Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cabdik είπε

σε ποιον πλανητη ζεις εσυ, να ερθουμε κι εμεις...?   

εχεις καταλαβει τι εχει γραψει το παιδι απο την αρχη, ή μπααααα..................??????  

1. τοτε που αγορασε την τηλεοραση, δεν υπηρχε ANDROID TV. 

2 ποιο store εχει καλο Media player app ?  της PHILLIPS...?  και μαλιστα το 2011-2012...? 

3 μηπως εχεις την εντυπωση, οτι οι τηλεορασεις ειναι Tαμπλετ με Android, και απλα μπορεις να πας στο Play store να κατεβασεις ενα APP...? 

4 ακομα και να ειχε ΑPP,  πριν 8-9 που βγηκε, εχουν αλλαξει τοσα πραγματα, που δεν θα ειχε την αναλογη υποστηριξη απο την εταιρεια. οπως και η δικη μου LG 2012....!!  

μιλαμε για μοντελο 2011-12.  δεν ειναι "σημερινης" εποχης.  ακομα και το Netflix δεν υποστηριζει μοντελα πριν το '15...!!  αρα ειναι θεμα μοντελου και δυνατοτητων που του ειχε δωσει η εταιρεια, απο τοτε...!!! 

Εχω την LG8507 49ιντσών 4Κ (2014) και έχει πλήρες media player με μέγεθος υποτίτλων.ζούμ στην εικόνα κλπ.βέβαια ήταν πολύ ακριβή.

Δημοσ.
Στις 10/10/2019 στις 9:28 ΠΜ, mechpanos είπε

Κουμπάρος μου είχε πάρει lg ένα οικονομικό μοντέλο, κάπου το 2008-9...Είχε usb2 αλλά μόνο για μουσική. Ε, ήταν εξαιρετικά εύκολο να μπούμε στο service menu και να ενεργοποιήσουμε το video. Οι κερατάδες, τι είχανε κάνει...προφανώς με ίδιες πλακέτες/δυνατότητες, είχανε από το firmware ενεργοποιημένο το video player μόνο στα πιο ακριβά μοντέλα. Να είναι καλά το avclub που είχα πετύχει τον οδηγό, και ο κουμπάρος και το βαφτιστήρι βρήκαν την υγειά τους!

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις, αρχείο avi-mp4-mkv, με υπότιτλους στον ίδιο φάκελο-ίδια ονομασία...

Ακριβώς αυτό έκανε η LG τότε. Ίδιες πλακέτες, άλλες δυνατότητες μεσώ firmware/ρυθμίσεων. Στην δική μου πχ υπήρχε μόνο μια USB που έγραφε ότι είναι για service only. Αν έμπαινες στο factory menu, είχε μια απλή επιλογή για αναπαραγωγή αρχείων που ήταν στο off. Έβαζες on και ως δια μαγείας έπαιζαν τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, loukas-1 είπε

Εχω την LG8507 49ιντσών 4Κ (2014) και έχει πλήρες media player με μέγεθος υποτίτλων.ζούμ στην εικόνα κλπ.βέβαια ήταν πολύ ακριβή.

o Media player της τηλεορασης. δεν ειναι APP, ειναι hardware πανω στην μητρικη της πλακετα και παιζει απο το μενου της. 

εχεις δοκιμασει σε NETFLIX αν παιζει ελληνικους υποτιτλους?

εχεις βρει στο LG store εφαρμογη που να παιζει MEDIA?   για πες, με ενδιαφερει, γιατι εχω κι εγω μια LM620S μοντ. 2012, η οποια δεν κανει τιποτα απο τα 2 προηγουμενα. καθως η LG εχει κοψει το Support...!!!  o media player παιζει ολα τα παλια φορμα (ΜKV, AVI, MP4) εκτος απο H.265..!  

16 ώρες πριν, KoreanW είπε

μπορείς να κατεβάσεις από το store της τηλεόρασης το κατάλληλο media player app

ειδικά αν η τηλεόρασή σου είναι Android TV,  μπορείς να εγκαταστήσεις πρακτικά τα Android apps που έχεις στο κινητό και στο tablet σου και να διαβάσουν-παίξουν τις ταινίες που θα έχεις στο usb που κούμπωσες στην τηλεόραση

με λίγα λόγια δεν είναι απαραίτητο να βλέπεις τις ταινίες σου με το μαμίσιο media player της tv

Ξαναδιαβασε τι εγραψες........................... μονος σου.....!!   η τηλεοραση του οπως ανεφερε ειναι η Philips 42PFL8654H

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cabdik είπε

o Media player της τηλεορασης. δεν ειναι APP, ειναι hardware πανω στην μητρικη της πλακετα και παιζει απο το μενου της. 

εχεις δοκιμασει σε NETFLIX αν παιζει ελληνικους υποτιτλους?

εχεις βρει στο LG store εφαρμογη που να παιζει MEDIA?   για πες, με ενδιαφερει, γιατι εχω κι εγω μια LM620S μοντ. 2012, η οποια δεν κανει τιποτα απο τα 2 προηγουμενα. καθως η LG εχει κοψει το Support...!!!  o media player παιζει ολα τα παλια φορμα (ΜKV, AVI, MP4) εκτος απο H.265..!  

ναι,είναι hardware,.κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι στο netflix .

• Like 1
Δημοσ.
Just now, cabdik said:

Ξαναδιαβασε τι εγραψες........................... μονος σου.....!!   η τηλεοραση του οπως ανεφερε ειναι η Philips 42PFL8654H

Δε χρειάζεται να ξαναδιαβάσω, χρειάζεται να βελτιώσεις τους τρόπους σου.

Και επίσης να καταλάβεις τί λέει το τόπικ. Ρωτάει το πρώτο ποστ για τις νέες τηλεοράσεις, που εσύ νομίζεις ότι είναι αυτές του 2012.

Και επειδή μιλάμε για τις "νέες τηλεοράσεις", media player δεν είναι μόνο το προεπιλεγμένο του κατασκευαστή αλλά και το οποιοδήποτε εγκαθιστά κανείς είτε από το store είτε μέσω sideload. Όταν ενημερωθείς, τα ξαναλέμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Δε χρειάζεται να ξαναδιαβάσω, χρειάζεται να βελτιώσεις τους τρόπους σου.

Και επίσης να καταλάβεις τί λέει το τόπικ. Ρωτάει το πρώτο ποστ για τις νέες τηλεοράσεις, που εσύ νομίζεις ότι είναι αυτές του 2012.

Και επειδή μιλάμε για τις "νέες τηλεοράσεις", media player δεν είναι μόνο το προεπιλεγμένο του κατασκευαστή αλλά και το οποιοδήποτε εγκαθιστά κανείς είτε από το store είτε μέσω sideload. Όταν ενημερωθείς, τα ξαναλέμε.

διαβασε στα παρακατω ποστ να δεις γιατι αναφερομαι στο 2012. 

η τηλεοραση που εχει ειναι η Philips 42PFL8654H    

η οποια ειναι μοντελο 2011 (αν δεν κανω λαθος) και πανω σε αυτη παταμε. αν θελέι να κανει αγορα νεας τηλεορασης, μπορει καλλιστα να δωσει μπατζετ και παμε για ΝΕΑ τηλεοραση. 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
On 10/10/2019 at 01:06, zoranb said:

Υπάρχει δυνατότητα, στις νέες τηλεοράσεις, να μπορεί να δεί κανείς ταινία (.mov, .mp4, mpg κλπ) με υπότιτλους, εάν την έχει μέσα σε ένα USB στικάκι;
Εκτός από τον τρόπο αυτό, μήπως υπάρχει εναλλακτικός χωρίς την ύπαρξη υπολογιστή όμως, μόνο μέσω της tv;

πρώτο ποστ

εμένα σχολίασες με αγένεια που αναφέρθηκα στο πρώτο ποστ

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, KoreanW είπε

πρώτο ποστ

εμένα σχολίασες με αγένεια που αναφέρθηκα στο πρώτο ποστ

εχεις δικιο ...ζητω συγνωμη...!  

Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις ένα android tv box με >2GB ram και να κάνεις την δουλειά σου όμορφά κι ωραία.

Υπάρουν στην αγορά πολλά. Από Κίνα ξεκινούν στα 20€, ενώ στην Ελλάδα με κανένα 30€.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, cabdik είπε

εχεις καταλαβει τι εχει γραψει το παιδι απο την αρχη, ή μπααααα..................??????  

2 ποιο store εχει καλο Media player app ?  της PHILLIPS...?  και μαλιστα το 2011-2012...? 

3 μηπως εχεις την εντυπωση, οτι οι τηλεορασεις ειναι Tαμπλετ με Android, και απλα μπορεις να πας στο Play store να κατεβασεις ενα APP...? 

4 ακομα και να ειχε ΑPP,  πριν 8-9 που βγηκε, εχουν αλλαξει τοσα πραγματα, που δεν θα ειχε την αναλογη υποστηριξη απο την εταιρεια. οπως και η δικη μου LG 2012....!!  

μιλαμε για μοντελο 2011-12.  δεν ειναι "σημερινης" εποχης.  ακομα και το Netflix δεν υποστηριζει μοντελα πριν το '15...!!  αρα ειναι θεμα μοντελου και δυνατοτητων που του ειχε δωσει η εταιρεια, απο τοτε...!!! 

Εσύ μάλλον που το παίζεις ξερόλας σε όλα δεν έχεις διαβάσει το manual της τηλεόρασής του το οποίο λέει ότι η usb θύρα της τηλεόρασης υποστηρίζει κανονικά την υποστήριξη αναπαραγωγής βίντεο https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pfl8654h_12/42pfl8654h_12_dfu_ell.pdf 

21312321313123123.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nosmtx είπε

Εσύ μάλλον που το παίζεις ξερόλας σε όλα δεν έχεις διαβάσει το manual της τηλεόρασής του το οποίο λέει ότι η usb θύρα της τηλεόρασης υποστηρίζει κανονικά την υποστήριξη αναπαραγωγής βίντεο https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pfl8654h_12/42pfl8654h_12_dfu_ell.pdf 

21312321313123123.jpg

1, σε παραπεμπω στο ποστ μου στην πρωτη σελιδα που εχω ανεβασει τα φορμα που παιζει. 

2, επειδη γραφει ετσι σε ενα πεδιο στο μανουαλ, δεν σημαινει οτι παιζει ολα τα συγχρονα φορμα. π.χ..... H.265

ΥΓ   δεν ειμαι ξερολας καθως δεν γραφω οπουδηποτε και για ο,τιδηποτε.  εχω αντιστοιχη τηλεοραση ιδιας περιοδου και ξερω τις αδυναμιες τους..!!  και μαλιστα η LG που ειχα παρει τοτε, θεωρειτο οτι επαιζε τα παντα, αλλα για το 2012.... οχι για σημερα....!!!

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
Στις 11/10/2019 στις 8:51 ΠΜ, cabdik είπε

Θα μπορούσες να το γράψεις με πιο όμορφο τρόπο τότε ... Όπως εγώ έκατσα και έγραψα στο παιδί ότι οι ταινίες που περνάω εγώ σε στικάκι είναι της μορφής .mp4 και x264 που παίζουν παντού ... Προφανώς και δεν θα παίζει όλα τα σύγχρονα φορμά αλλά όχι ότι επειδή είναι του 2011-2012 η τηλεόραση δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...