλέψει το migration assistant γιατι τα data ειναι σε ξεχωριστο τμήμα απο το OS. Και να μην δουλεψει μπορει μετά να μπει στο φάκελο  του timemachine backup να παρει τα αρχεια του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Ελπίζω ότι με το νέο σχήμα θα δουλέψει το migration assistant γιατι τα data ειναι σε ξεχωριστο τμήμα απο το OS. Και να μην δουλεψει μπορει μετά να μπει στο φάκελο  του timemachine backup να παρει τα αρχεια του.

Νομίζω οτι τα αρχεία δεν ειναι ποτε το θέμα.. οι επανεγκαταστάσεις είναι.. ;)

Επεξ/σία από MoviemakerGr

3 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Νομίζω οτι τα αρχεία δεν ειναι ποτε το θέμα.. οι επανεγκαταστάσεις είναι.. ;)

Το θέμα είναι ότι τo timemachine backup ,που ειναι υποθεση 2-3 κλικ, λιγοι το κανουν και μετά ερχονται και σου λενε "ειναι απαραιτητο για την δουλειά μου" κτλ.Άμα είχε κάνει πριν το update ενα time machine backup τωρα δεν θα συζηταγαμε....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...