Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος στην πληρωμή με NFC. Εννοείται ότι έχω το Winbank app της τράπεζας Πειραιώς εγκατεστημένο στο κινητό μου που διαθέτει NFC και το έχω ενεργοποιημένο αλλά όταν πάω να κάνω ανέπαφη πληρωμή δεν μου βγάζει κάτι να πατήσω αποδοχή. 

Δημοσ.

Ειδικά αν είσαι σε android πάνω απο έκδοση 7 δεν θα παίξει ποτέ γιατί δεν είναι συμβατό με τα google services του nougat. Μπορείς να δοκιμάσεις μέσω google pay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ έχω Android 9 δεν μπορώ να κατεβάσω το Google pay. Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το θέμα, τι να πω ???

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι δεν είναι ακόμα ανοιχτό σε ελλάδα το google pay γιαυτό, δεν έχει θέμα με την συσκευή σου. Αν βρεις το apk και το κάνεις εγκατάσταση, θα μπορείς να συνδέσεις κάρτες και να πληρώνεις ανέπαφα απο εκεί. βέβαια νομίζω δεν υποστηρίζει ελληνικές κάρτες. Με revolut και n26 πάντως παίζει.

Δημοσ.

Λοιπόν συνδέθηκα στο Google pay και σύνδεσα την χρεωστική κάρτα μου της τράπεζας Πειραιώς χωρίς πρόβλημα αλλά για Ελλάδα δεν υποστηρίζει ακόμη ανέπαφες πληρωμές. Την λύση θα μας την δώσει τυχών αναβάθμιση του Winbank app που θα ενσωματώσει και πληρωμές NFC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...