Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω ένα iPad air 64gb 4g και γενικά δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα (εκτός από την μπαταρία που δεν κρατάει οσο θα ήθελα). Τώρα τελευταία όμως έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Κάνει μία ώρα να ανοίξει μια σελίδα στο browser σε βαθμό πολύ απογοητευτικό. Δηλαδή με το που θα γράψω insomnia.gr και θα πατήσω κλικ, από το άσπρο φόντο του browser μέχρι το να δείξει κάτι θα περάσουν τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Η σελίδα θα φορτώσει ολόκληρη σε περίπου 1 λεπτό. Δοκίμασα σε safari και firefox αρα δεν είναι θέμα browser. Το προβλημα πραμένει.

Το περίεργο όμως είναι οτι έχω πρόβλημα μόνο στο σερφάρισμα. Στο speedtest τα αποτελέσματα είναι μια χαρά για 24 γραμμή (32-45ping, 14-15 download, 1 upload). Επίσης και σε youtube, gaming κλπ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Μέχρι στιγμή έχω δοκιμάσει:

• Απλή επανεκκίνηση
  • Να κάνω hard reset
  • Να χρησιμοποιήσω custom dns τις google που είδα σε ένα βίντεο σαν λύση

Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω ?

Υ.Γ. Το Setup As New έχει ελπίδες? Γιατί έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα και θέλω να είναι η έσχατη λύση αυτή και αν φυσικά έχει πιθανότητες να φτιάξει το πρόβλημα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iphotographer είπε

Καλημέρα. Έχω ένα iPad air 64gb 4g και γενικά δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα (εκτός από την μπαταρία που δεν κρατάει οσο θα ήθελα). Τώρα τελευταία όμως έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Κάνει μία ώρα να ανοίξει μια σελίδα στο browser σε βαθμό πολύ απογοητευτικό. Δηλαδή με το που θα γράψω insomnia.gr και θα πατήσω κλικ, από το άσπρο φόντο του browser μέχρι το να δείξει κάτι θα περάσουν τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Η σελίδα θα φορτώσει ολόκληρη σε περίπου 1 λεπτό. Δοκίμασα σε safari και firefox αρα δεν είναι θέμα browser. Το προβλημα πραμένει.

Το περίεργο όμως είναι οτι έχω πρόβλημα μόνο στο σερφάρισμα. Στο speedtest τα αποτελέσματα είναι μια χαρά για 24 γραμμή (32-45ping, 14-15 download, 1 upload). Επίσης και σε youtube, gaming κλπ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Μέχρι στιγμή έχω δοκιμάσει:

• Απλή επανεκκίνηση
  • Να κάνω hard reset
  • Να χρησιμοποιήσω custom dns τις google που είδα σε ένα βίντεο σαν λύση

Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω ?

Υ.Γ. Το Setup As New έχει ελπίδες? Γιατί έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα και θέλω να είναι η έσχατη λύση αυτή και αν φυσικά έχει πιθανότητες να φτιάξει το πρόβλημα.

Ρυθμίσεις -safari-εκαθαριση ιστορικού και δεδομένων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα 2 που προτειναν οι απο πανω θα σου ελεγα να δοκιμασεις. Επισης δοκιμασες απο αλλο Wi-Fi ή Mobile να δεις αν εχεις την ιδια συμπεριφορα;

Επεξ/σία από asmilon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Ρυθμίσεις -safari-εκαθαριση ιστορικού και δεδομένων 

Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Αλλά μου το κάνει το πρόβλημα και στον firefox. Να τα παιξαν και οι 2 browsers ταυτοχρονα?

4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Βάλε καρφωτά dns της google και ξαναδοκίμασε.

Το δοκίμασα. Αυτο εννουσα στο 3ο πράγμα που έχω ήδη δοκιμάσει.

3 ώρες πριν, asmilon είπε

Αυτα τα 2 που προτειναν οι απο πανω θα σου ελεγα να δοκιμασεις. Επισης δοκιμασες απο αλλο Wi-Fi ή Mobile να δεις αν εχεις την ιδια συμπεριφορα;

Άλλο wifi δεν έτυχε να δοκιμάσω ουτε έβαλα καρτα 4g. Έκανα όμως το κινητό tethering και συνδεθηκα μέσω wifi με το κινητό. Το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί όμως να έχει κάποιο πρόβλημα το wifi μου όταν στα άλλα προγραματα (speedtest, youtube, gaming) του ipad πάει κανονικά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/10/2019 στις 2:24 ΜΜ, tyxeros είπε

Πηγαινε στις ρυθμισεις του IPAD -> Reset -> Reset Network settings.

Συνδεσου παλι στο Wifi σου και δες αν ειναι οκ.

Τιποτα. Το ίδιο 😟

Επεξ/σία από iphotographer
Δημοσ.
16 ώρες πριν, atheatos είπε

Κάνε το update.

Θα το κάνω απόψε. Δεν μου είχε βγάλει ειδοποιηση για ενημέρωση γιατι ήταν κλειστές οι αυτόματες ενημερώσεις και νόμιζα οτι είχα την τελευταία.

Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.

Υ.Γ. Σε κάθε ενημέρωση τρέμω μην γίνει το ipad για πέταμα. Έτσι και σε ένα ipad 2 που είχα παλιά, μετά από μια ενημέρωση, το ipad δεν έκανε ούτε για ξύλο κοπής.

Δημοσ.
Στις 15/10/2019 στις 9:38 ΜΜ, atheatos είπε

Κάνε το update.

Εχθές που μπόρεσα την έκανα την αναβάθμιση. Στο ελάχιστο τεστ που έκανα, μου φάνηκε οτι πήγαινε πιο γρήγορα. Θα το δοκιμάσω όμως μέσα στο σαββατοκυριακο.

11 ώρες πριν, soundou είπε

Εχεις ανοιχτα bluetooth?

Δεν είμαι σίγουρος, θα το δω το βράδυ. Νομίζω όμως πως όχι.

Δημοσ.

Εμενα μ ανοιχτα bt στο speedtest δεν βγαζει πσνω απο 36mbps.μ το που κλεινω ανοιγει η σελιδα αμεσως κ μ ανεβαζει στα 80+

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο, δοκίμασα όλα τα παραπάνω. Τίποτα. Τώρα όμως μου ήρθε μια φλασιά και νομίζω οτί από τότε περίπου είχα το πρόβλημα. Να μου πείτε αν, λέω αν, μπορεί να παίζει ρόλο σε αυτό το πράγμα, για να μην μπαίνω τσάμπα σε διαδικασίες. Πριν καιρό εγκατέστησα στο σπίτι μια ipcamera ezviz. Επειδή η κάμερα δεν συνεργαζόταν με τίποτα με το router, υποβάθμισα την ασφάλεια σε wpa από wpa2 που ήταν. Έτσι δούλεψε η κάμερα. Στην σύνδεση wifi όμως του ipad από τότε γράφει δίπλα "Ασθενής Ασφάλεια". Μπορεί αυτό να επηρεάζει την ταχύτητα στο browsing?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...