nikos5800 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Ευχατιστω για τη βοηθεια. Τελικά κατέληξα στην 1660. Η ti είναι Όντως πιο ακριβή για τα λεφτά που ήθελα να δώσω και επίσης αν είναι να πας σε αυτά τα λεφτά αξίζει να πας σε καλύτερη κάρτα. Ή 1660 για PES κάνα PUBG και το νέο Call of duty σε 1080p του είναι μια χαρα. Και καλά έκανες ,κάτι ανέκδοτα που διάβασα παραπάνω για το ότι η ρχ580 κάνει για 4κ λόγω 8gb ram τα αφήνω στην φαντασία του καθενός , σε 4κ μέχρι το limitation να γίνει η ραμ είτε 6gb είτε 8gb θα έχει ψοφησει ο πυρήνας της ρχ580 και γτχ1660 Εδώ στην κάρτα μου έχω δεν έχω 8gb ram το ίδιο είναι αφού ο πυρήνας δεν μπορεί να το pushαρει 1
Havik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikos5800 είπε Και καλά έκανες ,κάτι ανέκδοτα που διάβασα παραπάνω για το ότι η ρχ580 κάνει για 4κ λόγω 8gb ram τα αφήνω στην φαντασία του καθενός , σε 4κ μέχρι το limitation να γίνει η ραμ είτε 6gb είτε 8gb θα έχει ψοφησει ο πυρήνας της ρχ580 και γτχ1660 Εδώ στην κάρτα μου έχω δεν έχω 8gb ram το ίδιο είναι αφού ο πυρήνας δεν μπορεί να το pushαρει ότι παίζει 4κ παίζει, το θέμα είναι τι και πώς. 570 νιτρο stock, ίδιο σύστημα, SoTR bench RE δυστυχώς δεν κράτησα screen αλλά με custom settings medium/high έβγαζε 38-40 fps μόνο σε ένα σημείο κολλούσε που ήταν πολύ Open space. (αν ενοχλούν τα χαμηλά fps λόγο ανάλυσης ελπίζω να ενοχλούν και με το RT) @ D1mm1s, κάτι τελευταίο, αν η οθόνη του αδερφού σου υποστηρίζει freesync τοτε η amd είναι καλύτερη επιλογή, αν και άκουσα ότι το υποστηρίζει πλέον και η nvoidia, αλλιώς αν δεν έχει freesync η οθόνη του και δεν σκοπεύει να αναβαθμίσει σε τέτοια παίρνεις ότι γουστάρεις. Καλό gaming στον αδερφό σου! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Havik 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα