Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Motorola One Macro είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια «One» και όπως θα καταλάβατε και από την ονομασία του, το χαρακτηριστικό που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι φέρει μία κάμερα που είναι ειδικά κατασκευασμένη για πολύ κοντινές λήψεις (macro).

Η συγκεκριμένη κάμερα επιτρέπει τις λήψεις από απόσταση 2 εκατοστών από το αντικείμενο και χρησιμοποιεί αισθητήρα 2MP με εικονοστοιχεία 1,75μm. Για τις κανονικές λήψεις, η συσκευή διαθέτει μία κάμερα 13MP (αισθητήρας με εικονοστοιχεία 1,11μm, σύστημα φακών f:/2.0) που συνοδεύεται από Laser AF και επιτρέπει τη λήψη βίντεο 1080p στα 60fps (και στα 120fps για βίντεο αργής κίνησης). Μαζί τους, βρίσκεται και ακόμη μία κάμερα στα 2MP που αναλαμβάνει τον ρόλο αισθητήρα βάθους. Αν και δεν υπάρχει σύστημα τηλεφακού στο συγκεκριμένο κινητό, με τη λειτουργία Hi-Res Zoom, η συσκευή συνδυάζει πολλαπλές λήψεις για να βελτιώσει την ποιότητα του ψηφιακού ζουμ.

3.jpg.3683f7b1c282a6810db02eccccfafe13.jpg

Το Motorola One Macro διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 6,2 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1520 x 720 pixels, η οποία διαθέτει στο κέντρο της πάνω πλευράς της μία μικρή εγκοπή για την εμπρόσθια κάμερα 8MP (f:/2.2). Στο εσωτερικό του Motorola One Macro βρίσκεται το Helio P70 της MediaTek (τέσσερις πυρήνες Cortex-A73, τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 και γραφικά Mali-G73) μαζί με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (μέσω hybrid nanoSIM/ microSD slot). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000mAh και υποστηρίζει φόρτιση 10W μέσω USB-C.

Το λογισμικό βασίζεται στο Android 9 Pie, ωστόσο η εταιρεία λέει πως θα αναβαθμιστεί το ταχύτερο δυνατόν σε Android 10 (λάβετε υπόψη σας ότι παρά την ονομασία «One», η συγκεκριμένη συσκευή θα είναι τύπου Android One). Το κινητό θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία με τιμή INR9999 ($140) και με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου σε Space Blue. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές, όπως στην Ευρωπαϊκή στις 24 Οκτωβρίου.

1.jpg.15641be88f3a5750620175a6492fd403.jpg

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Αρχίζω και την λυπάμαι την moto... Ενώ βγάζει σχετικά καλές συσκευές και πραγματικά το προσπαθεί, έχει καταντήσει να είναι σχεδόν αόρατη στα μάτια των καταναλωτών...

• Like 3
Δημοσ.

Διάβασα 2mp, διάβαζω Helio, ήμουν έτοιμος να κράξω, αλλά μετά είδα και την τιμή (για Ινδία), και εντάξει. Τι να κράξεις; :P

Αλλά 2mp ρε motorola? Είναι το selling point του κινητού. Βάλε 5!

Δημοσ.

Για τα χρήματα του μια χαρα είναι το κινητό. Το θέμα είναι ότι το προσπαθεί, έστω για τις low κατηγορίες, προσφέροντας όμως αξιόλογες συσκευές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosCS είπε

Διάβασα 2mp, διάβαζω Helio, ήμουν έτοιμος να κράξω, αλλά μετά είδα και την τιμή (για Ινδία), και εντάξει. Τι να κράξεις; :P

Αλλά 2mp ρε motorola? Είναι το selling point του κινητού. Βάλε 5!

διάβασες το μέγεθος των pixel? ξέρεις πολλά κινητά με 1.75μm εικονοστοιχεία ας είναι και κάτω από 2MP 

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ziaba είπε

διάβασες το μέγεθος των pixel? ξέρεις πολλά κινητά με 1.75μm εικονοστοιχεία ας είναι και κάτω από 2MP 

η ανάλυση είναι ανάλυση. Από ένα σημείο και κάτω, παίζει ρόλο τα πόσα pixels έχει ο αισθητήρας. Από ένα σημείο και πάνω, δεν με ενδιαφέρει.

Το να είναι μεγάλο το pixel έχει να κάνει με το πόσο καλά θα μπορώ να βγάλω φωτογραφία στο σκοτάκι / πόσο φως μπορεί να πάρει το κάθε pixel.

Το αν θα σπάζει η φωτογραφία γιατί έχει ανάλυση 1080p (στα 2mp), δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλα είναι.

Φυσικά,, αναγκαίο κακό είναι η μικρή ανάλυση, γιατί για macro θες μπόλικο φως = μεγάλα pixels = λιγότερα pixels , λόγω περιορισμού μεγέθους του αισθητήρα.

τεσπα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, maarinos είπε

@melodicpunk

Το teardrop notch το καλύτερο σε σχήμα σε σύγκριση με άλλα.

Προσωπικα προτιμω το μεγαλο νοτς τυπου απλ ή μοτο ονε. Αν και το ιδανικοτερο για μενα ειναι τα μικρα bezzels οπως των meizu...ουτε κρυφες καμερες ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Οκ, ακόμη ένα τηλέφωνο....αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι γιατί στα τόσα " ακόμη τηλέφωνα " δεν βγάζει κάποιος σε αυτά τα χρήματα ένα με 5 ίντσες... και πραγματικά μπορεί και να μην αναφέρομαι σε εμένα , αλλά ο αδερφός μου έχει μείνει με το moto g 1st και ο γαμπρός μου με το g2 lg για αυτόν ακριβώς το λόγο αρνούμενοι για κάποιο μεγαλύτερο, γιατί αυτές οι ίντσες τους βολεύουν ...ανέφερα δύο άτομα από τον κύκλο μου. Δηλαδή η μόνη αγορά εκεί έξω είναι για αυτούς που θέλουν 6 ίντσες? Δηλαδή από την τόση πληθώρα μοντέλων ανά εταιρία αυτό των 4,5-5 ιντσών θα τους καταστρέψει? 

• Thanks 1
Δημοσ.

πολύ καλό , κανει και για φωτογράφηση προιόντων , η κατηγορία των χιλίων ευρώ έχει καταντήσει βαρετή , βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα απο πολλές απόψεις την κατηγορία απο 100 μέχρι 300 ευρώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά κινητό μου φαίνεται, η motorola βγάζει vfm κινητά τελικά και η τιμή του καλή, να δούμε που θα κινηθεί στην Ελλάδα. 

Επεξ/σία από chakotay7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...