Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω δώρο στον αδερφό μου μια από τις 2 κάρτες του τίτλου και θέλω βοήθεια για το ποια κάρτα από τις 2 να πάρω ώστε να έχει περισσότερη διάρκεια ζωής.

Γενικά είναι για light gaming και όχι extreme καταστασεις.

ότι πληροφορίες θέλετε πείτε μου να σας πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H 1660 είναι ελάχιστα γρηγορότερη κατά κανόνα και καταναλώνει μακράν λιγότερα watt. H 590 έχει παραπάνω μνήμη και είναι ελάχιστα φθηνότερη, άλλα με την κατανάλωση που έχει μάλλον η 1660 θα βγει φθηνότερη σε βάθος χρόνου. Προσωπικά μάλλον στην 1660 θα πήγαινα.

Αν θες πες μας και το υπολοιπο σύστημα και κυρίως την οθόνη (ανάλυση/herz).

Επεξ/σία από TheMechanic1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι άλλη κατηγορία κάρτες τόσο σε απόδοση όσο και σε τιμή. Η 1660ti είναι αρκετά γρηγορότερη άλλα και σχεδόν 100 ευρώ πάνω, και πλησιαζει σε τιμή άλλες καλύτερες κάρτες. Εξαρτάται από το τι απαιτήσεις έχεις, άλλα και σε τι τιμες τις βρίσκεις. Μιλας μόνο για καινούριες κάρτες ή και μεταχειρισμένες? Τι παιχνίδια παίζεις και τι σύστημα έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε

Είναι άλλη κατηγορία κάρτες τόσο σε απόδοση όσο και σε τιμή. Η 1660ti είναι αρκετά γρηγορότερη άλλα και σχεδόν 100 ευρώ πάνω, και πλησιαζει σε τιμή άλλες καλύτερες κάρτες. Εξαρτάται από το τι απαιτήσεις έχεις, άλλα και σε τι τιμες τις βρίσκεις. Μιλας μόνο για καινούριες κάρτες ή και μεταχειρισμένες? Τι παιχνίδια παίζεις και τι σύστημα έχεις?

Rx580 8g nitro.  Επίσης με 6giga δεν παίρνουμε κάρτα, gtav online με 4k τραβάει 6+ giga

Επεξ/σία από alexinhogr
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Rx580 8g nitro.  Επίσης με 6giga δεν παίρνουμε κάρτα, gtav online με 4k τραβάει 6+ giga

Γιατι ειναι αυτες οι κάρτες για 4K και δε το ξέρουμε; Τι διαβάζουμε... 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Γιατι ειναι αυτες οι κάρτες για 4K και δε το ξέρουμε; Τι διαβάζουμε... 

Αφού μπορεί σε μερικά games γιατί όχι; εγώ για fhd την πήρα. Οπότε το τζιπάκι μετράει για την τιμή που έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε τότε μια 580 8GB να παίξεις 4Κ και είσαι άρχοντας..

Για να μην τα πολυλογούμε, αυτές είναι 1080p κάρτες, και σε 1080p η 1660ti είναι δύο επίπεδα πάνω. Ας έχει και λιγότερη vram. Ακόμα και παραπάνω vram να τραβάει το παιχνίδι, η 580 θα είναι πιο αργη. Υπάρχει και η ram οταν τελείωνει η Vram. Προφανώς θα ήταν καλύτερα να είχε 8gb vram η 1660ti, αλλά και τα 6 δεν είναι κάτι καταστροφικό, ειδικά σε 1080p. Δεν μετράει μόνο η μνήμη στην κάρτα. 

Αν θες οπωσδήποτε παραπάνω μνήμη, ψάξε καμια μεταχειρισμένη vega ή 1070. 

Δημοσ.

Ο φίλος δεν λέει για 1660ti, διάβασε το νήμα από την αρχή, εγώ έγραψα για τα χρήματα αξίζει η rx580. Για τα λεφτά της, όπως και η 1660ti για τα λεφτά της, δεν έκανα vs τις δύο κάρτες, και αυτές τις ειρωνείες πάρε εσύ rx580 να παίζεις 4κ, δείχνει το επίπεδο μας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Rx580 ή  gtx1660ti. 

Δεν το έγραφε το αρχικό ποστ φίλε μου, εσύ ανέφερες την 1660ti που κάνει 100 ευρώ πάνω και προφανώς είναι γρηγορότερη. Το σχόλιο ήταν γιατί η συγκριση για 4Κ που έκανες ήταν άστοχη, όχι για να σου την πω. Αυτές είναι κάρτες για 1080p. Για παραπάνω θες αρκετά δυνατότερες. 

Όλες αυτές οι κάρτες αξίζουν τα λεφτά του και εξαρτάται τι θες να παίζεις και τι απαιτήσεις έχεις. 

Δημοσ.
Στις 10/10/2019 στις 3:12 ΜΜ, D1mm1s είπε

Θέλω να πάρω δώρο στον αδερφό μου μια από τις 2 κάρτες του τίτλου και θέλω βοήθεια για το ποια κάρτα από τις 2 να πάρω ώστε να έχει περισσότερη διάρκεια ζωής.

Γενικά είναι για light gaming και όχι extreme καταστασεις.

ότι πληροφορίες θέλετε πείτε μου να σας πω.

Ανάμεσα στις δυο 590, είναι το ίδιο γρήγορη με την 1660 (non ti) πιο φτηνή και επίσης έχει και 2gb παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχατιστω για τη βοηθεια. Τελικά κατέληξα στην 1660.

Η ti είναι Όντως πιο ακριβή για τα λεφτά που ήθελα να δώσω και επίσης αν είναι να πας σε αυτά τα λεφτά αξίζει να πας σε καλύτερη κάρτα.

Ή 1660 για PES κάνα PUBG και το νέο Call of duty σε 1080p του είναι μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...