Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, bluesattack είπε

Μα η καταλληληλοτερη συμβουλη για αυτες τις περιπτωσεις δινεται μεσω της λαικης σοφιας .Τι λεει λοιπον ο σοφος λαος με την τεραστια πειρα του ? Οποιος βιαζεται σκονταφτει, το γοργον και χαριν εχει  :D

Ωραιος ο λαος μας. Τα ειπε ολα, κι οτι πιασει! Δεν μπορει να ισχυουν ταυτοχρονως ομως....αντε βγαλε ακρη...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, l337 είπε

Το να περιμένεις το σωστό timing για κάτι σημαίνει πως βάζεις τον εαυτό σου στον "αυτόματο" και ως εκ τούτου χάνεις το τώρα, το παρόν. Pathetic, θα έλεγα..

Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, το να ενεργείς παρορμητικά χωρίς να έχεις αξιολογήσει πρώτα την κατάσταση μοιάζει περισσότερο με λειτουργία "αυτόματου".

Είναι σαν να μου λες πως σου έρχεται η σκέψη πως θέλεις να πάρεις αύξηση στη δουλειά, οπότε σηκώνεσαι επιτόπου και χωρίς να λάβεις υπόψιν σε τι διάθεση είναι το αφεντικό σου πας και του ζητάς αύξηση. Αν το timing είναι λάθος μπορεί και να βρεθείς χωρίς δουλειά. Άντε τώρα να εξηγήσεις a posteriori στο boss πως απλά δεν ήθελες να χάσεις "το τώρα, το παρόν" 😏

Άλλο παράδειγμα που το έχω βιώσει κιόλας, γνωστός μου όταν βγαίναμε μπαρότσαρκα ούτε κοίταγε ούτε μίλαγε με κοπέλες που σε τέτοιο περιβάλλον προφανώς είναι πιο ανεκτικές σε προσέγγιση από το άλλο φύλο. Το πέφτουλας-mode του ερχόταν μόνο σε άσχετες στιγμές π.χ. στο λεωφορείο το πρωί, στην ουρά στο φαρμακείο, δηλαδή σε στιγμές που το τελευταίο που σκέφτεται η κοπέλα είναι να την φλερτάρουν. Αν υπήρχε μία λέξη με την οποία θα χαρακτήριζα τον γνωστό, το "pathetic" θα ταίριαζε γάντι. 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Narayan said:

Άλλο παράδειγμα που το έχω βιώσει κιόλας, γνωστός μου όταν βγαίναμε μπαρότσαρκα ούτε κοίταγε ούτε μίλαγε με κοπέλες που σε τέτοιο περιβάλλον προφανώς είναι πιο ανεκτικές σε προσέγγιση από το άλλο φύλο. Το πέφτουλας-mode του ερχόταν μόνο σε άσχετες στιγμές π.χ. στο λεωφορείο το πρωί, στην ουρά στο φαρμακείο, δηλαδή σε στιγμές που το τελευταίο που σκέφτεται η κοπέλα είναι να την φλερτάρουν. Αν υπήρχε μία λέξη με την οποία θα χαρακτήριζα τον γνωστό, το "pathetic" θα ταίριαζε γάντι. 

XD κάτσε, δηλαδή....υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη για φλερτ; Ίσα ίσα που στα bar/clubs ίσως νά'ναι και πιο δύσκολο να φλερτάρεις όμορφα αφού είναι σχεδόν αδύνατον να ακούσει ο ένας τον άλλον με τόση φασαρία. Εκείνο το πανέμορφο καλοκαιράκι που περιμέναμε στις ουρές στα ATM για ώρες & after midnight, ξέρεις τί ωραία φλερτ γίνονταν; Οι ουρές ήταν ευκαιρία να έρθει ο κόσμος πιο κοντά (οκ άλλοι βρίζονταν βέβαια :P).

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Narayan είπε

[...]που σε τέτοιο περιβάλλον προφανώς είναι πιο ανεκτικές σε προσέγγιση από το άλλο φύλο[...]

Σχετικό είναι αυτό.

Κάποιες μπορεί όντως να είναι πιο ανεκτικές, κάποιες άλλες μπορεί να είναι πιο έτοιμες να ρίξουν χυλόπιτα.

Και να σου πω την αλήθεια, καταλαβαίνω περισσότερο τις δεύτερες. 

Είναι τόσο στάνταρ τα πεσίματα και τόσο κλισέ οι ατάκες και τα κεράσματα ποτών στα μπαρόκλαμπα, που ξενερώνω κι εγώ ο ίδιος για το γένος μου.

Προτιμώ κάτι πιο αυθόρμητο, κάτι πιο έξυπνο.

Και ναι, το φλερτ στο δρόμο, στην ουρά κ.λπ. είναι more fun. Κι ας μην καταλήξει σε κάτι παραπάνω απαραίτητα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

XD κάτσε, δηλαδή....υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη για φλερτ; Ίσα ίσα που στα bar/clubs ίσως νά'ναι και πιο δύσκολο να φλερτάρεις όμορφα αφού είναι σχεδόν αδύνατον να ακούσει ο ένας τον άλλον με τόση φασαρία. Εκείνο το πανέμορφο καλοκαιράκι που περιμέναμε στις ουρές στα ATM για ώρες & after midnight, ξέρεις τί ωραία φλερτ γίνονταν; Οι ουρές ήταν ευκαιρία να έρθει ο κόσμος πιο κοντά (οκ άλλοι βρίζονταν βέβαια :P).

Οι εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Όπως εσύ είσαι εξαίρεση που σου αρέσει να σε φλερτάρουν όταν προσπαθείς να κάνεις τις καθημερινές δουλειές σου, έτσι είναι εξαίρεση και μερικές που πάνε στο κλάμπ με σκοπό να βρίσουν όποιον τις πλησιάσει.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Σχετικό είναι αυτό.

Κάποιες μπορεί όντως να είναι πιο ανεκτικές, κάποιες άλλες μπορεί να είναι πιο έτοιμες να ρίξουν χυλόπιτα.

Και να σου πω την αλήθεια, καταλαβαίνω περισσότερο τις δεύτερες. 

Είναι τόσο στάνταρ τα πεσίματα και τόσο κλισέ οι ατάκες και τα κεράσματα ποτών στα μπαρόκλαμπα, που ξενερώνω κι εγώ ο ίδιος για το γένος μου.

Προτιμώ κάτι πιο αυθόρμητο, κάτι πιο έξυπνο.

Και ναι, το φλερτ στο δρόμο, στην ουρά κ.λπ. είναι more fun. Κι ας μην καταλήξει σε κάτι παραπάνω απαραίτητα.

Όμως και ο δικός σου ισχυρισμός σχετικός είναι.

Μπορεί μεν να είναι πιο διασκεδαστικό το φλέρτ στο δρόμο, όμως το θέμα του τόπικ είναι το σωστό timing για να έχεις επιτυχία. Και στατιστικά περισσότερη επιτυχία έχουν όσοι φλερτάρουν σε χώρους που προδιαθέτουν τους θαμώνες για κάτι τέτοιο. Στο κλάμπ θα έχεις επιτυχία π.χ. 10%, στην γραμμή του ΟΑΕΔ για υποβολή δικαιολογητικών 0.5%. 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Narayan said:

Οι εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Όπως εσύ είσαι εξαίρεση που σου αρέσει να σε φλερτάρουν όταν προσπαθείς να κάνεις τις καθημερινές δουλειές σου, έτσι είναι εξαίρεση και μερικές που πάνε στο κλάμπ με σκοπό να βρίσουν όποιον τις πλησιάσει.

Όμως και ο δικός σου ισχυρισμός σχετικός είναι.

Μπορεί μεν να είναι πιο διασκεδαστικό το φλέρτ στο δρόμο, όμως το θέμα του τόπικ είναι το σωστό timing για να έχεις επιτυχία. Και στατιστικά περισσότερη επιτυχία έχουν όσοι φλερτάρουν σε χώρους που προδιαθέτουν τους θαμώνες για κάτι τέτοιο. Στο κλάμπ θα έχεις επιτυχία π.χ. 10%, στην γραμμή του ΟΑΕΔ για υποβολή δικαιολογητικών 0.5%. 

Όπα όπα....και πώς προκύπτουν αυτά τα στατιστικά; Γιατί απ'τον δικό μου κύκλο πχ μπορώ να σου πω ότι το 90% των ζευγαριών που γνωρίζω ΔΕΝ έκαναν παιχνίδι σε μπαράκι αλλά γνωρίστηκαν σε τελείως καθημερινά σκηνικά, από ψώνια στο σουπερμάρκετ μέχρι κάποιο ατύχημα. Προσωπικά πιστεύω ότι οπουδήποτε μπορεί να έχεις επιτυχία και αυτή η επιτυχία εξαρτάται πάνω απ'όλα απ'τους ίδιους τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mindreader είπε

Ωραιος ο λαος μας. Τα ειπε ολα, κι οτι πιασει! Δεν μπορει να ισχυουν ταυτοχρονως ομως....αντε βγαλε ακρη...

Βασικά δεν είναι έτσι... Δεν είναι τα είπε όλα και ότι πιάσει γιατί το γοργόν και χάριν έχει δεν εμπεριέχει βιασύνη. Αφορά στο να μην αναβάλουμε για αύριο πράγματα που μπορούμε/πρέπει να κάνουμε σήμερα, δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να τα κάνουμε βιαστικά. 

Επεξ/σία από Nak3re
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Όπα όπα....και πώς προκύπτουν αυτά τα στατιστικά; Γιατί απ'τον δικό μου κύκλο πχ μπορώ να σου πω ότι το 90% των ζευγαριών που γνωρίζω ΔΕΝ έκαναν παιχνίδι σε μπαράκι αλλά γνωρίστηκαν σε τελείως καθημερινά σκηνικά, από ψώνια στο σουπερμάρκετ μέχρι κάποιο ατύχημα. Προσωπικά πιστεύω ότι οπουδήποτε μπορεί να έχεις επιτυχία και αυτή η επιτυχία εξαρτάται πάνω απ'όλα απ'τους ίδιους τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες τους.

Ο γνωστός πάντως που ανέφερα στο παράδειγμα, το τι βρισίδι έχει φάει για τα άκυρα πεσίματά του μέσα στα ΜΜΜ δεν περιγράφεται. Και δεν τον έλεγες και άσχημο.

Αντιθέτως, η υπόλοιπη παρέα μια χαρά και επιτυχημένα "χωνόταν" σε βραδυνές εξόδους, ακόμα και στο +SODA που δεν ακούγαμε ο ένας τον άλλον από τη μουσική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...