Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά gpu θα προτείνατε για το συστηματάκι που βρίσκεται στην υπογραφή;

Budget--> Γύρω στο 150άρι

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, asrockman είπε

Ποιά gpu θα προτείνατε για το συστηματάκι που βρίσκεται στην υπογραφή;

Budget--> Γύρω στο 150άρι

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

παρε καμια  RX 570
πχ.https://www.skroutz.gr/s/16152010/PowerColor-Radeon-RX-570-8GB-Red-Dragon-AXRX-570-8GBD5-3DHD-OC.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ.

Η υλοποίηση της MSI ( Armor , 8GB ) είναι διαθέσιμη σε τοπικό κατάστημα για 164E, να το τσιμπήσω άραγε;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, asrockman είπε

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ.

Η υλοποίηση της MSI ( Armor , 8GB ) είναι διαθέσιμη σε τοπικό κατάστημα για 164E, να το τσιμπήσω άραγε;

καλη ειναι και αυτη αλλα εγω δεν παιρνω πια καρτες γραφικων χωρις backplate

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

καλη ειναι και αυτη αλλα εγω δεν παιρνω πια καρτες γραφικων χωρις backplate

Ο παράγοντας της αισθητικής στο κουτί μου είναι ασήμαντος οπότεεε μόνο αν πρόκειται για θέμα απόδωσης δεν θα το επιλέξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, asrockman είπε

Ο παράγοντας της αισθητικής στο κουτί μου είναι ασήμαντος οπότεεε μόνο αν πρόκειται για θέμα απόδωσης δεν θα το επιλέξω.

βοηθάει λίγο στην ψύξη και στην μακροζωια της καρτας μιας και προστατευει τα τσιπακια και δινει στην καρτα εξτρα ¨κρατημα"
αν και προσωπικά θα προτιμούσα την Nitro+ της Sapphire την οποία και εχω αλλα ανεβαίνουμε σε τιμη 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η 570 δε ξέρω πόσο μεγάλη κ βαριά είναι αλλά αν είναι σαν την 580 (υποθέτω θα είναι ) , ούτε εγώ θα επερνα χωρίς backplate. Ούτε για την ομορφιά ούτε για τη οποία ψύξη αλλά για είναι πιο σταθερή η καρτα μέσα στο κουτί κ να μη γέρνει από το βάρος. 

Από την άλλη δεν έχω ακούσει κ ποτέ να πάθει ζημιά είτε η gpu είτε η μητρική επειδή η κάρτα γραφικών γέρνει λίγο, αλλά επειδή λεφτά είναι προτιμώ να δώσω λίγα ευρώ παραπάνω για μοντέλο με backplate παρά ψυχολογικά πάντα να δω τη κάρτα να γέρνει κ να σκέφτομαι χαλάει τώρα η δε χαλάει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/10/2019 στις 7:10 ΠΜ, nickk0kkav είπε

Η 570 δε ξέρω πόσο μεγάλη κ βαριά είναι αλλά αν είναι σαν την 580 (υποθέτω θα είναι ) , ούτε εγώ θα επερνα χωρίς backplate. Ούτε για την ομορφιά ούτε για τη οποία ψύξη αλλά για είναι πιο σταθερή η καρτα μέσα στο κουτί κ να μη γέρνει από το βάρος. 

Από την άλλη δεν έχω ακούσει κ ποτέ να πάθει ζημιά είτε η gpu είτε η μητρική επειδή η κάρτα γραφικών γέρνει λίγο, αλλά επειδή λεφτά είναι προτιμώ να δώσω λίγα ευρώ παραπάνω για μοντέλο με backplate παρά ψυχολογικά πάντα να δω τη κάρτα να γέρνει κ να σκέφτομαι χαλάει τώρα η δε χαλάει. 

Καλά μη κολλάτε στο backplate ffs. Καταρχάς οι κάρτες με gddr5 δεν έχουν από πίσω τσιπάκια οπότε δεν έχει και κανένα απολύτως νόημα να βάλεις thermal pads πίσω. Για το shaging και τη μούρη ναι, αλλά εντάξει τόσο σημαντικά είναι? Άσε που σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν το backplate είχε αρνητικό αντίκτυπο στα temps παρά θετικό, ανάλογα το cooler design και αν είναι εντελώς κλειστό ή πλαστικούρα και δεν αναπνέει η κάρτα. Ούτε θα ζήσει περισσότερο η κάρτα επειδή έχει backplate.😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...