Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αγόρασα πρόσφατα μία 32άρα για να βλέπω οτε και την έβαλα στο σαλόνι μου αλλά για να πω την αλήθεια το ψιλομετάνιωσα γιατί τελικά περνάω το χρόνο μου στον υπολογιστή και βαριέμαι να κάτσω να δω εκτός αν έχει τίποτα πολύ σημαντικό όπως τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Έχω χάσει σημαντική αξία από τον οτε και θέλω τώρα να τη μεταφέρω στο δωμάτιο μου ώστε να παρακολουθώ πιο άνετα ενώ κάνω δουλειά στο PC ώστε να μη χάσω περισσότερη αξία ιδικά τώρα που πλησιάζει το NBA και κάποιες καλές σειρές/ταινίες. Το δίλημμα μου είναι αν θα αγοράσω μία 22αρα οθόνη με HDMI και ηχεία όπως αυτή https://www.e-shop.gr/othoni-philips-223v7qhab-215-led-full-hd-with-built-in-speakers-p-PER.156086 και θα την βάλω πάνω στο γραφείο μου δίπλα από τη βασική οθόνη μου ή αλλιώς να μεταφέρω τη 32αρα όπως είναι και να τη βάλω δίπλα από το γραφείο. Η 32αρα έχει το καλό ότι έχει δύο υποδοχές hdmi οπότε μπορώ να έχω και το xbox και φυσικά είναι μεγαλύτερη. Η 22αρα από την άλλη είναι πιο εργονομική και "άνετη". Δε χρειάζεται να στρίβω πολύ κτλ. είναι όλα στην ευθεία οπότε δε χάνω τίποτα. Το βασικό μου πρόβλημα είναι κυρίως τα μάτια, παίζει να έχω κάποιο ήπιο πρόβλημα αλλά δεν το έχω κοιτάξει, κάποια πράγματα σε μεγάλη απόσταση τα βλέπω λίγο θωλά ή μπορεί να τα ψιλοχάνω με την εικόνα που βλέπω και να μη τη συγκρατώ καλά (κυρίως με τηλεοράσεις), έως τώρα δεν έχω αισθανθεί ότι χρειάζομαι γυαλιά, βλέπω καλά τριγύρω και διαβάζω καλά για αυτό δε πάω σε γιατρό. Δεν είμαι σίγουρος πια από τις δύο επιλογές θα με κουράσει περισσότερο, 1. Να έχω δύο οθόνες μπροστά μου όπου στη μία υπάρχει αρκετή κινητικότητα το οποίο ίσως με κουράσει πολύ, γενικά η κινητικότητα με κουράζει, έχω σοβαρό πρόβλημα με FPS παιχνίδια και με πιάνει πονοκέφαλος μετά από λίγο ή 2. Να έχω μία 32αρα δίπλα την οποία μπορώ ίσως να αποφεύγω στρίβοντας αλλά όπως και να έχει είναι σε αρκετά κοντινή απόσταση, δεν είμαι σίγουρος αν ξεπερνάει το 1 μέτρο, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι βαρύ Γενικά τα μάτια και η κούραση είναι το βασικό μου πρόβλημα. Να τονίσω η 22αρα έχει μεγαλύτερη ανάλυση το οποίο δεν ξέρω αν τη κάνει καλύτερη ή χειρότερη επιλογή. Τι θα κάνατε στη θέση μου? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
karaLRS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στην θέση σου θα έκανα τα εξής : 1) γιατρό για τα μάτια 2) υπολογιστή και τηλεόραση σε ξεχωριστά δωμάτια αν όντως δουλεύεις σε υπολογιστή και δεν κάνεις απλά browsing 3)πως θα μπορείς να δουλεύεις και να βλέπεις και σειρές δίπλα;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, karaLRS είπε Στην θέση σου θα έκανα τα εξής : 1) γιατρό για τα μάτια 2) υπολογιστή και τηλεόραση σε ξεχωριστά δωμάτια αν όντως δουλεύεις σε υπολογιστή και δεν κάνεις απλά browsing 3)πως θα μπορείς να δουλεύεις και να βλέπεις και σειρές δίπλα; Υπάρχουν φορές που κάνω πολύ μικρά διαλείμματα ή μπορεί η δουλειά να είναι πολύ αυτόματη/μονότονη χωρίς σκέψη ή μπορεί να πρέπει να περιμένω κάτι. Γενικά να έχω τη τηλεόραση δίπλα θα με βοηθούσε σε κάποια πράγματα. Πέρα από αυτό προτιμώ γενικά να μπορώ να βλέπω αλλά να έχω μαζί και όλες τις δυνατότητες του υπολογιστή. Δηλαδή οκ μία σειρά μπορεί να τη δεις με αφοσίωση αλλά έναν αγώνα δεν έχεις ανάγκη να δεις το 100% του τι συμβαίνει, μπορείς απλά να κόβεις κίνηση ή να βλέπεις όποτε κάτι πάει να γίνει, επίσης είναι και οι διαφημίσεις. Τέλος να πω ότι είμαι πολύ απασχολημένος και είναι αδύνατον να θυμάμαι τι ήθελα να δω πέρα του ότι μπορεί να τύχει σε στιγμή που πρέπει οπωσδήποτε να είμαι στημένος στον υπολογιστή. Δημιουργούνται πολλά πρακτικά προβλήματα και χάνω συνέχεια αξία. Κρίμα τα λεφτά... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα