rikino Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας,στο κινητο της αδερφης μου κολουσε το viber και ετσι σαν πανεξυπνος που ειμαι το διεγραψα, τωρα θελω να το ξαναπερασω αλλα δεν μου το βρισκει στο play store, τι μπορει να φταιει ? SOS μου βγαζει κατι σαν απομιμησεις του viber.... εχει το samsung model : SM-G110H SSN : -G110HGSMH SN : R21G22G50JZ πρεπει να κανω καποια ενημερωση καπως το play store ? εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!! δε μπορω να καταλαβω γιατι τα βγαζει σκορπια πχ σαν απομημηση του viber μονο για βιντεοκληση η πχ μονο για αυτοκολητα να στελνεις....
ice25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 θελει android 5.3 και πανω !! αν δεν το εχεις θα πρεπει να αναβθμιστει η συσκευη αν γινεται η να βρεις καποιο παλαιοτερο apk.
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνα με τη σελιδα του viber στο store, απαιτει android 4.1+ και το κινητο σου εχει 4.4.2, οποτε θα επρεπε να το βλεπεις κανονικα Αναφορά σε κείμενο Απαιτεί Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip Αν πατησεις στο παραπανω λινκ, θα ανοιξει το store απο μονο του στο viber. Σου δινει την δυνατοτητα να το εγκαταστησεις τοτε? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από jim_p
rikino Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Πατησα το λινκ και λεει δεν ειναι συμβατο, ποια εκδοση θα μπορουσα να κατεβασω απ το ιντερνετ που να ειναι παλαιοτερη εκδοση και να λειτουργει στο κινητο της αδερφης μου? Δεν ειναι συμβατη η συσκευη λεει
spectaculator Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, rikino είπε Πατησα το λινκ και λεει δεν ειναι συμβατο, ποια εκδοση θα μπορουσα να κατεβασω απ το ιντερνετ που να ειναι παλαιοτερη εκδοση και να λειτουργει στο κινητο της αδερφης μου? Δεν ειναι συμβατη η συσκευη λεει Άρχισε τις δοκιμές από εδώ https://m.apkpure.com/viber-messenger-messages-group-chats-calls/com.viber.voip Από τη νεότερη έκδοση, μέχρι εκείνη που θα εγκατασταθεί κανονικά. Εννοείται πως γνωρίζεις πως να χειρίζεσαι τα apk που κατεβάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα